Chytruz Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Dla Loraka jestes nikim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Zwyklym szczawem z zabrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Zabrza z dużej litery kmiocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 wszystko pięknie ai, ale wiesz, że moi ironmani zagrali 12 meczów a twoi 19. w ogóle to lukasz 146 gier (1 w tabeli) chytry 146 (3) bula 140 (10) marzec 139 (2) ai 136 (8) pewee 134 (5) bolduck 121 (4) lorak 115 (7) cwebb 111 (9) Jeśli szukacie upgrade'a do FB Ninja, to wiecie gdzie szukać. Skrzynka opróżniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Nie widze korelacji Jak dla mnie moglbys juz niki. Nie grac do konca tygodnia i masz te2-3 pkty Jak bedziesz gral to jest szansa na 1 Wiec ilosc gier moze byc plusem ale moze byc i minusem, mozesz miec zajebisty tydzien ale mozesz miec hujowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 możesz mieć racje, ale możesz jej nie mieć moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 mozesz miec zajebisty tydzien ale mozesz miec hujowy jak Nene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 (edytowane) Wysłałem skauta na fa i wyruchał mi dwóch gości, którzy będą Twoimi gwoździami do trumny, solą w oku i kijem w mrowisku. Możesz wnieść apelację Buła, spoko ten skaut. Faktycznie wyruchał Ci dwoch gości, ale okazało się, ze są oni kijem w Twojej dupie. Szkoda, że wyjebałeś już Smarta. Matchup ciekawy, ok. 4 rano przegrywałem 2-6, jest 7-1. Odnośnie Monroe, dupka z domu zmyła makijaż i wszystko jasne - wypierdala. Towns to ciota jedmnak jest. Za 69 baksow robi tyle co połowa Embiida za 10$. Edytowane 18 Listopada 2017 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolduck penetrator Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Ok, pierwszy poważny błąd sezonu za mną - wyjebanie Markkannennnnaaaaa. Dzisiaj moje dziady się zmówiły w wszyscy zagrali kupę. Aż mi się nie chce finezyjnie ich wyzywać. Kutafony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Nie widze korelacji Jak dla mnie moglbys juz niki. Nie grac do konca tygodnia i masz te2-3 pkty Jak bedziesz gral to jest szansa na 1 Wiec ilosc gier moze byc plusem ale moze byc i minusem, mozesz miec zajebisty tydzien ale mozesz miec hujowy może tak może nie, ale też i nie tylko o ilość gier samą w sobie chodzi, bo przez te wszystkie kontuzje dobrych graczy muszę skład łatać bolkami z FA - a tu czasem się trafi a czasem nie. w ogóle teraz masz 6-3, ale ciągle mogę cię dorwać w 3P, BLK oraz REB i sam stracić w FG, więc to nie jest tak, że wszystko już rozstrzygnięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Lorak, nadal czekam na przeprosiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Smart jest ciotą i nie chciałbym już o nim rozmawiać. Adams się przyda na kolejne tygodnie jest 7-1, ale wszystkie kategorie poza 3pt i może stl są otwarte, więc mam chęć Ci dojebać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Nie ma szans buła, synagoga jest teraz po mojej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Lorak, nadal czekam na przeprosiny. to sobie poczekasz tak długo jak na zwycięstwo z kimś innym niż Buła ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Lu zapomniales ustawic premier league czy tak c***owo wyszlo? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Wez mnie nie wkurwiaj Tomek... Kupiłem Francisa, sprzedałem Fabregasa, na cpt mialem dac Luka, dałem Kołka. Zemszcze sie na Bułaszvilim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 aa rzeczywiscie , nie spojrzalem na transfer history a to bardzo dziwne ze nie dales lukaku na C, cud ze tym ciulom tylko jedna strzelil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Diaspora się cieszy. Ten Żydu nie jest taki zły, Paweł. Dziękuję Ci. Miałem go wziąć na jeden mecz, a tu rozważam, czy go aby nie zostawić na dłużej. Finalnie przejebuję tylko FT i TOs. Flaszki nie dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 JayTat 4 stl 2 blk Dzieki za ser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Dzisiaj przynajmniej nie będę musiał sprawdzać wyników po nocach, raczej mało się może zmienić. McCollum zajebisty tydzień plus pięknie pociągnął steale. Also: Lauri <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi