fluber Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Jeżeli macie pomysły na pytania, jest na to jeszcze czas. Zapraszam na priv.Co tak naprawdę myślisz o rubio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Jeżeli macie pomysły na pytania, jest na to jeszcze czas. Zapraszam na priv. Gdzie się podziały pieniądze z komunii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 I tym razem podobno nie chodzi o transfery a o grubsze sprawy. Mają donieść jako pierwsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Miami Heat poszukują nowego domu dla El Mutante Bobana Marjanovicia. Na stole pojawiły się podobno już pierwsze oferty - w grę wchodzą przede wszystkim guardzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 oferty pojawiają się za Dannego Green w grę wchodzą tylko zespoły walczące o tytuł nie jest wykluczone że Dannego podczas tegorocznnego PO zobaczymy w zespole mającym aspiracje na nie tylko Finał ale I Tytuł oczywiście pragnę uniknąć niedopowiedzeń I od razu nadmienić że walczące San Antonio takim zespołem też może być w nadchodzące Play Offs więc GM spurs od razu z gory przepraszam I uprzedzam o intencji wpisu ;-) GSW I NYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 New york knicks nie są zainteresowani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Pan Wojnar przecież nie wymienił Knicks w tym zestawieniu, bo chyba nie uważasz, że ktokolwiek kto ma zespół oparty na graczach rl Jazz może być wymieniany jako walczący o tytuł? :wink::wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 New york knicks nie są zainteresowani. finałem czy walką o tytuł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 finałem czy walką o tytuł? pisales na priv w innym tonie gdy oddawales mi leoanrda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 uuu Rybak wyciągający privy. .. legacy zagrożone. .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 wiesz ciężko będzie wygrać Tytuł jeżeli ja bardziej chcę niż Ty ;-) wracając do kwestii mniej istotnych! patrzę w arkusze i niedosyć że mi się Morrissy zawsze myliły to teraz widzę że ten z Bostonu jest w Wizz a ten z Wizz w Bostonie skandal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 wiesz ciężko będzie wygrać Tytuł jeżeli ja bardziej chcę niż Ty ;-) wracając do kwestii mniej istotnych! patrzę w arkusze i niedosyć że mi się Morrissy zawsze myliły to teraz widzę że ten z Bostonu jest w Wizz a ten z Wizz w Bostonie skandal Co ciekawe nasze źródła związane z ligą mówią, że oba Morrisy w najbliższym okienku zmienią klub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 GM warriors na urlopie i nie odbiera telefonów bo pragnie czas spedzic z Rodzina to dobry moment aby reszta Ligii zmniejszyła dystans po powrocie GM zamierza dalsze wzmocnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Kto się dał złapać na Markieffa, przecież jak cieć gra ? jak całe Wizz. trzeba czekać na aż rzucą granat, bo przecież wszystkich do d-league nie wyślą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 wiesz ciężko będzie wygrać Tytuł jeżeli ja bardziej chcę niż Ty ;-) wracając do kwestii mniej istotnych! patrzę w arkusze i niedosyć że mi się Morrissy zawsze myliły to teraz widzę że ten z Bostonu jest w Wizz a ten z Wizz w Bostonie skandal Najlepszy jest ten trzeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 GM warriors na urlopie i nie odbiera telefonów bo pragnie czas spedzic z Rodzina to dobry moment aby reszta Ligii zmniejszyła dystans po powrocie GM zamierza dalsze wzmocnienia Kota nie ma a myszy auta rozbijają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Kyle Anderson od dawna jest na celowniku GM Pelicans. Nowe otoczenie, nowy system, a on wciąż wygląda świetnie w defensywie. MarcusCamby szuka ostatniego elementu układanki, który w jego mniemaniu miałby pomóc zdobyć mistrzostwo ligi. Po długich konsultacjach z trenerem MKG - przedsezonowy typ do tej roli, został przesunięty na pozycje PF/C, wszedł w sezon bardzo dobrze, ale niestety do długiej listy kontuzji, teraz doszła kostka. MarcusCamby szuka silnego obwodowego, którego można z powodzeniem rzucić na najlepszego gracza rywali jak Durant czy Leonard. "Pod względem sportowym jesteśmy gotowi rzucić wyzwanie każdemu, nasze czołowe nazwiska świetnie ze sobą fitują. Ten ostatni filar może zadecydować o naszym końcowym sukcesie" - skomentował GM Pels. Pierwsze rozmowy z Bogutem, który podpisał w to lato Andersona jako nowego gracza Suns już się odbyły, jednak obie strony nie doszły do porozumienia. Obaj Panowie mają wrócić jeszcze do rozmów. Pels obserwują jeszcze trzy inne nazwiska na tą pozycje, sondując rynek i składając wstępne zapytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Zarząd Phoenix Suns bardzo niechętnie patrzy na handel graczami podpisanymi ostatniego lata z free agency, zaledwie kilka miesięcy po ich pozyskaniu. GM Suns jest świadomy, że mogłoby to wzbudzić nieufność wśród przyszłych wolnych agentów o których starałby się zespół z Arizony.Oczywiście jakaś szansa na wymianę Kyle'a Andersona istnieje ale musiałaby się ona wiązać z propozycją na tyle korzystną dla Suns, że usprawiedliwiłoby to ewentualne nadszarpnięcie reputacji pośród zawodników najlepszej koszykarskiej ligi świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Derick Rose mimo gry z ławki znowu „przeskoczył „ gracza z S5. 22/2/4 2/4 za trzy i 9/13 plus 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Derick Rose mimo gry z ławki znowu „przeskoczył „ gracza z S5. 22/2/4 2/4 za trzy i 9/13 plus 18. Do tego Bertans zagrał najlepszy mecz w sezonie, także coraz lepiej to dla Ciebie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi