Alonzo Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 4 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): to zrob tak Ball McBride Jones ale czy ty rozumiesz, ze w ten sposob wprowadzasz w blad innych gm'ow? ja mam swoja rotacje i tyle. i tak cche zeby wygladala moja czesc arkusza, bo tak bede grał McBride wraca zaraz? Jeżeli nie, to nie rób zamętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 12 minut temu, Alonzo napisał(a): W Komunikacie jest info że wprowadziliśmy takie cos na próbę w arkuszu - obaczymy czy się przyjmie i jak się będzie sprawdzać. Oczywiście możesz grać takim graczem tyle ile sobie życzysz, ale GMowie mają sygnał, że takowy gracz gra jednak mniej niż te przysłowiowe 10min w trymestrze. Tu już kwestia interpretacji, czy głosujący uwzględniają Twoja argumentację, czy nie. ja to bym wprowadził zasadą malowania czerwonym kasztanów. i pierwszym ktory by został pomalowany byłby draymond green dalibysmy innym gm'om wyrazny sygnal, ze to aktalnie typowy kasztan z ujemnym impactem i żeby nie zmylili się jego nazwiskiem na ktorym jedzie Edytowane 3 godziny temu przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Może bym się i zaśmiał ale przypomniałem sobie że sa GM którzy w sposób uporczywy i powtarzalny odmawiają robienia opisów. Unikają niektórzy GM tym samym szerszej dyskusji o chociażby minutach gry. Dał bym szanse takiej nowince technicznej. W sumie pomaga ona też tym bardziej roztargnionym w robieniu ocen. A jak to by uruchomiło więcej dyskusji o tych czerwonych graczach to tym lepiej. Edytowane 3 godziny temu przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 9 minut temu, człowiek...morza napisał(a): ja to bym wprowadził zasadą malowania czerwonym kasztanów. i pierwszym ktory by został pomalowany byłby draymond green dalibysmy innym gm'om wyrazny sygnal, ze to aktalnie typowy kasztan z ujemnym impactem i żeby nie zmylili się jego nazwiskiem na ktorym jedzie Urzekła mnie Twoja historia, ale to Mobley dziwnym trafem jest wymieniany wśród tegorocznych zawodów więc tegez;) Swoją radosną twórczość możesz przedstawiać w opisach, a ideą tych rotacji w arkuszu jest jakaś próba obiektywnego wykazania kto w ogóle grał coś w danym trymestrze. Każdy pomysł który będzie nam w tym mógł pomóc jest oczywiście mile widziany. Edytowane 3 godziny temu przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi