marzec Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 gortat za 100 ['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Dwa słowa: Lonzo Ball !!! What a god. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Co tam chytry bronisz stealsow jakims fa czy liczysz ze sie utrzyma wynik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Wziąłem Browna na wszelki wypadek, może zrobi jednego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Brown 1 ibaka 0 smith 4 moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 To był trudny tydzień bez Horforda, Irvinga i Adamsa. Nie mówiąc, ze Rubio był, jest i będzie katalońską dziwką. Ale walczymy. All in! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Waiters i Rozier? Chcesz mi dać jeszcze wygrać w fg? Dzięki Marcin. 8 vs 1 jednego dnia, nie pamiętam czegoś takiego. Dipo musi mi dziś nakurwić prawdziwy monster statline. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Lu ja tam widzę gora 6 vs 1 Pewee wara od dzielnych Katalonczykow ty madrycka pizdo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zakładam, że Kyrie, Al i SAdam(s) zagrają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Kyrie dziś raczej na pewno nie. Na roto mowia ze Adams też jest out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Jeśli masz rację, to Paul Millsap 4 MVP. Honorable mention: Aaron Baynes. Dzięki Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Jendras, gdzie kupię koszulkę tego rising stara? Powiem Ci jak go w końcu wywalisz na FA. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Ja w tym tygodniu: https://twitter.com/Footy_Jokes/status/929705418259156992 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) Browna okradli ze steala, REEEEEEEEEEEE 2 STEALE BROWNA DALI HORFORDOWI, ALE DRUKARNIA Dobra, jeden już poprawili. Edytowane 12 Listopada 2017 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 no tak niech najlepiej 15 zrobi, ja pi****le 2 po 1 kwarcie co z ciul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Powinien mieć 3, Horfordowi zaliczyli jeden bo mu Lowry w nogę wkozłował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Jprdl, ile noname'ów gra w tym Bostonie. Z tym Horfordem to faktycznie skandal. W ogóle FB wypacza sens ogladania NBA. Kibicuję w tym meczu Bostonowi, ale tak zeby Horford i Rozier c***a zagrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) W ogóle FB wypacza sens ogladania NBA. Kibicuję w tym meczu Bostonowi, ale tak zeby Horford i Rozier ch**a zagrali. Jakby nie FB, to c***a by mnie taki mecz interesował. Edytowane 12 Listopada 2017 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Tyż prawda Rozier za 3, kutas... Turku, kończ ten mecz!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 W FBX sprzedałem Roziera za Ilyasovę, gud deal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi