shadowy86 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Felton jest słaby. Ławka rezerwowych nie wygląda na silną. Donovan zatuszuje jej słabość desygnując do gry z rezerwowymi kogoś z nowej wielkiej trójki. Oklahoma powinna przyciągać ciekawych grajków, więc istnieje duża szansa, że zimą ktoś interesujący się skusi na ten kierunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Melo to ten trzeci All-Star rozumiem? To znaczy chciałem napisać - nie rozumiem. wschodni ale allstar. W ostatniej dekadzie 8/10 w uczestnictwie więc co tu jest do rozumienia men? Sztuka jest sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 wschodni ale allstar. W ostatniej dekadzie 8/10 w uczestnictwie więc co tu jest do rozumienia men? Sztuka jest sztuka rozumiem, że dla Kierownika Mike Conley all-starem nigdy nie był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 rozumiem, że dla Kierownika Mike Conley all-starem nigdy nie był?dobrze kombinujesz. To gracz bardzo dobry acz do asg sie zalapal, wiec z samego udziału w meczu all starem nie byl. Inna sprawa, ze jego wklad w gre, umiejętności i czynienie zespołu lepszym umozliwia postrzeganie go jako gracza kalibru all star, który przy mniejszej konkurencji z tylu na zachodzie w meczi all star grac powinien. Conley to nie casus j.magloire, by go zlewczo traktować. Melo na wschodzie all starem byl i dawal impakt na poziomie all star. Inna sprawa to kwestia charakteru, stylu gry czy jakości obrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 no dobra a kto pokryje Paula i Hardena z OKC ? Sam Westbrook to za mało PG i Roberson. Westbrook jest zbędny w tym układzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 no dobra a kto pokryje Paula i Hardena z OKC ? Sam Westbrook to za mało To masz jeszcze George'a i Robersona do zestawu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 sfojo drogo, choć kibicuję Houston, to dla mnie w obecnych lineupach Oklahoma zdecydowanie over Houston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 no dobra a kto pokryje Paula i Hardena z OKC ? Sam Westbrook to za mało A kogo pokryje Harden, jak Singlera zabraknie w dwunastce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 no dobra a kto pokryje Paula i Hardena z OKC ? Sam Westbrook to za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 No i Roberson jest akurat naprawdę solidnym plastrem, tylko za D dostał ten kontrakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Zapytam Was co takiego Melo będzie robił więcej/lepiej w OKC niż taki McDermont? - czy będzie lepiej bronił? Hmmmm - czy będzie lepiej rzucał za 3p? Nie sadzę... bo rzuca gorzej. - czy będzie penetrował kosz? Melo rzuca mniej i gorzej blisko kosza. PS. A ktoś przy RW i PG jeszcze mógłby to robić? - catch and shoot, gra bez piłki i bez kozła - wygląda podobnie - czy większą masą zyska w grze tyłem do kosza vs PForwards na zachodzie? - usprawni ruch piłki i wizję? Moim zdaniem ten ruch OKC może być strzałem w kolano, to taka próba na siłę zrobienia BIG 3 "super teams" (moda taka teraz), ale kompletnie bez głowy. OKC jest jedna z 3 ekip które przynoszą straty (obok CLE i LAC), ale jest połowę mniej warta bo rynek ma mały... i przyciąganie gwiazd nic nie da, tym bardziej jak zapłacą ponad 30 mln luxury tax. Co gorsza za rok ta ekipa w przypadku pozostania big 3, zapłaci ok. 40 mln podatku od luxusu... To nie ma prawa się udać zarówno sportowo jak i finansowo. Najgorzej jak za rok zostaną bez PG13 ale z RW i Melo, nie mając cap space na innych graczy PS. LAF - Roberson jest lepszym obrońcą od PG czy Bradleya i spokojnie radzi sobie z Hardenem. Natomiast RW jak wzór dobrego obroncy? Skąd Ty to wziąłeś? Edytowane 29 Września 2017 przez dannygd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Przeceniasz Douga, to raz. To kolo na 10 min w meczu na ten moment, zmiennik. Melo to jeden z najlepszych scorerów swojego pokolenia, dobry (podobno) locker room guy, w grze 1on1 jest nadal świetny. Czy pasuje do Thunder to się okaże ale sorry, z Dougiem to ty nie wyjeżdżaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 A kogo pokryje Harden, ? W zeszłym roku Harden próbował pokryć Kardashianke, teraz Jessyke Janshel., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Zapytam Was co takiego Melo będzie robił więcej/lepiej w OKC niż taki McDermont? - czy będzie lepiej bronił? Hmmmm - czy będzie lepiej rzucał za 3p? Nie sadzę... bo rzuca gorzej. - czy będzie penetrował kosz? Melo rzuca mniej i gorzej blisko kosza. PS. A ktoś przy RW i PG jeszcze mógłby to robić? - catch and shoot, gra bez piłki i bez kozła - wygląda podobnie - czy większą masą zyska w grze tyłem do kosza vs PForwards na zachodzie? - usprawni ruch piłki i wizję? Moim zdaniem ten ruch OKC może być strzałem w kolano, to taka próba na siłę zrobienia BIG 3 "super teams" (moda taka teraz), ale kompletnie bez głowy. OKC jest jedna z 3 ekip które przynoszą straty (obok CLE i LAC), ale jest połowę mniej warta bo rynek ma mały... i przyciąganie gwiazd nic nie da, tym bardziej jak zapłacą ponad 30 mln luxury tax. Co gorsza za rok ta ekipa w przypadku pozostania big 3, zapłaci ok. 40 mln podatku od luxusu... To nie ma prawa się udać zarówno sportowo jak i finansowo. Najgorzej jak za rok zostaną bez PG13 ale z RW i Melo, nie mając cap space na innych graczy PS. LAF - Roberson jest lepszym obrońcą od PG czy Bradleya i spokojnie radzi sobie z Hardenem. Natomiast RW jak wzór dobrego obroncy? Skąd Ty to wziąłeś? McDermott = Melo Kisne Serio, jak dla mnie lepsze 20 ppg, parę zbióreczek i asyst, raz na rok jakiś defensywny plejs, niż 5 PPG, 2 zbiórki, i mniej niż 1 asysta. A w defensywie to ta sama kropla wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 McDermott = Melo Kisne Serio, jak dla mnie lepsze 20 ppg, parę zbióreczek i asyst, raz na rok jakiś defensywny plejs, niż 5 PPG, 2 zbiórki, i mniej niż 1 asysta. A w defensywie to ta sama kropla wody. Czytaj ze zrozumieniem... Nigdzie nie napisałem że Melo jest równy lub gorszy, napisałem że efektywnie niewiele lub nic więcej nie da OKC. A patrzenie poprzez boxscore jest dla totalnych laików koszykówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Czytaj ze zrozumieniem... Nigdzie nie napisałem że Melo jest równy lub gorszy, napisałem że efektywnie niewiele lub nic więcej nie da OKC. A patrzenie poprzez boxscore jest dla totalnych laików koszykówki. To jakeś patrzył bez boxscora że Melo rzuca gorzej za 3 oraz mniej i gorzej blisko kosza? FAktem jest, że lepiej gdybac mając w składzie Melo z większymi umiejętnościami, doświadczeniem i efektywniej (chcociażby w teorii) wypełniającego lukę na silnym skrzydle niźli MCD zjadającego ewentualne minuty PG, mającego w swej 3 letniej karierze oszałamiające 9 startów. To nie Boston, że przy trzech półbogach wstawisz mlekowąsa rondo. Anyway, jak możesz mieć większy potencjał/umiejętności na tu i teraz to nie kombinujesz z pionkami tylko je przesuwasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Zapytam Was co takiego Melo będzie robił więcej/lepiej w OKC niż taki McDermont? - czy będzie lepiej bronił? Hmmmm - czy będzie lepiej rzucał za 3p? Nie sadzę... bo rzuca gorzej. - czy będzie penetrował kosz? Melo rzuca mniej i gorzej blisko kosza. PS. A ktoś przy RW i PG jeszcze mógłby to robić? - catch and shoot, gra bez piłki i bez kozła - wygląda podobnie - czy większą masą zyska w grze tyłem do kosza vs PForwards na zachodzie? - usprawni ruch piłki i wizję? Moim zdaniem ten ruch OKC może być strzałem w kolano, to taka próba na siłę zrobienia BIG 3 "super teams" (moda taka teraz), ale kompletnie bez głowy. OKC jest jedna z 3 ekip które przynoszą straty (obok CLE i LAC), ale jest połowę mniej warta bo rynek ma mały... i przyciąganie gwiazd nic nie da, tym bardziej jak zapłacą ponad 30 mln luxury tax. Co gorsza za rok ta ekipa w przypadku pozostania big 3, zapłaci ok. 40 mln podatku od luxusu... To nie ma prawa się udać zarówno sportowo jak i finansowo. Najgorzej jak za rok zostaną bez PG13 ale z RW i Melo, nie mając cap space na innych graczy PS. LAF - Roberson jest lepszym obrońcą od PG czy Bradleya i spokojnie radzi sobie z Hardenem. Natomiast RW jak wzór dobrego obroncy? Skąd Ty to wziąłeś? Znak równości między McDermottem i Melo? Te dragi nieźle kopią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Weźcie go już zbanujcie, płace jak za prezydenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Tylko którego, danny'ego czy shadowy'ego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Znak równości między McDermottem i Melo? Te dragi nieźle kopią.A gdzie napisałem że się równa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi