Alonzo Opublikowano 20 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2025 49 minut temu, Braveheart22 napisał(a): @Alonzo mogę jeszcze dzisiaj do końca dnia dobrać kogoś na 2way kontrakt? Nope. 2way były do końca 18 października - dlatego zdziwiłem się że kogoś nie przeconvertowałeś i nie podpisałeś wtedy 2way na wolny slot. Teraz dopiero w okienku po 1T będzie można uzupełniać składy. Sporo teamów zaczęło u na z 13 graczami, zatem powinno być ciekawie po 1T;) Będziemy już też wtedy wiedzieli jakie koty przepuściliśmy nie podpisując ich przed startem sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2025 W arkuszu jest błąd. Salary Clippers w tym momencie to 178.486.102, a nie 175.940.362 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 29 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2025 13 minut temu, Braveheart22 napisał(a): W arkuszu jest błąd. Salary Clippers w tym momencie to 178.486.102, a nie 175.940.362 Dzięki za zwrócenie uwagi. Nie zlicza kontraktów Willa Richarda i Tolu Smitha. @ozzy110 @ernie9005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Czy do swapa można dopisywać picki częściowo gwarantowane? Przykład: pozyskuje swap na moją korzyść dając nie swój pick np ORL z szablona 1-4 protected. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 14 godzin temu, ignazz napisał(a): Czy do swapa można dopisywać picki częściowo gwarantowane? Przykład: pozyskuje swap na moją korzyść dając nie swój pick np ORL z szablona 1-4 protected. Ogólnie im mniej kombinacji przy swapach picków - tym lepiej, bo później po czasie te swapy mogą nie być odpowiednio jasne. Jak druga strona godzi się na pick częściowo gwarantowany, to ok. @january W arkuszu w zakładce Injury ilości nieobecności są wklepane. Nie wnikałem czy inj. czy po prostu DNP - to już ostawiam GMom w opisach. Żeby było szybciej - robiłem rotacje wg tego co pamiętałem z opisów wzorując się na swoich statsach, więc jak gdzieś dany GM uzna, że to jest na tyle istotne, że mam wpisać gracza X zamiast Y to piszcie oznaczając mnie - to poprawię. Jak jakiś istotny gracz grał cokolwiek w 1T - to ujmowałem go w rotacji, a jak cały trymestr był out to jest w zakładce Injury, ale z boku po prawej stronie. Można oczywiście już głosować w temacie z opisami. Jak ktoś spóźnił się, a chce jeszcze wrzucić opis, to również niech się nie krępuje - każdy opis pomaga przy bilansach. ja oczywiście za brak opisu standardowe +/- 1W/L daję, doceniając aktywność GMów. Edytowane 3 Stycznia przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia @Alonzo czy ja zmieszczę zwykłego gracza czy muszę polować na rookiego podczas fa? Mogę zaproponować 2/3 minimum jakiemuś wetowi? I czy się wtedy mieszcze pod hardcap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Indiana ma nieco ponad 1,5mln$ do hard cap. 2/3 min dla veta (2,3mln za cały sezon) tez wychodzą coś nieco ponad 1,5mln$. Musiałbyś dokładnie policzyć sobie te obie kwoty czy mieścisz wtedy takiego gracza (bo tam naprawdę groszowe różnica na TAK lub NIE) ale na 100% mieścisz rookiego lub gracza z 1y exp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia przedłużmy głosowanie do jutra, nic to nie zmieni, a takiej biedy być nie może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): przedłużmy głosowanie do jutra, nic to nie zmieni, a takiej biedy być nie może Brakuje ośmiu głosów. Nie jest wcale, aż tak źle. Nie sądzę by dodatkowa doba coś zmieniła. Poszła już wspólna decyzja rady o trzymaniu terminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 24 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Brakuje ośmiu głosów. Nie jest wcale, aż tak źle. Nie sądzę by dodatkowa doba coś zmieniła. Poszła już wspólna decyzja rady o trzymaniu terminu. Myślałem, że gorzej, nie ma tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Jeżeli Knicks podpisali Hayes-Davisa po tym, jak wcześniej go zwolniłem, to czy coś zostanie mi coś odjęte z jego kontraktu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2 minuty temu, LONGER01 napisał(a): Jeżeli Knicks podpisali Hayes-Davisa po tym, jak wcześniej go zwolniłem, to czy coś zostanie mi coś odjęte z jego kontraktu? Zdaje się, że 20% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Ja chyba Jenkinsa muszę podpisać na normalny kontrakt, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2 godziny temu, Braveheart22 napisał(a): Ja chyba Jenkinsa muszę podpisać na normalny kontrakt, nie? Jeninksa, Cardwella albo Leonsa musisz podpisać Podpisać muszą też Wolves. Ja proponowałem Aarona Scotta, by było jakiekolwiek uzupełnienie za jak najmniej możliwy kontrakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia @MarcusCamby a tylko 1+1TO wchodzi w grę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 22 minuty temu, Braveheart22 napisał(a): @MarcusCamby a tylko 1+1TO wchodzi w grę? Zależy czy to Twój tegoroczny 2nd rounder czy nie. Ale w przypadku Jenkinsa może być tylko 1+1 TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Droga Rado, a może okienko transferowe i opisy zrobić podczas przerwy na ASW w rl? Tam chyba trzeba by zmniejszyć liczbę gier w trymestrze do bodajże 25 (do sprawdzenia), ale akurat podczas przerwy w lidze to najlepszy termin na kombinowanie wymian oraz na opisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 5 minut temu, january napisał(a): Droga Rado, a może okienko transferowe i opisy zrobić podczas przerwy na ASW w rl? Tam chyba trzeba by zmniejszyć liczbę gier w trymestrze do bodajże 25 (do sprawdzenia), ale akurat podczas przerwy w lidze to najlepszy termin na kombinowanie wymian oraz na opisy. Rozmawiamy właśnie o najlepszym terminie, bo z 2/3 drużyn swoje 55 mecze grają jeszcze przed ASW, ale tak z 1/3 drużyn gra jeszcze w dniach 19-22 lutego ostatnie mecze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego nie wpisujcie proszę tych kontuzji do arkusza jak ich później nie usuwacie, no u mnie nic się tam nie zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 50 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nie wpisujcie proszę tych kontuzji do arkusza jak ich później nie usuwacie, no u mnie nic się tam nie zgadza Usunąłem Jokica, ktoś jeszcze wrocił bo nawet nie sprawdzałem. Wieczorem postaram się zaaktualizowac kontuzje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi