lorak Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Moja teoria jest taka, że lorak nie żyje od jakiegoś czasu, a te nietypowe posty pisze jakiś figurant, który przejął jego konto. jak kiedyś mając trzydzieści zakocha się w tobie nastolatka, to też ci się życie odmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Czyli plakat LeBrona zniknal znad lozka? Brogdon miszcz. Nie chciałem sie uziemic z Tyrekiem, to sie uziemilem z tym jelopem, bo juz zmian nie mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 akurat z tym Brongodonem to jak u mnie z Plumlee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 jak kiedyś mając trzydzieści zakocha się w tobie nastolatka, to też ci się życie odmieni. Nie no, cieszę się Twoim szczęściem lorak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Poznałeś już jej rodziców? Teściu zadowolony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 akurat z tym Brongodonem to jak u mnie z Plumlee. taki c.h.u.j. Plumlee połamał się pod koniec meczu, a na dodatek mogłeś za niego kogoś wziąć. Nic to, jedziemy dalej. 7-2 to miły wynik, fajnie gdyby się ostał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Poznałeś już jej rodziców? Teściu zadowolony? teściu bardzo, matka wściekła ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 ostatnie 5 tygodni jestem 27-14 i same wygrane po tym tygodniu dołożę do 33-17, może 34-16, czujecie to? #nothingisimpossible Bołdas, trochę przykro mi patrzeć na Twój skład ale narazie dzielnie się trzymasz, natomiast muszę Cie wyeksploatować maksymalnie, tak jak żydzi holocaust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) Spoko, walcze. Bez Kuzyna po raz pierwszy nie przegrywam w stratach. Nie wiem, czy do końca tygodnia wszyscy nam zagrają, ale jeśli tak to mam chyba 18-14 w grajkach. Więc nie dziel jeszcze skóry na niedźwiedziu : ] Edytowane 2 Lutego 2018 przez bolduck penetrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 U cwebba wszyscy są nagle on fire, a moje kmioty nagle przestały blokować. Przydałoby się chociaż 3-6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Jendras, decyduj się. Odrzuć albo zatwierdź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Dopiero zauważyłem. Muszę pomyśleć. PeWee, w tym roku grasz do lutego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 mam 6-3 i dużą przewagę w pkt,reb,stl,3pm mogę sobie pozwolić na benchowanie i pogoń w ast i bl ide po 8-1, bołdas trzymaj kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 k**** jakis zjeb adams robi nagle 3 stl tyle co w ostatnich 10 meczach, jakas zenada. jeszcze niech booker zrobi 15 asyst i to tez niech wdupie. sie nagle PG znalazl k**** devin booker. a to wszystko bo sie mitchellowi grac nie chcialo wczoraj, k****. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 tak kuwa a ten rumun Ingram 2 bloki , mutombo jebany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Tomuś, nie denerwuj się. Zachowaj nerwy na następny tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 nie denerwuje sie, booker nie gral ostatnie 7 min c*** wie czemu i cudem uniknalem zapowiedzianego 8-1. jak mi kazdy zagra komplet meczy co mi sie nie zdarzylo chyba z 2 miesiace, to ty sie bedziesz denerwowac nie ja ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Napijcie sie wodki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 (edytowane) No wystawiasz na mnie moich trzech ex. Zobaczymy co bedzie. Z Ingramem i Elfridem trojki i FT odpuszczasz z miejsca jak rozumiem... Chytry, k**** mać. Wygrac o jedna pizdylionowa FT to jest k.urwa skandal Edytowane 4 Lutego 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 trojki? jak mam je odpuscic z klayem i mitchellem w skladzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi