ignazz Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Przecież była jedyna w swoim rodzaju i nie 7 GM bo wisiały inne tez nawet nie powiązane wprost czesc przepadła cześć musiała mieć korektę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 3 minuty temu, LONGER01 napisał: Buddy Hield już nawet w rotacji w arkuszu. Na PF Osman czyli Hachiumra leci + ? Może tak, może nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Przecież jak Rui jest podpisany to nie może lecieć przez 60 dni. Prędzej Langford. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 1 minutę temu, Eld napisał: Przecież jak Rui jest podpisany to nie może lecieć przez 60 dni. Prędzej Langford. 30 wg cbafaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Tez myślałem ze 30 dni wiec wypada to 2 sierpnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 1 minutę temu, cvbe napisał: 30 wg cbafaq Ja żeby oddać Yabu w zeszlym roku musiałem czekać 60 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 30 dni. Pels powinni dogadywać się z Cavs, póki nie ma nic oficjalnie, obu stronom wyszłoby to na dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 5 minut temu, Eld napisał: Ja żeby oddać Yabu w zeszlym roku musiałem czekać 60 dni. Cytat For 30 days after signing as a draft pick. This applies even for later-signed first round picks, who are signed using cap room at least three seasons after they are drafted Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Buddy Hield i tak za rok w OKC. cvbe gotowy na maksa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Teraz, Eld napisał: Buddy Hield i tak za rok w OKC. cvbe gotowy na maksa? Oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 4 minuty temu, january napisał: Ku*wa niech ten Brandon w RL klepnie choćby jakieś 100/4... Kto jest jego agentem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 3 minuty temu, january napisał: Ku*wa niech ten Brandon w RL klepnie choćby jakieś 100/4... Knight czy Jennings? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 35 minut temu, ignazz napisał: Była ta wymiana wyjątkowa czy nIE? @Qcin_69 A ile znasz wymian na 7 zespołów w NBA które nie były wyjątkowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 @ignazz @Qcin_69 przestańcie sobie dogryzać i wypominać. Z jednej gliny jesteście ulepieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Wiesz ze mi chodzi o to całe zamieszanie i łączenie wymian w całość sztucznie. Plus dyskusje o regulaminie i o tym ze mniejsze zło trzeba było wybrać kasując pomniejsze wymiany poboczne. Plus spory czas jej wykonywania. Tych elementów było sporo występujących równocześnie. I pisze to w kontekście ciekawostki nie pretensji przecież aby GM którzy tego nie widzieli bo byli poza gra poznali sławetny deal Teraz, MarcusCamby napisał: @ignazz @Qcin_69 przestańcie sobie dogryzać i wypominać. Z jednej gliny jesteście ulepieni Tu nie ma dogryzanie przecież tłumacze już kontekst Kronikarski kamień milowy naszej gry Będę miło wspominał mimo ze upadł Zach w Dallas Nomen omen dziś wróciły wspomnienia zupełnie z innego kierunku o tej wymianie bo dyskutowałem o tym niezależnie przez PM Wywołane innym ruchem w interesie Aby udowodnić brak złej krwii to mogę stwierdzić ze @Qcin_69 to najwspanialszy prezes naszej gry. Wrecz doskonały przywódca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 @ignazz Ty z kolei dobrze wiesz, ze nie było moim celem psuć komukolwiek jakiejkolwiek wymiany , pierwotna wersja dealu została zaakceptowana przez Radę i gdyby nie brak dopasowania zasady 60 dni do naszych okienek nie byłoby tworzenia tych wszystkich sztucznych wymian - stało się jak się stało , deal został tylko nieznacznie zmieniony i nikt z biorących w nich udział nie miał z tego powodu problemów- wiec nie wiem po co cały czas to wspominasz , w zasadzie jedyna pokrzywdzona osoba był tutaj @karpik który mógłby dostać 3x1runde za E.Moora zdaje się czy kto to tam miał z Dallas iść Najwiecej na korektach wymiany straciłem ja (1x1runda i dodatkowe 7 czy tam 8 mln do salary) xq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Wspominam klimat tamtych lat po prostu Lin pick 1 Pamietam każdy detal razem z Nene i Blossingame ;))))) @karpiksię świetnie wtedy zachował. Classy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 5 minut temu, ignazz napisał: Wspominam klimat tamtych lat po prostu Lin pick 1 Pamietam każdy detal razem z Nene i Blossingame ;))))) @karpiksię świetnie wtedy zachował. Classy Yep , nawet o Picku Bostonu zapomniałem ( na tyle na ile mogłem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 13 godzin temu, january napisał: Chciałeś realności, to w RL NBA byś dostał 6 kopów w dupę na szybkie otrzeźwienie od właściciela (elki) za problemy moralne w kontekście dealów z innymi GMami, a mogące generować dziesiątki mln$ straty organizacji. I by się problem moralny skończył. I byś się przestał zastanawiać co za wymianę zrobić "Co Nam hańba, gdy talary mają lepszy kurs od wiary! Wymienimy na walutę Honor i pokutę!" Przeprosiny kieruje w stronę @ignazz. Powiedzcie prezesowi spółdzielni @Qcin_69 że Ignazz zachował się jak trzeba! Buddy Hield w Cavs! A ten Pan w Pelicans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnar Adrianowski Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 (edytowane) W obliczu ciążącego widma odejścia dwóch ważnych graczy rotacyjnych Rickiego Rubio i Marcusa Morrisa, w kuluarach mówi się, iż Knicks są poważnie zainteresowani Dannym Greenem. Co więcej także sam zawodnik poważnie patrzy na możliwość powrotu do domu (pochodzi z NY) i połączenia - po roku przerwy - sił ze swoim przyjacielem, MVP finałów, Kawhim Leonardem. Gm Spurs @ignazz proszony o komentarz do sprawy Edytowane 31 Lipca 2019 przez Wojnar Adrianowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi