Eld Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 6 minut temu, LONGER01 napisał: Aminu out więc idąc śladami rl Magic chciałbym wystąpić o DPE. 5,079,365 mln$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 2 godziny temu, LONGER01 napisał: Aminu out więc idąc śladami rl Magic chciałbym wystąpić o DPE. 5,079,365 mln$ Przyznane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Panowie, kiedy będzie ostatnie okienko transferowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 8 godzin temu, cvbe napisał: Panowie, kiedy będzie ostatnie okienko transferowe? Zakładam, że gdzieś od 23-24 Lutego. Opisy zaczną się pewnie 13 Lutego ( początek all-star brake ) + głosowanie parę dni później. Kolejne okienko dopiero po sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 49 minut temu, Eld napisał: Zakładam, że gdzieś od 23-24 Lutego. Opisy zaczną się pewnie 13 Lutego ( początek all-star brake ) + głosowanie parę dni później. Kolejne okienko dopiero po sezonie. Ok, więc kolejne pytanie - rozumiem że w związku z tym że przesunęliśmy terminy do przodu, i tak będę mógł wymienić w pakiecie graczy których wziąłem w ostatnim okienku? W sensie, że niby nie minie jeszcze 60 dni dokładnie ale oczywistym jest że w RL bym to wyliczył tak żeby zdążyc przed trade deadline a tu jest to niemożliwe. Trade ogłosiliśmy w pierwszych minutach okienka, więc w pierwszym możliwym terminie i liczę, że w związku z tym nie będzie problemu z puszczeniem tych kontraktów w dalszy obieg w pakiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Godzinę temu, cvbe napisał: Ok, więc kolejne pytanie - rozumiem że w związku z tym że przesunęliśmy terminy do przodu, i tak będę mógł wymienić w pakiecie graczy których wziąłem w ostatnim okienku? W sensie, że niby nie minie jeszcze 60 dni dokładnie ale oczywistym jest że w RL bym to wyliczył tak żeby zdążyc przed trade deadline a tu jest to niemożliwe. Trade ogłosiliśmy w pierwszych minutach okienka, więc w pierwszym możliwym terminie i liczę, że w związku z tym nie będzie problemu z puszczeniem tych kontraktów w dalszy obieg w pakiecie? Z tego co kojarzę, w zeszłym roku był podobny case przy okazji monster wymiany z udziałem 7 teamów zaaranżowana przez @Qcin_69. Był dym ( pozdro @ignazz, ale nie wracaj do tego please ), że wtedy też nie minęło 60 dni, a brakło dokładnie jednego dnia i tamtejsza Rada nie wyraziła na to zgody, nakazując rozpisanie trejdu od nowa, tak aby był zgodny z regulaminowymi 60 dniami ( w CBA też tak jest ). Argumentem Rady jeśli mnie pamięć nie myli było to, że specjalnie są tak okienka ułożone aby nie rzucać graczami jak workiem kartofli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 1 minutę temu, Eld napisał: specjalnie są tak okienka ułożone aby nie rzucać graczami jak workiem kartofli. A kontraktami emerytowanych graczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 2 minuty temu, Eld napisał: Z tego co kojarzę, w zeszłym roku był podobny case przy okazji monster wymiany z udziałem 7 teamów zaaranżowana przez @Qcin_69. Był dym ( pozdro @ignazz, ale nie wracaj do tego please ), że wtedy też nie minęło 60 dni, a brakło dokładnie jednego dnia i tamtejsza Rada nie wyraziła na to zgody, nakazując rozpisanie trejdu od nowa, tak aby był zgodny z regulaminowymi 60 dniami ( w CBA też tak jest ). Argumentem Rady jeśli mnie pamięć nie myli było to, że specjalnie są tak okienka ułożone aby nie rzucać graczami jak workiem kartofli. I chyba to miało być zmienione bo wszyscy zgodnie uznali ze to jest absurd w naszych ramach czasowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 W sumie miało to być załatwione z większym rozwarciem obu okienek. Tak aby różnica była 61 dni. Teraz, Qcin_69 napisał: I chyba to miało być zmienione bo wszyscy zgodnie uznali ze to jest absurd w naszych ramach czasowych Dokładnie. Zapomnieliśmy o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Teraz, cvbe napisał: A kontraktami emerytowanych graczy? Nie ma wyjątku. Gracz, to gracz. 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: I chyba to miało być zmienione bo wszyscy zgodnie uznali ze to jest absurd w naszych ramach czasowych Teraz, ignazz napisał: W sumie miało to być załatwione z większym rozwarciem obu okienek. Tak aby różnica była 61 dni. Dokładnie. Zapomnieliśmy o tym. Jeśli znajdziecie jakiegoś posta od Radnego z tamtego okresu, to postaram się tym zająć do okienka, mimo że jestem zwolennikiem wprowadzania zmian od nowego RS. Sam osobiście sobie tego nie przypominam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 9 minut temu, Eld napisał: Nie ma wyjątku. Gracz, to gracz. Jeśli znajdziecie jakiegoś posta od Radnego z tamtego okresu, to postaram się tym zająć do okienka, mimo że jestem zwolennikiem wprowadzania zmian od nowego RS. Sam osobiście sobie tego nie przypominam. Cc @MarcusCamby @fluber @ozzy110 bo zdaje się tak wyglądała Rada wówczas tzn nie pamietam czy Ozzy już był czy dopiero dochodził (bez podtekstów) ale to w sumie ciekawe jak to się skończy, bo wiecie, beGM bez lutowej Dramy transferowej to jak nie luty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 upadający 14-way trade to byłaby niezła jazda XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 8 minut temu, Qcin_69 napisał: Cc @MarcusCamby @fluber @ozzy110 bo zdaje się tak wyglądała Rada wówczas tzn nie pamietam czy Ozzy już był czy dopiero dochodził (bez podtekstów) ale to w sumie ciekawe jak to się skończy, bo wiecie, beGM bez lutowej Dramy transferowej to jak nie luty! Ja pamiętam, że Jasiek się upierał, że niezależnie od tego, czy minie 60 dni, czy nie, to zakładaliśmy, że między 1 okienkiem a 2 okienkiem nie ma 60 dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 12 minut temu, polishllama69 napisał: upadający 14-way trade to byłaby niezła jazda XD c*** tam, najwyżej się rozbije na 67 mniejszych wymian i będzie grało 13 minut temu, fluber napisał: Ja pamiętam, że Jasiek się upierał, że niezależnie od tego, czy minie 60 dni, czy nie, to zakładaliśmy, że między 1 okienkiem a 2 okienkiem nie ma 60 dni... Jaśka na pewno nie było wtedy w Radzie z tego co pamietam to miało być to zmienione, racjonalne wydaje się patrzenie na wymiany z 3 stycznia tak jakby te odbywały się 23 grudnia czyli w dniu od którego de facto gracze z tamtego okienka byli już w nowych drużynach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 10 minut temu, Qcin_69 napisał: Jaśka na pewno nie było wtedy w Radzie Nie było, ale się upierał:) 11 minut temu, Qcin_69 napisał: z tego co pamietam to miało być to zmienione, racjonalne wydaje się patrzenie na wymiany z 3 stycznia tak jakby te odbywały się 23 grudnia czyli w dniu od którego de facto gracze z tamtego okienka byli już w nowych drużynach Nie pamiętam, te 2 miesiące dalej wiszą w Regulaminie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Godzinę temu, Qcin_69 napisał: I chyba to miało być zmienione bo wszyscy zgodnie uznali ze to jest absurd w naszych ramach czasowych odwrotnie. Miało właśnie tak zostać, by między jednym zimowym, a drugim tak łatwo nie można było oddać gracza. tak więc cvbe nie może oddać gracza pozyskanego w styczniu w łączonej wymianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: odwrotnie. Miało właśnie tak zostać, by między jednym zimowym, a drugim tak łatwo nie można było oddać gracza. tak więc cvbe nie może oddać gracza pozyskanego w styczniu w łączonej wymianie. Leśne Dziadki z Rady jak zawsze z duchem czasu No nic, skwituje to staropolskim k**** i działamy w zgodzie z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Leśne Dziadki z Rady jak zawsze z duchem czasu No nic, skwituje to staropolskim k**** i działamy w zgodzie z regulaminem ja wtedy chciałem iść z duchem czasu, ale starzy radni mnie punktowali CBA i wywiązały się z tego tylko kłótnie. Obecnie w radzie nie zasiadam, ale na pewno Jasiek nie będzie za zmianą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Godzinę temu, polishllama69 napisał: upadający 14-way trade to byłaby niezła jazda XD Ja tego nie wprowadzam. Pier*ole. Godzinę temu, Qcin_69 napisał: c*** tam, najwyżej się rozbije na 67 mniejszych wymian i będzie grało Tego tym bardziej nie. 20 minut temu, MarcusCamby napisał: odwrotnie. Miało właśnie tak zostać, by między jednym zimowym, a drugim tak łatwo nie można było oddać gracza. tak więc cvbe nie może oddać gracza pozyskanego w styczniu w łączonej wymianie. No to mamy chyba sprawę jasną. @january @ozzy110 jak się będziecie gdzieś w pobliżu kręcić - potwierdźcie proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 2 minuty temu, Eld napisał: Ja tego nie wprowadzam. Pier*ole. Tego tym bardziej nie. No to mamy chyba sprawę jasną. @january @ozzy110 jak się będziecie gdzieś w pobliżu kręcić - potwierdźcie proszę. Haha był Plan żeby Ozzyego wziąć do wymiany żeby zaoszczędził trochę cebulionow i wprowadził wymianę a tak to c*** będzie kombinowanie- najwyżej z 14 zrobi się 6! Ważne ze w końcu kilka pickow wpadnie Blazers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi