mac Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 2 minuty temu, Alonzo napisał: A skąd to info? a skąd Twoje ? każdy ma jakieś swoje sauces https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_sauces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Głos @mac się liczy? Chyba pierwszy raz jak głosuje, ktoś z poza gry Byś przejął wielkie Clippers to by się problem rozwiązał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Byś przejął wielkie Clippers to by się problem rozwiązał Chyba ktoś puścił taką plotę, bo już dostałem 3 propsy: Pele + McKinie, Dotson, Myje Oni. Wszystkie za mój pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 11 minut temu, mac napisał: Chyba ktoś puścił taką plotę, bo już dostałem 3 propsy: Pele + McKinie, Dotson, Myje Oni. Wszystkie za mój pick. Miye Oni nietykalny, proszę tutaj nie psuc atmosfery w szatni, wlasnie piwkujemy z Damianem patrzac jak Chopoczki robia rzez ze Spurs i czekamy na Denver wasże zdrowko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 12 minut temu, mac napisał: Chyba ktoś puścił taką plotę, bo już dostałem 3 propsy: Pele + McKinie, Dotson, Myje Oni. Wszystkie za mój pick. Brałbym Dotsona. Człowiek morza w ocenie prospektów ma gorszą skuteczność niż Sancho w bukmacherskich typach, ale kiedyś musi trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 24 minuty temu, mac napisał: Chyba ktoś puścił taką plotę, bo już dostałem 3 propsy: Pele + McKinie, Dotson, Myje Oni. Wszystkie za mój pick. Norvel Pelle jest niedostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 52 minuty temu, MarcusCamby napisał: Głos @mac się liczy? Chyba pierwszy raz jak głosuje, ktoś z poza gry Byś przejął wielkie Clippers to by się problem rozwiązał mac juz raz prowadzil clippers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Mam pytanie o wykładnię: Czy mogę skorzystać z Rondo, skoro zagrał w meczach numer 6 i 7 Lakersów a moja seria zapowiada się na 7meczową? Wcześniej był też probably/questionably, Lakers nie potrzebowali go w pierwszej rundzie a ja pewnie tak. Pewnie będzie to na mocno ograniczonych minutach i oczywiście nie zamierzam brać jego statystyk z meczu numer 8em. Z góry dziękuję za wypowiedzenie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 @january skoro zmienił się termin draftu to będziesz zmieniał terminarz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 22 godziny temu, Tecu napisał: Mam pytanie o wykładnię: Czy mogę skorzystać z Rondo, skoro zagrał w meczach numer 6 i 7 Lakersów a moja seria zapowiada się na 7meczową? Wcześniej był też probably/questionably, Lakers nie potrzebowali go w pierwszej rundzie a ja pewnie tak. Pewnie będzie to na mocno ograniczonych minutach i oczywiście nie zamierzam brać jego statystyk z meczu numer 8em. Z góry dziękuję za wypowiedzenie się. Imo tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 (edytowane) Dobra, chciałbym dopytać mądrzejszych o kilka kwestii 1. Hardcap Clippers: Pozyskać trochę gotówki, żeby uniknąć multiple-year hardcap - to wszystko jasne. Ale co dalej. Jak to będzie wyglądało, kiedy w trzylatce spadnie ten okropny finansowo sezon 17/18? 2. Cash transaction: Wydawać mogą zespoły, które mają dodatni bilsms finansowy, ale w trzylatce czy tylko ostatni sezon brany jest w tym przypadku pod uwagę? 3. Stash: Mam w tym momencie kilku stashowanych graczy. Dwóch z nich zagrało już w rl NBA. Oczywiście jednym z nich jest Terence Davis. @january wspominałeś, że mogę z nim podpisać 1+1to. Rozumiem, że to kontrakt w wysokości: $898,310/$1,517,981, tak? Czy to jest jedyna możliwość, bo coś czytałem, że mogę podpisać 3-letni kontrakt i potem jest UFA, a pytam o to dlatego, czy wtedy ewentualnie mam możliwość extension po drugim roku zrobić? Ignas Brazdeikis. Chłopak zebrał jakieś ogony w Knicks, czyli ma za sobą już rookie season, prawda? Czyli też muszę go już teraz podpisać, reszta jak wyżej, tak? 4. Two-way players: Czy mogę podpisywać na two-way zawodnika, który w poprzednim sezonie był na umowie 2way w innym zespole? Czy mogę podpisać na 2way gracza, któremu skończył się normalny kontrakt w innym zespole, ale tamten zespół z niego zrezygnował? Można podpisywać na 2way gracza wybranego w 2 rundzie draftu. A czy inny zespół może przechwycić takiego zawodnika oferując mu normalny gwarantowany kontrakt? 5. Terminarz offseason: Jest już wstępny terminarz, jak będzie wyglądał ten offseason? Od kiedy będzie można ogłaszać wymiany, do kiedy trzeba zdecydować o team option, kiedy draft, fa, ile czasu mamy na decyzję o podpisanieu kontraktu z graczami wybranymi w 2 rundzie itd.? Z grubsza tyle, jakbym o czymś jeszcze sobie przypomniał to będę pytał. Pozdro Edytowane 30 Września 2020 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 @january Drobna kwestia, ale muszę dopytać. Co jest w przypadku gracza, który jest stashowany od kilku lat, zagrał w ostatnim sezonie 1 mecz w NBA, ale już wiadomo, że wyjechał na nowy sezon do Europy?? Muszę się zrzec praw do niego, jeżeli go nie podpisze? Czy w tym przypadku, po prostu dalej jest na liście stashowanych i ewentualnie, jeśli uznam, że blokuje miejsce dla kogoś na tej liście to wtedy się zrzekam tych praw? Mogę to zrobić w dowolnym momencie czy jest jakiś konkretny okres w roku na takie sprawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: @january Drobna kwestia, ale muszę dopytać. Co jest w przypadku gracza, który jest stashowany od kilku lat, zagrał w ostatnim sezonie 1 mecz w NBA, ale już wiadomo, że wyjechał na nowy sezon do Europy?? Muszę się zrzec praw do niego, jeżeli go nie podpisze? Czy w tym przypadku, po prostu dalej jest na liście stashowanych i ewentualnie, jeśli uznam, że blokuje miejsce dla kogoś na tej liście to wtedy się zrzekam tych praw? Mogę to zrobić w dowolnym momencie czy jest jakiś konkretny okres w roku na takie sprawy? Skoro zagrał, chociaż jeden mecz to albo go podpisujesz albo tracisz prawa do Niego. Twarde prawo, ale prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 @MarcusCamby czy możesz rozpisać o co chodzi z Twoimi pickami? Jak wyglądają te zastrzeżenia i w co się zamieniają? Bo ten Twój pick 20-22 jest w co najmniej 3 drużynach- Pelicans, Rockets i Nuggets i w każdej rubryczek ma inny zapis w arkuszu- czy można by to jakoś uporządkować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 9 minut temu, Qcin_69 napisał: @MarcusCamby czy możesz rozpisać o co chodzi z Twoimi pickami? Jak wyglądają te zastrzeżenia i w co się zamieniają? Bo ten Twój pick 20-22 jest w co najmniej 3 drużynach- Pelicans, Rockets i Nuggets i w każdej rubryczek ma inny zapis w arkuszu- czy można by to jakoś uporządkować? Wydaje mi się, że zapis jest bardzo prosty. Pick 20-22 jest przez trzy lata chroniony w TOP10 i nie zamienia się w nic, jeśli przez dwa następne tak jak i w tym będę miał pick w TOP10. Natomiast drugi pick ląduje w Nuggets, dwa lata po tym jak zostanie oddany do Rockets lub jeśli nie zostanie oddany to po zakończeniu projekcji czyli w 2024. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Nie zrozumiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 6 minut temu, ignazz napisał: Nie zrozumiałem Przeczytaj 3 razy, ja gdzieś tyle potrzebowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Wiem, że można składać oferty na FA "jeśli nie podpiszę X, to składam ofertę Y", ale czy można składać też oferty "jeśli podpiszę X, to składam też ofertę Y, a jeśli nie to nie"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 3 minuty temu, cvbe napisał: Wiem, że można składać oferty na FA "jeśli nie podpiszę X, to składam ofertę Y", ale czy można składać też oferty "jeśli podpiszę X, to składam też ofertę Y, a jeśli nie to nie"? Z tego co pamietam można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 @january jak wielka trzeba być lajza żeby uważać deale tylko ze względu na to, ze jesteś słabym GMem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi