Qcin_69 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Teraz, LAF napisał(a): Masz prawo mieć swoją wersję, która chcesz sprzedać. Moja wersja jest taka , że był Multiway, który się rozpadł. Później negocjacje zostały wstrzymane z pewnego względu więc o żadnym wycofaniu nie ma mowy. lol, jak Ty jesteś w tym multiwayu cały czas Po prostu się jeszcze rozszerzył, a George zamiast do Ciebie idzie do kogoś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 6 minut temu, LAF napisał(a): Ja tam wiem o innej konfiguracji i to raczej jest Multiway połączony z innym multiwayem. ale jak to? Przecież 28 minut temu, LAF napisał(a): Moja wersja jest taka , że był Multiway, który się rozpadł. to jest multiway, czy się rozpadł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 2 minuty temu, LAF napisał(a): Był jeden multiway , który się rozpadł i to jest fakt a to, że część tego multiwaya(który się rozpadł ) jest nadal ważna to nie zmienia faktu bo to już były zupełne nowe negocjacje zaczynające się od 0. Poza tym słyszałem „zobaczymy po PO” a Ja nie brałem udziału. Więc nikt się nie wycofał po prostu tak wyszło xD zostawiam tylko tyle xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 2 minuty temu, LAF napisał(a): No spoko , ale zwrot za George jest mniejszy niż miał być z tego co słyszałem nie mój problem, jest wystarczająco dobry by następca mógł spać spokojnie Bez odbioru:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Ten screen z 30 maja to miał być link do tezy że decyzja była odejścia szybsza? Dobre. Ja nie dostałem żadnego zapytania o młodych bo ich nie wyprzedaje co każdy stabilny GM rozumie. Mam taki etap gry że zbieram 19-21 latków niestety bez szczęścia typu Wemby u mnie. I to jest problem. Szukam lidera od lat. I jakoś jeszcze muszę poczekać. I mi nie chodzi o twoją decyzję oddania gwiazdy ( to zrozumiałe) tylko chęć brania go na tym etapie kariery i za takie pieniądze przez innych GM. Nie znam szczegółów to i ocenić nie mogę. Wiem że mimo wszystko łatwiej by się z Tobą negocjowało przetrzymując Ciebie miesiąc. Jak puściłeś go przed w sumie terminem to gratuluję bo to twój pełny sukces niezależnie od ceny. Cena mi tylko pokaże jak głęboko mylił się spiesząc kontrahent. Pośpiech w tym momencie to zysk dla Ciebie. Nie rozumiem tylko po co kupować PG nie znając okoliczności RL NBA. A tam też ruchy dopiero przed clippers. To że jesteś mistrzem nacisku w negocjacjach na pospiech pół ligi wie. Dziwię się tej drugiej stronie. Nie odchodź z gry i nie okradaj nas z tej ciągle działającej sztuczki dostałem trzy inne oferty decydujesz się! ? No i klasycznie kontrahenci nawet nie wiedzą w czym uczestniczą. Classic Wucin’s trade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 W dniu 3.06.2024 o 11:35, Principe napisał(a): Jak extension dla Meltona było nielegalne w trakcie sezonu, to automatycznie jest oferowane teraz? Nie, Melton ma PO na kolejny sezon, więc jeśli weźmie je, to możesz mu zaoferować extension w offseason. Jeśli nie, to zostanie FA. @ozzy110 popraw proszę arkusz, bo tam widzę, że jest extension Meltona wpisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Poprosze o cap hołd OG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 26 minut temu, ignazz napisał(a): Poprosze o cap hołd OG @karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 29 minut temu, ignazz napisał(a): Poprosze o cap hołd OG Wygooglowanie zajęłoby Ci mniej czasu niż zadanie pytania XD 150% poprzedniego salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 4 godziny temu, karpik napisał(a): Nie, Melton ma PO na kolejny sezon, więc jeśli weźmie je, to możesz mu zaoferować extension w offseason. Jeśli nie, to zostanie FA. @ozzy110 popraw proszę arkusz, bo tam widzę, że jest extension Meltona wpisane. Wczoraj usunąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Drodzy radni, może zmieńcie ciut terminarz, by głosowania finałów konferencji były do 16 czerwca (przez weekend do niedzieli), a nie jak teraz do 14 w piątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 (edytowane) Cytat Pozostałe 28 zespołów od dłuższego czasu są już na wakacjach. Dla nich start Finałów oznacza ostatnie odliczenie do początku prawdziwego offseason. Bo wolna agentura zbliża się wielkimi krokami. Trzeba przypomnieć, że po zmianach wprowadzonych przez nową CBA, teraz wolna agentura rusza już dzień po zakończeniu walki o mistrzostwo. Czyli najpóźniej 24 czerwca. Wtedy jeszcze nie w pełni otworzy się to okienko, ale już zacznie się ruch na rynku, ponieważ drużyny będą mogły oficjalne negocjować i uzgadniać warunki nowych umów ze swoimi zawodnikami, którym kończą się kontrakty. czy nasz regulamin to uwzglednia? a jezeli nie, to musi. bo CBA ma pierwszenstwo wiec jest to niejako zbiezne z moim postulatem pewnej boinifikaty dla macierzystych klubow, ktory tu przez njektorych, w tym Reakiki, z niejasnych wzgledow jest torpedowany Edytowane 8 Czerwca 2024 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 14 minut temu, człowiek...morza napisał(a): czy nasz regulamin to uwzglednia? a jezeli nie, to musi. bo CBA ma pierwszenstwo wiec jest to niejako zbiezne z moim postulatem pewnej boinifikaty dla macierzystych klubow, ktory tu przez njektorych, w tym Reakiki, z niejasnych wzgledow jest torpedowany Nasz regulamin to jest do calkowitej rewizji. Sprobuje z rada punkt po punkcie omowic do draftu. A I nic nie torpedowalem, tylko wysmiewalem szukanie jakis luk w regulaminie po tym, jak zawaliliscie zeszly offseason Heat xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 4 minuty temu, Reikai napisał(a): Nasz regulamin to jest do calkowitej rewizji. Sprobuje z rada punkt po punkcie omowic do draftu. A I nic nie torpedowalem, tylko wysmiewalem szukanie jakis luk w regulaminie po tym, jak zawaliliscie zeszly offseason Heat xD tak czy siak, ta akurat zmiane nalezy wprowadzic natychmiast w zycie. i uwzglednic w off-seasonowym kalendarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 4 minuty temu, LAF napisał(a): Czy Ja wiem. Kogo tam utracili ? Zubac, Portis I podpisanie kasztaniarstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 @january czy cash trades liczą się teraz jeszcze do rozliczenia za kończący się sezon czy już do następnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Teraz, karpik napisał(a): @january czy cash trades liczą się teraz jeszcze do rozliczenia za kończący się sezon czy już do następnego? Teraz jeszcze, do moratorium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 4 minuty temu, january napisał(a): Teraz jeszcze, do moratorium a moratorium kiedy jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 4 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): a moratorium kiedy jest? Jak @ozzy110 zrobi, to będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 4 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): a moratorium kiedy jest? 1.07 Teraz, karpik napisał(a): Jak @ozzy110 zrobi, to będzie. Ja nic nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi