antek Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Do kiedy można przekonwertować gracza z two-way na zwykły kontrakt ? I jak się dowiedziałem, mogę zaproponować minimum + Team option , zgadza się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 1 godzinę temu, antek napisał(a): Do kiedy można przekonwertować gracza z two-way na zwykły kontrakt ? I jak się dowiedziałem, mogę zaproponować minimum + Team option , zgadza się ? Dla tegorocznego 2nd roundera można dać ofertę 2+TO, w każdym innym przypadku 1+1 TO. Przedłużenia są możliwe do 1 lipca (początek July Moratorium, finansowy start następnego sezonu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca W związku z tym, ze opis użytkownika @człowiek...morza pojawił się po czasie na wrzucanie opisów i poszły korekty bilansów na tej podstawie, wnoszę aby deal Buck - Hawks również zostal zaakceptowany. Deal został wrzucony zgodnie z czasem, przed północą jedynie potwierdzenie GM nastąpiło o 6 rano. @Alonzo @Szulim @ernie9005 @MarcusCamby + jeszcze jeden członek, przepraszam nie pamiętam kto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca 1 minutę temu, 24kobe8 napisał(a): W związku z tym, ze opis użytkownika @człowiek...morza pojawił się po czasie na wrzucanie opisów i poszły korekty bilansów na tej podstawie, wnoszę aby deal Buck - Hawks również zostal zaakceptowany. Deal został wrzucony zgodnie z czasem, przed północą jedynie potwierdzenie GM nastąpiło o 6 rano. @Alonzo @Szulim @ernie9005 @MarcusCamby + jeszcze jeden członek, przepraszam nie pamiętam kto lol xddddd a niby gdzie jest zakaz wrzucania opisu w jakimkolwiek terminie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca 1 minutę temu, 24kobe8 napisał(a): W związku z tym, ze opis użytkownika @człowiek...morza pojawił się po czasie na wrzucanie opisów i poszły korekty bilansów na tej podstawie, wnoszę aby deal Buck - Hawks również zostal zaakceptowany. Deal został wrzucony zgodnie z czasem, przed północą jedynie potwierdzenie GM nastąpiło o 6 rano. @Alonzo @Szulim @ernie9005 @MarcusCamby + jeszcze jeden członek, przepraszam nie pamiętam kto Deale mają konkretne daty Kobe;) ..a opisy - nawet spóźnione - po prostu są nam pomocne (choć tam jest o dobrej defensywie Knicks, więc w sumie sam nie wiem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): a niby gdzie jest zakaz wrzucania opisu w jakimkolwiek terminie? Patrząc na komunikat jest to jasne: Komunikat nr 182 Terminarz po 2T: 14.02 - 23.02 - opisy + okienko transferowe (wymiany do poniedziałku 23 lutego do 23.59.59 !!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Teraz, 24kobe8 napisał(a): Patrząc na komunikat jest to jasne: Komunikat nr 182 Terminarz po 2T: 14.02 - 23.02 - opisy + okienko transferowe (wymiany do poniedziałku 23 lutego do 23.59.59 !!!) @ernie9005 wyjasni czym jest termin instrukcyjny a czym sądowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca 1 minutę temu, 24kobe8 napisał(a): W związku z tym, ze opis użytkownika @człowiek...morza pojawił się po czasie na wrzucanie opisów i poszły korekty bilansów na tej podstawie, wnoszę aby deal Buck - Hawks również zostal zaakceptowany. Deal został wrzucony zgodnie z czasem, przed północą jedynie potwierdzenie GM nastąpiło o 6 rano. @Alonzo @Szulim @ernie9005 @MarcusCamby + jeszcze jeden członek, przepraszam nie pamiętam kto Trade deadline ma termin sztywny i nie podlega dyskusji jego przekroczenie. Z opisami po terminie nikt nie ma problemu, bo są traktowane jako element dyskusji. Przy jawnych głosach temat nie wymaga większego rozpatrzenia, bo równie dobrze wpis C_M mógł się pojawić w temacie "power rankingi..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca 5 minut temu, 24kobe8 napisał(a): Patrząc na komunikat jest to jasne: Komunikat nr 182 Terminarz po 2T: 14.02 - 23.02 - opisy + okienko transferowe (wymiany do poniedziałku 23 lutego do 23.59.59 !!!) Tak, chodzi o to że po tym terminie można już wrzucać głosy (swojego czasu m.in. January i fluber wrzucali praktycznie od razu po północy jak już było można). I jak ktoś nie dał w porę opisu, to to później mógł mieć niższy bilans niż sobie zakładał, bo głosujący nie zdązył się z nim zapoznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Do kogo oferty FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2 minuty temu, january napisał(a): Do kogo oferty FA? Jest informacja w komunikatach ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Jest informacja w komunikatach ligi Aaa, przegapiłem nową, thx;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca na c*** moi gracze sa w arkuszu zabazgrani jakims czerwonym kolorem? prosze mi wpisac po bożemu tak jak prosiłem i elo ROTACJA PG Ball McBride (Jones) SG White Melton Shulga SF Brown Robinson PF Mobley Williams Liddell C Bitadze Looney Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca 52 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): na c*** moi gracze sa w arkuszu zabazgrani jakims czerwonym kolorem? prosze mi wpisac po bożemu tak jak prosiłem i elo ROTACJA PG Ball McBride (Jones) SG White Melton Shulga SF Brown Robinson PF Mobley Williams Liddell C Bitadze Looney Sprawdz czy sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca 1 minutę temu, kuba2419 napisał(a): Sprawdz czy sie podoba no nawet rozmiar wzgledem innych maja goatowy szafa gra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca (edytowane) 56 minut temu, człowiek...morza napisał(a): na c*** moi gracze sa w arkuszu zabazgrani jakims czerwonym kolorem? prosze mi wpisac po bożemu tak jak prosiłem i elo ROTACJA PG Ball McBride (Jones) SG White Melton Shulga SF Brown Robinson PF Mobley Williams Liddell C Bitadze Looney 3 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Sprawdz czy sie podoba Gracze zaznaczeni na czerwono, którzy zagrali w danym trymestrze mniej niż 270min czyli sr mniej niż 10min w meczu. W arkuszu nie umieszczamy też takich graczy w s5 żeby GMowie mieli jakiś pogląd jak faktycznie wyglądała gra takowego gracza w rl. Edytowane 12 Marca przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca (edytowane) 1 minutę temu, Alonzo napisał(a): Gracze na czerwono rock, którzy zagrali w danym trymestrze mniej niż 270min czyli Sr mniej niż 10min w meczu. W arkuszu nie umieszczamy też takich graczy w s5 żeby GMowie mieli jakiś pogląd jak faktycznie wyglądała gra takowego gracza w rl. ale co to z pizdy jakies zalozenia ja mam swoje ustalenia rotacyjne wiec prosze mi sie nie wpierdalac 3 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Sprawdz czy sie podoba brakuje kama jones'a ktory w tym trymestrzze robi 7.5 pkt, 5.2 as i 43.5 % za 3 Edytowane 12 Marca przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca 3 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): brakuje kama jones'a ktory w tym trymestrzze robi 7.5 pkt, 5.2 as i 43.5 % za 3 To zdecyduj się na jednego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): ale co to z pizdy jakies zalozenia ja mam swoje ustalenia rotacyjne wiec prosze mi sie nie wpierdalac W Komunikacie jest info że wprowadziliśmy takie cos na próbę w arkuszu - obaczymy czy się przyjmie i jak się będzie sprawdzać. Oczywiście możesz grać takim graczem tyle ile sobie życzysz, ale GMowie mają sygnał, że takowy gracz gra jednak mniej niż te przysłowiowe 10min w trymestrze. Tu już kwestia interpretacji, czy głosujący uwzględniają Twoja argumentację, czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca (edytowane) 2 minuty temu, kuba2419 napisał(a): To zdecyduj się na jednego to zrob tak Ball McBride Jones 2 minuty temu, Alonzo napisał(a): W Komunikacie jest info że wprowadziliśmy takie cos na próbę w arkuszu - obaczymy czy się przyjmie i jak się będzie sprawdzać. Oczywiście możesz grać takim graczem tyle ile sobie życzysz, ale GMowie mają sygnał, że takowy gracz gra jednak mniej niż te przysłowiowe 10min w trymestrze. Tu już kwestia interpretacji, czy głosujący uwzględniają Twoja argumentację, czy nie. ale czy ty rozumiesz, ze w ten sposob wprowadzasz w blad innych gm'ow? ja mam swoja rotacje i tyle. i tak cche zeby wygladala moja czesc arkusza, bo tak bede grał Edytowane 12 Marca przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi