Lu- Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Wskazówka Tomuś: wejdz na moj matchup i porównaj ze swoim, zajebałem 2x wiecej trojek niż Ty... Z Lorakiem byś trójki przepierdolil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 chyba nie sadzisz ze batum i barton beda mieli dzien dziecka kolejny tydzien? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) Chyba nie sądzisz, że będę grać 10 graczami jak w tym tygodniu. Edytowane 5 Lutego 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Chytry, k**** mać. Wygrac o jedna pizdylionowa FT to jest k.urwa skandal Nie zdążyłem zdjac Hensona, ale wygralem o 1 FT, lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Tomuś - to tak żeby matchup był ciekawszy... Aha - ważna kwestia Panowie. Co robimy z następnym gameweekiem? Mecze są do czwartku. Rok temu chyba łączyliśmy tydzień AllStarowy z następnym - i to chyba ma większy sens niż granie przez 3,5 dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Bołdas, nie mogłem się zdecydować, więc odrzuciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Tomuś - to tak żeby matchup był ciekawszy... Aha - ważna kwestia Panowie. Co robimy z następnym gameweekiem? Mecze są do czwartku. Rok temu chyba łączyliśmy tydzień AllStarowy z następnym - i to chyba ma większy sens niż granie przez 3,5 dnia. Tak jest domyślnie ustawione na yahoo, pewnie i tak nie da się tego zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 To może mi się coś pomyliło, ale wydawało mi się, że w zeszłym sezonie mieliśmy wydłużony gameweek. Jurgena trzeba spytań, on wtedy komiszował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 To z automatu yahoo narzuca, więc pewnie będziecie mieć łączone dwa tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 To może mi się coś pomyliło, ale wydawało mi się, że w zeszłym sezonie mieliśmy wydłużony gameweek. Jurgena trzeba spytań, on wtedy komiszował. No domyslnie jest wydluzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Aaaa ok. Thx za info Panowie. Marzec, bardzo liczę, że szczur kanałowy Ci dopierdoli ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 ty moimi ja twoimi ok niech bedzie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Darren Collison is questionable against the Wizards on Monday Myles Turner (sore right knee) is questionable for the third straight game on Monday vs. Washington Hassan Whiteside (illness) is listed as questionable for Monday's game vs. the Magic. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 czyli wyzdrowiałeś tylko na matchup ze mną? Dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Szkoda tych 2 punktów Buła, prawda? Planuje dalsze zmiany w składzie. Może już nic w tym sezonie nie wygram, ale nie zamierzam przegrywać do jednego : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 czyli wyzdrowiałeś tylko na matchup ze mną? Dzięki... nie byłem zdrowy na matchup z tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Szkoda tych 2 punktów Buła, prawda? Planuje dalsze zmiany w składzie. Może już nic w tym sezonie nie wygram, ale nie zamierzam przegrywać do jednego : ] Oj szkoda, szkoda. Byłbym 1 win za jędkerem i mielibyśmy teraz tydzień o 3 miejsce. A tak 3 w plecy pewnie nie nadrobię. Jakbym nie wystawił George`a byłoby 7-2, w sumie nie wiem czy to lepsze niż 6-1. Tak czy srak nie ma co narzekać. Gdyby nie ten pajac Anthony to miałby spokojnie ze 2,3 asysty więcej. Generalnie pamiętajcie, Carmelo Anthony nigdy nic nie wygra w tej lidze, każda drużyna która ma go w składzie jest przegrana i ma spierdoloną gierkę, wszyscy biegają smutni. Carmelo wyjdzie i nawet jak zajebie 30p to odda 50 we wszystkich pozostałych aspektach gry. Gdyby OKC go nie wzięli to byliby top3, sky is the limit, walka z gsw i rockets. A George przy melo jest ograniczony prawie że do roli trevora arizy jędker nadchodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Darren Collison is set to undergo arthroscopic surgery on his left knee and is expected to miss the next 2-3 weeks of action. XD XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Marzec, dawaj wiecej tego Mitchella. Lubie go. A szczur nie jest wcale taki zly. Zrobił swoj statline, szkoda tylko, ze bez bloku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Mitchell mial sraczke caly weekend to wiadomo ze dzis ceglil a wlasciwie nic nawet nie rzucal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi