Skocz do zawartości

beGM - Pytania do Radnych (i nie tylko radnych)

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

Zgłaszam oficjalny wniosek o wyłączenie glosu Alonzo z udziałem knicks w liczeniu wyników.  Niestety pewne granice zostały przekroczone i myślę, że każdy to widzi 

Nie ma to nic wspólnego z uczciwą rywalizacją 

Edytowane przez człowiek...morza

3 godziny temu, człowiek...morza napisał(a):

Zgłaszam oficjalny wniosek o wyłączenie glosu Alonzo z udziałem knicks w liczeniu wyników.  Niestety pewne granice zostały przekroczone i myślę, że każdy to widzi 

W sensie mamy odjąć twoje zwycięstwo w serii które dostałeś od niego czy co?

11 godzin temu, człowiek...morza napisał(a):

7 godzin temu, człowiek...morza napisał(a):

tak. i nigdy nie liczyc jego glosu

xD

Hej. O ile da się zauważyć braterska miłość pomiędzy knicks a Magic to myślę że warto aby sobie Gm to wyjaśniali. Ostatecznie jednogłośnie wygrali knicks i tu ta kwestia może poczekać. Priorytetem jest uszczelnienie regulaminu gry, i zapewnienie pełnej obsady gm aby gra odzyskała płynność. Podpowiem z matematycznego punktu widzenia @człowiek...morza  że mając 30 głosujących w każdej serii potężnie MINIMALIZUJESZ wpływ głosowania którego nie lubisz czy nie dopuszczasz. 
Zamiast tak prostego zabiegu idziesz wbrew pozorom w drugim kierunku. Robiąc atak na temacie otwartym nie zjednujesz tym nowych uczestników gry. Ba. Możesz nawet kogoś tymi wpisami odciągnąć od decyzji dołączenia. Więc co by nie myśleć o subiektywnym głosowaniu szkodzisz grze chcąc ją niby naprawić. 
Mi serio szkoda aby takimi małostkowymi osobistymi wpisami zepsuć projekt nastawiony na długoterminową rozrywkę. 

Ja nawet tych gm którzy nawydawali kasę ponad stan, oddali wszystkie możliwe picki a czekają sezony oszczędzania bez pola manewru rozumiem że idą na rozpierdol. Ja to nazywam małostkowością. I nie chodzi o to czy masz rację ( bo ten temat warto procesować) tylko nie ten czas i nie ten sposób dojścia do tego zagadnienia moim skromnym zdaniem. 
Jesteśmy teraz w dosyć trudnym położeniu i to głosowanie 4:3 dla i tak knicks może poczekać. Z perspektywy przetrwania całej zabawy to na prawdę szczegół. Ważny. Ale szczegół. 

Teraz, człowiek...morza napisał(a):

a co masz konkretnie mi do zarzucenia względem oceny Magic? 

Szczera miłość. Taka bezkompromisowa. Bez zahamowań. Bezwarunkowa. Nie jesteś już tak młody aby tak kochać na zabój. 

Opamiętaj się. 

Chociaż intercyzę zrób. 

16 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

prosze rade o powazne zajecie sie sprawa i oficjalne stanowisko wraz z uzasadnieniem 

Jesteś niepoważny jak te Twoje opinie o graczach Knicks grających w 7 licząc już backupa rl Magic Bitadze jako podstawowego centra wspieranych jako kolejnych w rotacji - Kevona Looneya, który w 3T grał w sumie w 4 (słownie - czterech) meczach, czy Kama Jonesa i Maxa Shulgę. 

Człowiek_Narcyz 

W Twojej serii z Hawks jak tak bardzo się o to prosisz chętnie wypowiem się nt BeGMowych Knicks. :) 

Natomiast odnośnie nieliczenia czyichś głosów (ogólnie nie wiem o co masz do mnie pretensje? Że patrzę realistycznie? Masz za wąski skład na 50W i jedziesz na nazwiskach mimo że się to nie dodaje. Zrób opis na Hawks to pogadamy - gdzie jest problem - a masz ich więcej niż się Tobie wydaje. 

Wracając do nieliczenia głosów - przypomnę tylko, że swojego czasu Magic na 50+W Qcin dla beki dawał poniżej 40W i Rada nic z tym nie zrobiła, natomiast ja chętnie uzasadnię bilans Twoich Knicks.

A w serii z Bux Twój przeciwnik z fenomenalnym Gobertem zjadał Twoich Knicks pod koszem. Problemem była kreacja po kontuzji Edwardsa, ale wg mnie Bux urywali g1 lub g2 w Nowym Yorku, a g3 i g4 grali u siebie - więc tam 2-2 po g4 było bardzo realistyczne. Jednak @nizina nie podjął walki.

ja nie zaniżam Knicks -  po prostu liczę rotację, a Twoi Knicks jej zwyczajnie nie mają. Wynik Knicks w tym sezonie pokazuje wyraźnie, że jesteś jednym z najlepszych GMów, gdyż potrafiłeś drużyną z tak dużymi problemami zrobić tak fantastyczny wynik ponad stan. Do tego stopnia oczarowałeś naszych GMów, że Knicks grających w 3T w 7 (w tym Patrick Wiliams) + szrot dawali Tobie po 20+ W.

4 minuty temu, Alonzo napisał(a):

Człowiek_Narcyz 

to jest najlepsze i pokazuje dobitnie stosunek Alonzo. swiadomy lub podswiadomy, sam nie wiem, ale to nieistotne.

c***, ze cala liga daje zgoła odmienny bilans - oni się mylą, ja mam racje!

ale to ja jestem człowiek_narcyz xd

4 minuty temu, Alonzo napisał(a):

A w serii z Bux Twój przeciwnik z fenomenalnym Gobertem zjadał Twoich Knicks pod koszem. Problemem była kreacja po kontuzji Edwardsa, ale wg mnie Bux urywali g1 lub g2 w Nowym Yorku, a g3 i g4 grali u siebie - więc tam 2-2 po g4 było bardzo realistyczne. Jednak @nizina nie podjął walki.

a co było w g5 i g6? jay huff odnalazł w sobie zdolność jokicia? 

1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a):

to jest najlepsze i pokazuje dobitnie stosunek Alonzo. swiadomy lub podswiadomy, sam nie wiem, ale to nieistotne.

c***, ze cala liga daje zgoła odmienny bilans - oni się mylą, ja mam racje!

ale to ja jestem człowiek_narcyz xd

Licząc wszystkie rl mecze Twoich poważnych rotacyjnych graczy w 3T wychodzi 7,2 gracza w meczu. To zwykła matematyka - bez emocji. reszta to interpretacje jak Bitadze i Looney graliby we wszystkich meczach 3T i w minutach i rotacji startera - Bitadze i backupa - Looney. 

Innych mankamentów Knicks nie będę podpowiadał GMowi Hawks przed opisami. 

A Człowiek-Narcyz gdyż spuszczałeś się cały sezon nad swoimi graczami, którzy w rl nie weszli nawet do playoffs (LaMelo), czy odpadli w I rundzie z fuckin' 76ers (Brown/White). A Twój backup center (Looney) jest backupem backupa mojego backupa (Missi) w rl Pels xD 

Teraz, Alonzo napisał(a):

Licząc wszystkie rl mecze Twoich poważnych rotacyjnych graczy w 3T wychodzi 7,2 gracza w meczu. To zwykła matematyka - bez emocji. reszta to interpretacje jak Bitadze i Looney graliby we wszystkich meczach 3T i w minutach i rotacji startera - Bitadze i backupa - Looney. 

Innych mankamentów Knicks nie będę podpowiadał GMowi Hawks przed opisami. 

A Człowiek-Narcyz gdyż spuszczałeś się cały sezon nad swoimi graczami, którzy w rl nie weszli nawet do playoffs (LaMelo), czy odpadli w I rundzie z fuckin' 76ers (Brown/White). A Twój backup center (Looney) jest backupem backupa mojego backupa (Missi) w rl Pels xD 

nie odpowiedziales na pytanie 

3 minuty temu, Alonzo napisał(a):

Które?

11 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

a co było w g5 i g6? jay huff odnalazł w sobie zdolność jokicia? 

abstrahujac od tego, ze w g3 i g4 to w gruncie rzeczy takze bbyloby potrzebne (edwards grał po parenascie minut i byly to fatalne minuty, a williamsa juz nie bylo). ale juz naprawde mam to w pizdie, bo to jak kopanie z wiatrakami xd

chce tylko usuniecia z glosow alonzo na stale i tyle w temacie