Skocz do zawartości

BothTeamsPlayedHurd

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
18 minut temu, january napisał(a):

Mam nadzieje ze @Regis złożył oferty jednak, no kurde w 3 dni wywalać GMa co gral od lat to absurd.

Też mam taką nadzieję. Z drugiej strony ile już okienek Rockets wyrzucono do kosza bo nie złożył ani jednej oferty? Staż stażem, ale były podstawy 😔

Żadnych ofert nie składałem, skoro zdecydowaliście się mnie wyrzucić to przecież nie będę się na siłę wpraszał z powrotem. 

51 minut temu, ozzy110 napisał(a):

Też mam taką nadzieję. Z drugiej strony ile już okienek Rockets wyrzucono do kosza bo nie złożył ani jednej oferty? Staż stażem, ale były podstawy 😔

Jakieś konkretne okienka FA, które zawaliłem? Ostatnie lata to była przebudowa, zamiast zaśmiecać sobie skład gównianymi kontraktami z FA wolałem zbierać je od tych, którzy to robili wcześniej wraz z fajnymi dodatkami.

3 minuty temu, Regis napisał(a):

Żadnych ofert nie składałem, skoro zdecydowaliście się mnie wyrzucić to przecież nie będę się na siłę wpraszał z powrotem. 

Złóż, złóż, chłopaki się pospieszyli z decyzją. A ciekawy jestem co byś szykował.

13 minut temu, Regis napisał(a):

Jakieś konkretne okienka FA, które zawaliłem? Ostatnie lata to była przebudowa, zamiast zaśmiecać sobie skład gównianymi kontraktami z FA wolałem zbierać je od tych, którzy to robili wcześniej wraz z fajnymi dodatkami.

Regis,

Od kilku tygodni mamy temat kto gra itp. Wystarczyło napisać - Gram.

Oznaczalismy Ciebie w Komunikatach - brak reakcji.

Nikt Tobie Rockets nie bedzie zabierał, jak bedziesz grał. Jednak grający muszą wiedzieć na czym stoimy z Twoim prowadzeniem Rockets.Potrzebne jest standardowe potwierdzenie udziału w grze oraz przynajmniej podstawowa komunikacja, bo ludziom wymiany rozwalasz nie reagując, albo nie potwierdzając.

W wiadomym temacie zajmij stanowisko, a my w Radzie przedyskutujemy jak to najlepiej rozwiązać.

Edytowane przez Alonzo

W imieniu wielmożnego grona rady nadzorczej beClown i arcyradnego Alonzo informujemy ze wniosek został przyjety do rozpatrzenia. W najblizszym czasie czyli na kolejnym zebraniu lub posiedzeniu rady nadzorczej pochylimy się nad tym wnioskiem i sprawiedliwie go rozpatrzymy, proszę cierpliwie czekać na oficjalny komunikat w tej sprawie. 

z Powazaniem 
Specjalny wysłannik arcyradnego Alonzo 

Edytowane przez RonnieArtestics

20 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

W imieniu wielmożnego grona rady nadzorczej beClown i arcyradnego Alonzo informujemy ze wniosek został przyjety do rozpatrzenia. W najblizszym czasie czyli na kolejnym zebraniu lub posiedzeniu rady nadzorczej pochylimy się nad tym wnioskiem i sprawiedliwie go rozpatrzymy, proszę cierpliwie czekać na oficjalny komunikat w tej sprawie. 

z Powazaniem 
Specjalny wysłannik arcyradnego Alonzo 

To później sie nie dziw, ze mam Ciebie na ignorze.

Nie czytałem jbc. Rzut oka wystarczył.

15 minut temu, Alonzo napisał(a):

To później sie nie dziw, ze mam Ciebie na ignorze.

Nie czytałem jbc. Rzut oka wystarczył.

Ok rozumiem i przepraszam ja tak proforma tylko chciałem zgłosić że przyjęty wniosek do rozpatrzenia. Mam nadzieję że tego też nie przeczytasz całego, ale okiem rzucisz. 

Edytowane przez RonnieArtestics

Za Chicago Tribune "14 czerwca 1998 Michael Jordan (Donovan Mitchell) wykrada piłkę będącym na low-poscie największemu gwiazdorowi przeciwnikowi Karlowi Malone'owi (Nikoli Jokiciowi). Kibice na całym świecie mimo co raz głośniej wychodzących kwasów w trakcie sezonu czekali co wydarzy się w off- season. Czy to na prawdę last dance pod dowództwem MJa (Kyle'a Lowryego) dynastii Bulls ( Magic).

Decyzja komisarza o lockoucie jeszcze bardziej rodziła pytania wśród społeczności koszykarskiej czy legendarny GM Jerry Krauze (w tej roli rewelacyjna rola Alonzo) utrzyma zespół czy pójdzie w szeroko rozumiany rebuilding..."