Skocz do zawartości

BothTeamsPlayedHurd

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Ashigaru napisał(a):

Jednak to wszystko nie ma znaczenia, bowiem Ty masz już wyrobione zdanie i nic nie jest w stanie Cię przekonać.

Tylko czy to przypadkiem nie tyczy się prawie wszystkich osób?

Kto i do czego dał się przekonać na forum, jeśli wcześniej w coś głęboko wierzył?

1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a):

byłeś sceptyczny wziąć 1 rundę Minnesoty pod batutą Lafa w zamian za 3 miesiące Jaxsona Hayesa na minimalnym kontrakcie nie posiadając żadnych praw do niego?

No a nie ?! ja jestem w stanie w to uwierzyć sądząc po wynikach ignazza tak szczerze .

42 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

czołem Ashi

żegnam Ciebie i te godziny Twoich analiz i statystyk, które przeklejałeś z rs, bo tyle godzin ci zabrało robienie reszty

rzeczywiście skoro nikt nie napisał, że Ciebie pomawiam to jesteś niewinny, teraz już się nie musisz martwić niczym, zostaną sami swoi, a i może i piwerko za piczek wpadnie

Cześć LBS,

Również Cię żegnam, razem z wpisami innych z X oraz statystykami, które wzmacniają Twój przekaz i przykrywają wszelkie wady posiadanych przez Ciebie zawodników.

Dzięki za to, że sam nie musiałem przemierzać X w poszukiwaniu danych na temat wyższości Twoich zawodników. Nie miałem pojęcia, że Jalen Bronson jest taki dobry, a każdy inny zawodnik to pospolity kasztan.

Nie będą Ci zapomniane te godziny spędzone na szukaniu mankamentów w składzie przeciwników, gdy mogłeś skupić się na przygotowaniu efektywnego gameplanu, który zmiatałby przeciwników już w czasie rozgrzewki. 

Dzięki. Dzięki. Po stokroć dzięki. 

Rzeczywiście, skoro wszyscy napisali, że miałeś rację, to muszę żyć z łatką tego co wie tyle, co nic i AI mu pisze gameplan.

Cieszę się, że nie muszę się już martwić. 

dab3e66d9dbbb32ca0601fe324da002c.jpg

Napisałbym, że będzie mi tego brakowało, ale nie lubię kłamać. Więc tego nie napiszę. 

Bądź zdrowy i niech Ci się powodzi. 

crying-sad.gif

29 minut temu, mac napisał(a):

Tylko czy to przypadkiem nie tyczy się prawie wszystkich osób?

Kto i do czego dał się przekonać na forum, jeśli wcześniej w coś głęboko wierzył?

GP3-kviXsAAPirB.jpg

Edytowane przez Ashigaru

3 godziny temu, ignazz napisał(a):

Teraz to mnie zaciekawił ten epizod o Eldzie. 
On na bardzo późnym stadium choroby będąc aktywnym na forum strasznie się zapętlił. Nie wiem czy w kwestii jakiegoś opisu czy wymiany. Tam była szersza chyba krytyka ale reakcja Lewego może świadczyć o tym że się mylę a kolega ma coś na sumieniu. Szkoda że nie ma @fluber z nami bo on szybko takie rzeczy wyłapuje. 

Dobrze że mnie wywołałeś, bo bym przegapił jak bardzo wyruchaliście @LeweBiodroSmoka w tym finale, w którym brak sweepu dla Nuggets byłby skandalem a co dopiero win Orlando;) 

A myślałem, że to ja robię dobre eksperymenty;)

1 godzinę temu, Qcin_69 napisał(a):

byłeś sceptyczny wziąć 1 rundę Minnesoty pod batutą Lafa w zamian za 3 miesiące Jaxsona Hayesa na minimalnym kontrakcie nie posiadając żadnych praw do niego?

Czytasz ironie jak niecygan. 
A tak te rewelacje niby z telefonu są przecież w temacie polskiej ligi że byliśmy na meczu. 
Gadajsc o koszu gadaliśmy też o begm. Czy jest coś ważniejszego w NBA niż begm. 
a czemu Laf się aż tak zafiksował akurat te tego gracza lakers to trzeba pytać kolegę. 

Robicie panowie sztuczny tłok. 

Na siłę coś na aferę.  Ja tu wyciągam rękę do powrotu a Ty tu takie prawie rewelacyjne rewelacje wyciągasz. Nie pajacuj już. 

Kupienie piwa dla wirtualnego skina w grze to musi jakiś idiota wymyślić aby się to wydarzyło. 

Wklejając jeszcze tekst ze nie grałem nieczysto. Jako dowód ;) 

A kolega Indianin to gra z nami czy przypadkowo przechodził z tragarzami? 

Nie wpadłbym tu na pomysł jakieś walki robić dla gry. 

Jesteście niepoważni. Ale też rozumiem powody wejścia na chwilę przed kamery.  

Udało się Wam zaistnieć na chwilkę. Dobranoc. 

Edytowane przez ignazz

7 minut temu, ignazz napisał(a):

Czytasz ironie jak niecygan. 
A tak te rewelacje niby z telefonu są przecież w temacie polskiej ligi że byliśmy na meczu. 
Gadajsc o koszu gadaliśmy też o begm. Czy jest coś ważniejszego w NBA niż begm. 
a czemu Laf się aż tak zafiksował akurat te tego gracza lakers to trzeba pytać kolegę. 

Robicie panowie sztuczny tłok. 

Na siłę coś na aferę.  Ja tu wyciągam rękę do powrotu a Ty tu takie prawie rewelacyjne rewelacje wyciągasz. Nie pajacuj już. 

Kupienie piwa dla wirtualnego skina w grze to musi jakiś idiota wymyślić aby się to wydarzyło. 

Wklejając jeszcze tekst ze nie grałem nieczysto. Jako dowód ;) 

A kolega Indianin to gra z nami czy przypadkowo przechodził z tragarzami? 

Nie wpadłbym tu na pomysł jakieś walki robić dla gry. 

Ignazz xd przecież są screeny, już latają tam gdzie trzeba xd Skończ z tymi gierkami, poszły twarde dowody i normalne przyznanie się do winy :) Trzymaj się tam cieplutko

5 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

Ignazz xd przecież są screeny, już latają tam gdzie trzeba xd Skończ z tymi gierkami, poszły twarde dowody i normalne przyznanie się do winy :) Trzymaj się tam cieplutko

Nie pajacuj. Na prawdę. 

Mogę zaraz sam grafikę zrobić tych SMS. 

Już zapomniałem jakie to szczęście było z Tobą grać w dobie tych kombinowanych sklejanych wymian. Mam za swoje. Z Tobą człowiek wymieni dwa zdania neutralnie o pogodzie i wychodzi z nich umoczony. 
Dobrsnoc cygański książę. 

Jakbyś nie był taki leniwy dawno byś zrobił i wkleił. 

3 minuty temu, ignazz napisał(a):

Nie pajacuj. Na prawdę. 

Mogę zaraz sam grafikę zrobić tych SMS. 

Już zapomniałem jakie to szczęście było z Tobą grać w dobie tych kombinowanych sklejanych wymian. Mam za swoje. Z Tobą człowiek wymieni dwa zdania neutralnie o pogodzie i wychodzi z nich umoczony. 
Dobrsnoc cygański książę. 

xd hahaha no niestety Ignazz pięknie to poszło :D powodzenia w udawaniu niewinnego!

Zaczepiłeś bzdetem i jeszcze gadasz żebym skończył gierki ;) bawię się świetnie. 

Teraz, Qcin_69 napisał(a):

xd hahaha no niestety Ignazz pięknie to poszło :D powodzenia w udawaniu niewinnego!

Jedno co trzeba przyznać że takie teksty i przerzucanie się takimi bzdetami to tylko Julek lepiej potrafi. 

Marnujesz się w tej gastronomii. Polityka chłopie. 

Z twoją kreatywnością byś ludziom wmówił że lekarzem jesteś. 

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

Zaczepiłeś bzdetem i jeszcze gadasz żebym skończył gierki ;) bawię się świetnie. 

Jedno co trzeba przyznać że takie teksty i przerzucanie się takimi bzdetami to tylko Julek lepiej potrafi. 

Marnujesz się w tej gastronomii. Polityka chłopie. 

Z twoją kreatywnością byś ludziom wmówił że lekarzem jesteś. 

xd Ignazz nie pogrążaj się dalej, bo będziesz memem :D 

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

Marnujesz tyle talentów w imię walki o świetność gry w której ani Ciebie nie ma ani tym bardziej Tobie nie zależy. 

Jasne. 

Ignazz serio, są twarde dowody już :) Więc nie pajacuj, albo rób to dalej, będzie zabawniej jak ktoś przez przypadek udostępni ten screen tutaj 

Oj @ignazz dałeś się podpuścić.

Zamiast napisać a ile piw otrzymałeś od @LeweBiodroSmoka za Brunsona albo ile piw kupiłeś Sylwkowi za anulację trade Smart - Devin to zacząłeś się tłumaczyć, po co ? 

Przecież to nie wyglądało tak jak tutaj jest opisywane, ale nie mam siły przebicia jak Qcin więc cokolwiek nie napisze będzie zignorowane. 

To jak i ten swap późniejszy to był trade po koleżeńsku na odchodne bo to słabo wyglądało a warto wyjaśnić przyczynę zrobienia tego trade’u. 

I tyle, żadnej rozmowy typu jak postawię Ci piwo to klepniesz mi ten trade nie miało miejsca. 

A Qcin jest zły bo jak oddawałem Aldame za darmo to było okey a jak chciałem Graysona po normalnej cenie to już byłem ten zły i niedobry. Spoko.