Skocz do zawartości

BothTeamsPlayedHurd

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Reikai napisał(a):

@ignazz ja myslalem ze Qcin sobie trolluje, a Ty wlasnie sie przyznales, ze dogadaliscie deal na zywo????

Przeciez Ty potem na forum broniles tego dealu, bo Luka, bo Lakers, bo bedzie lapal loby w PO.

Ja pi****le

daj mu spokoj, teraz ustala nowa wersje z Lafem :D 

1 minutę temu, Reikai napisał(a):

@ignazz ja myslalem ze Qcin sobie trolluje, a Ty wlasnie sie przyznales, ze dogadaliscie deal na zywo????

Przeciez Ty potem na forum broniles tego dealu, bo Luka, bo Lakers, bo bedzie lapal loby w PO.

Ja pi****le

Ale co to ma za znaczenie? Serio nie rozumiem. 

Taki układ że nawet nie kojarzyłem czy kupowałem czy sprzedawałem gracza. 

27 minut temu, Ashigaru napisał(a):

Jak uważasz. Każdy z nas buduje swój wizerunek. Mam nadzieję, że Ty masz taki jaki chciałeś mieć.

no właśnie widzisz, to jest Wasz problem, że Wy sobie tutaj kreujecie i straszni dbacie o wizerunki, a ja swój dbam w realu, tu ostatnio jedynie zależało mi na tym by po właściwej stronie  dyskusji, dlatego tak Tobie wytykam to AI, ale spoko dalej możesz robić ze mnie ostatniego chama i oszołoma co sobie wymyślił że "hmmm jak ktoś nie chce nawet zrobić aktualnych stat od trzech rund i wkleja jakieś pierdoły o graczach, które sie kupy nie trzymają, to może jednak ten ktoś nie powinien wygrać z Lakers kiedykolwiek?"

jak w naszej serii wg Cb powinno być 4-0 to tak samo Lakers nigdy nie mieli prawa przegrać serii z Blazers

ok?

owinno być Ci jedynie wstyd, że mając taką przewagę w zawodnikach musiałeś wykorzystać argument o AI, zamiast pokazać, że Twój skład jest o jedną czy dwie klasy lepszy. 

To jest jednak kwestia klasy.

nie, nie Kolego to kwestia smaku i walki o słowo pisane w tym własne przemyślenia, walka o te wszystkie godziny, które poświeciłem na opisy, nie myl pojęć

Ty swoją pokazałeś w podsumowaniu po naszej serii, jak awansowałeś do Finału.

nom i zobacz nikt nawet nie napisał, ze nie mam racji, ani słowa, przypieprzaj więc się dalej, wszystko za Tobą stoi od początku

23 minuty temu, Ashigaru napisał(a):

Napisane przez osobę, którego główne argumenty to cudze wpisy z X i tabelki ze stron, gdzie całość pracy została wykonana przez kogoś innego, a być może jakiś promot, bota lub skrypt. 

nic nie jest gotowe, wszystko trzeba wyszukiwać, zbierać i selekcjonować, hoopolgiz też nie jest narzędziem które samo za Ciebie wszystko zrobi

ale skąd mógłbyś to wiedzieć?

i na Boga?

to jest Twój zarzut do mnie po tym co oddałeś od siebie?

pozdrawiam i kończę to, bo nie warto na to tracić nawet sekundy dłużej

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

Mogę wybrać klasę hotelu? 

Wybredny nie będę, ale żeby nie było piętrowych prycz jak w Zakładzie Karnym.

Z jedzeniem będzie prosciej, jem gluten, zwierzaki, z ryb wiadomo najbardziej lubię filety. Deser na słodko.

Jeśli Toruń/ Ciechocinek liczę na Wasze towarzystwo!

1 minutę temu, antek napisał(a):

Wybredny nie będę, ale żeby nie było piętrowych prycz jak w Zakładzie Karnym.

Z jedzeniem będzie prosciej, jem gluten, zwierzaki, z ryb wiadomo najbardziej lubię filety. Deser na słodko.

Jeśli Toruń/ Ciechocinek liczę na Wasze towarzystwo!

może Bydgoszcz? obejrzymy mecz, napijemy się piwa, może i ten Barnes by mnie zachęcił do powrotu, Jabari mi się znudził!

Ej, czaicie

1. Laf na simkowej grupie na messengerze zaczepiany przez Qcina, ze jest kiepskim GMem pisze, ze deal z Ignazzem to byla przysluga.

2. Qcin pisze to na forum, dodajac ze chodzi o piwo.

3. Reikai: hehehe,  jebany Qcin, Laf se tak cos pierdolnal, a ten obrocil i zrobil z tego afere, dobry jest.

4. Ignazz sie broni ze nie bylo tak, oddal piniendze za bilet, no co Ty jaki deal

5. Reikai: omg jeszcze Ignazz lylknal to prowo

6. Qcin cisnie temat dalej, Ignazz przyznaje, ze no my tylko sobie gadalismy o wymianie, co w tym zlego?

7. Qcin cisnie dalej

8. Ignazz: ale o co wam chodzi? Standardowa rozmowa jak w RL. Zapytal o gracza, dostal wycene, zgodzil sie, nikomu nic sie nie stalo

9. Reikai: eeeej, myslalem ze to troll. Serio go przy piwku ujebales na taki deal beznadziejny? Jeszcze potem broniac na forum, ze to dobra okazja dla Soty?

10. Ignazz: eeee, ale o co Wam chodzi, ja nawet nie pamietam co to za deal, czy ja pytalem o gracza, czy pick, nie wiem ocb.

Ja pi****le

1 minutę temu, Reikai napisał(a):

Ej, czaicie

1. Laf na simkowej grupie na messengerze zaczepiany przez Qcina, ze jest kiepskim GMem pisze, ze deal z Ignazzem to byla przysluga.

2. Qcin pisze to na forum, dodajac ze chodzi o piwo.

3. Reikai: hehehe,  jebany Qcin, Laf se tak cos pierdolnal, a ten obrocil i zrobil z tego afere, dobry jest.

4. Ignazz sie broni ze nie bylo tak, oddal piniendze za bilet, no co Ty jaki deal

5. Reikai: omg jeszcze Ignazz lylknal to prowo

6. Qcin cisnie temat dalej, Ignazz przyznaje, ze no my tylko sobie gadalismy o wymianie, co w tym zlego?

7. Qcin cisnie dalej

8. Ignazz: ale o co wam chodzi? Standardowa rozmowa jak w RL. Zapytal o gracza, dostal wycene, zgodzil sie, nikomu nic sie nie stalo

9. Reikai: eeeej, myslalem ze to troll. Serio go przy piwku ujebales na taki deal beznadziejny? Jeszcze potem broniac na forum, ze to dobra okazja dla Soty?

10. Ignazz: eeee, ale o co Wam chodzi, ja nawet nie pamietam co to za deal, czy ja pytalem o gracza, czy pick, nie wiem ocb.

Ja pi****le

idę na prokuratora 

25 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

właśnie widzisz, to jest Wasz problem, że Wy sobie tutaj kreujecie i straszni dbacie o wizerunki, a ja swój dbam w realu, tu ostatnio jedynie zależało mi na tym by po właściwej stronie  dyskusji, dlatego tak Tobie wytykam to AI, ale spoko dalej możesz robić ze mnie ostatniego chama i oszołoma co sobie wymyślił że "hmmm jak ktoś nie chce nawet zrobić aktualnych stat od trzech rund i wkleja jakieś pierdoły o graczach, które sie kupy nie trzymają, to może jednak ten ktoś nie powinien wygrać z Lakers kiedykolwiek?"

jak w naszej serii wg Cb powinno być 4-0 to tak samo Lakers nigdy nie mieli prawa przegrać serii z Blazers

No to krótko:

Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem albo w tej swojej furii celowo przeinaczasz.

Budowanie nie jest tożsame z kreowaniem. 

Swoimi wpisami sam robisz z siebie taką osobę, ja nigdy tego nie napisałem.

Posty w serii mają przekonać głosujących, a nie zniechęcić. 

Nie zgrywaj, że każdy Twój post to ostoja obiektywizmu.

Jakby Nuggets mieli innego GMa to może powinno być 4-0, a tak to wynik był taki, a nie inny.

Nie tylko mieli prawo przegrać, ale przegrali.

Kolego to kwestia smaku i walki o słowo pisane w tym własne przemyślenia, walka o te wszystkie godziny, które poświeciłem na opisy, nie myl pojęć

O już jesteśmy Kolegami, jak miło. 

Ja też poświęciłem godziny na analizy i opisy, ale ten fakt przysłonił Ci fakt, że AI Ci powiedziało, że AI było użyte do moich wpisów. 

nom i zobacz nikt nawet nie napisał, ze nie mam racji, ani słowa, przypieprzaj więc się dalej, wszystko za Tobą stoi od początku

No tak i do tego wszyscy napisali, że te rację masz. 

Tak było, nie zmyślam. 

nic nie jest gotowe, wszystko trzeba wyszukiwać, zbierać i selekcjonować, hoopolgiz też nie jest narzędziem które samo za Ciebie wszystko zrobi

Argument na poziomie, że prompt też trzeba przygotować by skorzystać z AI. 

Ty robiłeś swój research, ja swój. Wolisz jednak wmawiać sobie i innym, że było inaczej. Ale to są urojenia. 

Poza tym, jak ja widzę statystyki to je analizuje, a ty jak usłyszałeś o Passing Creation Quality Index i jak względem tego wskaźnika prezentują się moi zawodnicy to to wysmialeś, ale tutaj wchodzi kwestia ignorancji. 

31 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

pozdrawiam i kończę to, bo nie warto na to tracić nawet sekundy dłużej

Ale to Ty dzwonisz. 

3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

Ciekawe jakbym tak wziął Denver :)

Ja już z masonami ustaliłem, że to ja przejmuje Denver Nuggets. 

Tylko nie mów nikomu. 

czołem Ashi

żegnam Ciebie i te godziny Twoich analiz i statystyk, które przeklejałeś z rs, bo tyle godzin ci zabrało robienie reszty

rzeczywiście skoro nikt nie napisał, że Ciebie pomawiam to jesteś niewinny, teraz już się nie musisz martwić niczym, zostaną sami swoi, a i może i piwerko za piczek wpadnie

57 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

może Bydgoszcz? obejrzymy mecz, napijemy się piwa, może i ten Barnes by mnie zachęcił do powrotu, Jabari mi się znudził!

Wenecja Północy, nie byłem myślę że i Toruń byśmy ogarnęli z Panowie licytujcie się. Jak to mówią mogę wziąć i tysiąc złotych więcej. Widzieliście, że też nie sprzedaje pojazdów z demobilu, tylko fajne, młode, czarne mustangi!

GQmUWiUXwAALprP.jpg