Lucas Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Gracze Phoenix Suns już trenują w pełnym składzie, gdy inne zespoły dopiero walczą o podpisanie wolnych agentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Tak, tak, wiem, preseason, whatever... TALEN TANK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Komunikat ligi: ----------------------- Rada jednogłośną decyzją wznawia działanie pkt. 11 dotyczącego Trade Request. Zmiany są w regulaminie wyróżnione kolorem czerwonym. Zniknął jeden punkt dotyczący immunitetu dla zawodnika. Zapraszam do zapoznania się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 (edytowane) F. Campazzo wlasnie otrzymał ofertę kontraktu ze strony Miami Heat. Wiele wskazuje na to, ze takie obrazki jak poniżej mogą mieć miejsce ponownie, tylko że już na parkietach NBA. Piękne obrazki, a na parkiecie wielu znanych dla fanów NBA graczy. W Fener: B. Wanamaker, J. Thompson, N. Melli, M. Guduric, J. Vesely, J. Datome, a w Realu: A. Randoplh, R. Fernandez, Luka, Campazzo, G. Ayon, S. Lull, J. Taylor. Ciekawym graczem jest jeszcze weteran i legenda Fenerbahce Ali Muhammed aka Bobby Dixon, który naście lat temu jedne z pierwszych kroków w baskecie stawiał w dawnym Polpaku Świecie, miałem okazję wielokrotnie go widzieć na żywo, miał w sobie wiele z Lynna Greera, swietnie punktowal z dystansu, gral na niskim kozle i tworzył zabójcze pick'n'rolle z E. Hicksem(typ w stylu JJ Hicksona) . Owczesny Polpak to byla bardzo nowoczesna druzyna jak na tamte czasy: Na PF mieli typowego stretch four, na SG i SF 3&D, Polacy tylko w roli zadaniowców, odpadli chyba w półfinale ligi po kontrowersyjnej decyzji sędziego w ostatnich sekundach któregoś spotkania. Dixon był nawet oferowany innym, bogatszym klubow z PLK, ale twierdzili, że jest za niski Edytowane 12 Grudnia 2020 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 7 minut temu, tangiers napisał: : Na PF mieli typowego stretch four, na SG i SF 3&D, Polacy tylko w roli zadaniowców, odpadli chyba w półfinale ligi po kontrowersyjnej decyzji sędziego w ostatnich sekundach któregoś spotkania. Dixon był nawet oferowany innym, bogatszym klubow z PLK, ale twierdzili, że jest za niski no a pod koszem harrell, tfu.., hicks edit; nie doczytalem ,ze napisalem o hicksie A na meczu poniżej byłem. Pięknie, żeśmy tego twojego Dixona jebli. Pamiętam gdy Garnett Thompson rzucał wolne, to kibice Polpaku stojący za koszem pokazywali plakaty z gołymi babami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Ja do Polpaku mam slabosc m.in. dlatego, ze wyrzuculi kiedys Anwil w 1/4 PO, a w ostatnim meczu serii pojechali tam w 200 osob i odpalali piro na hali. Dziwna ekipa to byla. Ja AZS kojarze przede wszystkim z tym: Dixon nie byl moj, bo nie gral w Śląsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 1 minutę temu, tangiers napisał: Ja do Polpaku mam slabosc m.in. dlatego, ze wyrzuculi kiedys Anwil w 1/4 PO, a w ostatnim meczu serii pojechali tam w 200 osob i odpalali piro na hali. Dziwna ekipa to byla. Ja AZS kojarze przede wszystkim z tym: Piękne czasy, jeszcze w "Kurniku" spotkania. Klimacik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 (edytowane) U mnie niestety do 2014 tylko 2 a potem 1 liga, ale pamiętam za szczyla było grane w Dominet Basket Ekstraligę 2007 Edytowane 12 Grudnia 2020 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Mimo późnej pory udało mi się wrzucić kontroferty. Od razu w tym samych tematach i PMkach możecie wysyłać reoferty. Proszę o zaznaczenie dwóch rzeczy ( bo ilość wiadomości jest ogromna: oznaczyć mnie @Eld, oraz napisać że jest to reoferta. Z góry dziękiuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Rada dopuszcza ofertę Denver Nuggets z korzyścią dla klubu, mimo jej bardzo niejasnego zapisu, co mogło wprowadzić w błąd innych GMów składających kontroferty i reoferty. Jednakże chcemy zaznaczyć, że następna taka sytuacja będzie zawsze rozwiązywana z korzyścią dla gracza i przedstawienia mu dłuższego gwarantowanego kontraktu. Punkt ten zostanie wprowadzony do regulaminu, by nie tworzyć możliwości powoływania się na precedens. Rada, także będzie pracować nad nową, bardziej szczegółową opcją składania ofert podczas Free Agency. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Z nieoficjalnych źródeł. Trzy mega bomby w reofertach. Kogoś będzie boleć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 IM COMING HOME PO MISTRZOSTWO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 6 minut temu, człowiek...morza napisał: IM COMING HOME PO MISTRZOSTWO @eMeS zostałeś contenderem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 DJ Augustin i Nemanja Bjelica wracają do Charlotte Hornets na kolejny sezon #kultura organizacji. Hassan whiteside dopina ostatnie szczegóły umowy. Hornets wciąż czekają na decyzję Michaela kidda-gilchrista który waha się między Hornets a Pelicans. Tyler Bey dopina ostatnie szczegóły swojej rookie umowy. Hornets są bliscy zamknięcia składu już po 3 turze fa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Phoenix Suns zycza wszystkim, a zwłaszcza @LeweBiodroSmoka dobrego dnia najlepszego centra w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 (edytowane) Detroit Pistons po podpisaniu Jonasa Valanciunasa i zwolnieniu dwójki Jackson, Robinson zamykają skład na sezon 20/21 i z niecierpliwością oczekują rozpoczęcia rozgrywek. Były rozmowy o sprowadzeniu Dillona Brooksa z Oklahomy przez San Antonio niestety strony nie doszły do porozumienia. Zawodnicy Pistons śpijcie spokojnie Edytowane 17 Grudnia 2020 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 (edytowane) Bismack Biyombo wraca do domu! Sympatyczny Kongijczyk, którego z sentymentem wspominają kibice oraz GM klubu postanowił wrócić do ukochanego Orleanu. Biyombo spędził w drużynie dwa sezony, gdzie najpierw jako starter grał i uczył młodego Anthony Davisa tworząc mocny frontcourt, a potem jako backup Masona Plumlee pomógł drużynie w awansie do Playoff, gdzie niestety w pierwszej rundzie mocniejsi okazali się Houston Rockets. Klub opuścił jako część dużej wymiany po Blake Griffina. Nie jest tajemnicą, że jego usługami mocno zainteresowani byli Washington Wizards, którzy mając w składzie Duranta i Hardena zgłaszają mistrzowskie aspiracje. Wizards wciąż w rosterze nie mają żadnego klasycznego centra, więc Biyombo miał spore szanse na duże minuty w contenderze, jednak ten sympatyczny gracz słynący z szczerozłotego serca postanowił wrócić do klubu, gdzie jest ceniony, a nie pełni rolę wyrobnika. Biyombo tak jak wcześniej uczył defensywnego fachu Anthony Davisa, tak teraz ma być mentorem dla Wisemana i Bagleya. Jego rim protection to wciąż ligowa czołówka i MarcusCamby wierzy, że wraz z powrotem do zdrowia Johna Walla i Blake Griffina pomoże drużynie w walce o Playoffs. Edytowane 18 Grudnia 2020 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Ptak Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Okongowo w Memphis. Kolejny z GMow zainspirowany @Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi