Qcin_69 Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 1 minutę temu, Eld napisał: Bez jaj. ale ja chce do NBA a nie WNBA. Tam za mało płacą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: ale ja chce do NBA a nie WNBA. Tam za mało płacą Ale płeć się zgadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 @Eld gdzie nasza druga runda za Nianga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 10 minut temu, Qcin_69 napisał: @Eld gdzie nasza druga runda za Nianga? Na pewno nie u Was. Bylo już to gdzieś wyjaśniane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 5 minut temu, Eld napisał: Na pewno nie u Was. Bylo już to gdzieś wyjaśniane. Ale co Ty bredzisz? Jak nie u nas? Dostalem za Nianga 2runde i sie pytamy gdzie ona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 37 minut temu, mac napisał: Ale co Ty bredzisz? Jak nie u nas? Dostalem za Nianga 2runde i sie pytamy gdzie ona. no klasyczny Eld jak dotyczy to kogokolwiek innego to kary, zamieszania, zadośćuczynienia, jak Minnesota- to meh, c*** mnie to boli, ja tu tylko ankiety robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 (edytowane) 4 godziny temu, Qcin_69 napisał: ja tu tylko ankiety robię No. Dokładnie. Nic innego nie umiem. A widziałeś jaką na głównej machnąłem? Chłopie! Dwadzieścia kilka odpowiedzi! A co do Waszego pytania to trzy możliwości: a) @cvbe chciał prezentu ślubnego zaglądając na forum o 5:20 w dniu swojego ślubu w postaci 2nd roundera. Chyba szybko zadziałałem? b) https://www.mboxdrive.com/output_m4atomp3.net.mp3 c) nie chce mi się dzisiaj tego szukać ----------------------------------------------- Edytowane 24 Lipca 2021 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 3 godziny temu, Eld napisał: No. Dokładnie. Nic innego nie umiem. A widziałeś jaką na głównej machnąłem? Chłopie! Dwadzieścia kilka odpowiedzi! A co do Waszego pytania to trzy możliwości: a) @cvbe chciał prezentu ślubnego zaglądając na forum o 5:20 w dniu swojego ślubu w postaci 2nd roundera. Chyba szybko zadziałałem? b) https://www.mboxdrive.com/output_m4atomp3.net.mp3 c) nie chce mi się dzisiaj tego szukać ----------------------------------------------- Tu masz odpowiedź @mac. Zadałeś pytanie w niewłaściwym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 (edytowane) 11 godzin temu, Qcin_69 napisał: @Eld gdzie nasza druga runda za Nianga? A tak na serio @Qcin_69 i @mac to znajdzie się wytłumaczenie. Po takim tygodniu jak ten co był chciało mi się nic. Będzie bez głupich żartów jak poniżej. Jutro usiądę na spokojnie. 6 godzin temu, Eld napisał: A co do Waszego pytania o pick 2nd GSW'23 to trzy możliwości: a) @cvbe chciał prezentu ślubnego zaglądając na forum o 5:20 w dniu swojego ślubu w postaci 2nd roundera. Chyba szybko zadziałałem? b) https://www.mboxdrive.com/output_m4atomp3.net.mp3 c) nie chce mi się dzisiaj tego szukać ------------------------------------- Edytowane 24 Lipca 2021 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Jak idzie głosowanie? Jaki wynik? Ilu jeszcze nie zagłosowało bo dziś ostatni dzień. Radni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 44 minuty temu, Eld napisał: Jak idzie głosowanie? Jaki wynik? Ilu jeszcze nie zagłosowało bo dziś ostatni dzień. Radni? Z tego co spojrzałem to: 7x 4-3 Wolves, 7x 4-2 Wolves do 5x 4-3 Heat, 2x 4-2 Heat A nie ma tylko 7 głosów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 38 minut temu, Eld napisał: Jak idzie głosowanie? Jaki wynik? Ilu jeszcze nie zagłosowało bo dziś ostatni dzień. Radni? Wolves mają już 14 głosów więc jeśli nikt nie zmieni zdania to Minnesota zostaje mistrzem. Nie zagłosowali jeszcze @Tecu@evitacre@eMeS @fluber @Braveheart22 no i Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Gm Lakers lub gm Pelicans jeszcze nie głosował;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Godzinę temu, january napisał: Pels już zagłosowali, Lakers się jeszcze wahają;) Masz tylko jeden głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 29 minut temu, january napisał: Spoczko, będę zawsze głosował 1 raz, ale nie wlepiaj mi kary za brak aktywności 1 z teamów O kurde. Na to nie wpadłem. Ty to jesteś jednak łebski Harry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 O co chodzi u mnie z 2nd Mia 26? Ma w niego wg arkusza przechodzić Orl (8-30), w arkuszu Spurs też jest taka gwiazdka, ale oni tego picku nie mają (Orl). @ignazz @Eld @ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 (edytowane) Jeżeli zadziała protekcja top 7 dla 1rd MIA to otrzymam pick 2rd ( moim zdaniem mało realna opcja) Wiec albo dostaje 1rd albo 2rd Edytowane 31 Lipca 2021 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 34 minuty temu, ignazz napisał: Jeżeli zadziała protekcja top 7 dla 1rd ORK to otrzymam pick 2rd ( moim zdaniem mało realna opcja) Wiec albo dostaje 1rd albo 2rd Z którego roku ten pick Orl? Bo w Twoim arkuszu nie ma żadnego picku 1st Magic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 2027 MIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 1 minutę temu, ignazz napisał: 2027 MIA 1st Mia 27 -> 2nd Mia 27 To jest jasne. Ale w arkuszu masz wpisane z jedną "*" - jeżeli nie zostanie zrealizowany przechodzi w 2nd Mia 26. Ta "*" nigdzie nie jest przypisana. Z kolei u mnie w arkuszu przy 2nd Mia 26 jest gwiazdka, że jeżeli Orl (8-30) nie zostanie zrealizowany, to przechodzi w 2nd Mia 26 dla Spurs. O jaki 1st Orl (8-30) chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi