człowiek...morza Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) Mam Lepszy kontakt z Leonardem niż za czasów jego gry w spurs. Bardzo podoba mu się w NY. Bardzo tęskni za swoim przyjacielem Dannym ale sam klub i GM zrobił na Nim wrażenie. Mimo limitu minut gra rewelacyjnie. co ważne, wujkowi leonarda też się bardzo podoba. Edytowane 18 Listopada 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Z wujkiem kontaktu dalej nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Na razie to Tatum nic nie mówi tylko gra co potrafi. Agent wspomniał ze taka sytuacja pozwoli mu wykręcać cyfry gdzie max będzie oczywistością. Na tym etapie kariery Tytuł jest po prostu poza zasięgiem. Gracz raczej zapyta o plany na następne lata niż dziś się niecierpliwi. Jest plan? Jakby tak byli to obecnie każdy z topu draftu poza kintenderami by się wkurzało a tak nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Przypominam ze to zabawa. Dosyć dobra ale do tego mocno wirtualna ta gra jest najmniej wirtualna ze wszystkich jakie powstały, nie przez przypadek wywołuje takie emocje u niektórych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Mimo wszystko... To w chu* dobrze w sumie co nie ? oczywiście, do czasu aż w ruch nie pójdą pięści np. na zlocie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Na razie to Tatum nic nie mówi tylko gra co potrafi. Agent wspomniał ze taka sytuacja pozwoli mu wykręcać cyfry gdzie max będzie oczywistością. Na tym etapie kariery Tytuł jest po prostu poza zasięgiem. Gracz raczej zapyta o plany na następne lata niż dziś się niecierpliwi. Jest plan? Jakby tak byli to obecnie każdy z topu draftu poza kintenderami by się wkurzało a tak nie jest. Pierwsze z brzegu to Tatum może mieć obawy, czy nie zostanie wysłany do jakiegoś przeciętnego klubu w zamian za 1st rd picki, które ostatnimi czasy kolekcjonuje gm Minny a zawodnikami rzuca na lewo i prawo (choć to drugie to nie tylko on żeby nie było). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Nie wiem. Ja za Tatuma bym oddał 4 pierwsze rundy. Wiec to nie jest jeden pick o który się obawia Tatum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Nie wiem. Ja za Tatuma bym oddał 4 pierwsze rundy. Wiec to nie jest jeden pick o który się obawia Tatum i co możesz chyba potwierdzić mimo to wymiana nie doszła do skutku Tatum zostaje na najblizsze 8 lat w Minneapolis, później sam zdecyduje, choc wątpię by chciał opuszczać mistrzowski skład który wówczas będzie mu towarzyszyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Tak może być. W NBA jest tylko 30 zespołów. Choć jeden zespół to się raczej filia NCAA robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 nah. Nie dość że niecałe 4, to jeszcze trza będzie za 2-3 lata uwzględnić jego trade-request + sabotowanie Soty. nah, uważasz też, że Ingram będzie superstarem Także ciężko polegać na Twoich opiniach :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Tankuja tylko leszcze, tylko łajzy żebrzą bilans, JaysonJordanNerlens Thomas,tego Huerter nie zatrzyma my, w drodze po finał, wy z lotto pickiem za rok Zion, mógł być Twój, ale go zeswapowales Pało Qcin dobry chłopak, pickow nie kradnie, cofnij obelgi jestem jak Mikołaj, rozdaje graczy jak prezenty Tatum kocha swój zespół, z GMem wizję ma wspólna Jayson Tatum Qcin Noel, mistrzowski trójząb! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 mam trzyletnią córkę, techniką Cię zjada bo wie ze rysować czasowniki to żenada nie rymmuje sie tylko jak ziomek nie masz flow jakbyś umiał trochę płynąć, to byś poczuł ze są pro Zion nie dla Soty, raczej z lotto nie wypadnie Jayson poczeka, wie ze GM działa skrupulatnie nieładnie czepiać się Soty, nieładnie kpic z jej zawodników w rok zrobiłem plejoffy, Ty nieudolny tank, w dodatku bez picku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Odziedziczyłem lepszy team, true story, dzięki Shevcu lepsze to niż mieć Lebrona, dzięki Magicowi Pelince i szczęściu, bez hipokryzji Janie, mnie nie rusza propaganda, szanuj Noela, jest warty więcej niż Twoja ławka. Tatum trafił do Soty, postawimy mu pomnik, to zwycięzca Lakersi mają kłopoty, gracz Soty, jako Logo zastąpi Westa Jayson i trade-request, za sprawą Jordana? Pisze to GM co allstara robi z Ingrama, dramat. Nie zrobiłem Plejoffów, no niezła beka menciu, to kto stawił dzielnie czoła Worriors, przegrywając w pięciu? A ty gdzie wtedy byłeś, gdy o 8 seed walczyłem z Twoim miastem? Nie stawiłeś się tchórzu, szanse na walkę, sprzedałeś za capspace ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Dobry diss, Panowie. Szanuję. Punktuje na razie walkę dla Qcina. Ostatnia rymowanka przeważyła szalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Ja jestem zawiedziony ze w ostatniej rymowance Januarego została zaprzepaszczona szansa na użycie rymu "flubera" :/ Ostatni pist chyba wyciagnął Qcina na czoło, zgadzam się z Marcusem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Po pierwsze brak Ci argumentów, po drugie nie masz racji, Po trzecie kupa błędów w próbach konfabulacji, Po czwarte to już nudne, że Jayson to czy Jayson tamto, więc może dla odmiany zmierzymy się z Twoją ferajną. Lebron nie broni, Favors nie broni, oglądasz to widzisz, Olynyk chciałby bronić, ale trochę się wstydzi Prospekty z draftu słabo, choć PR dałeś ogień szanse na PO są spore, ale 2 runde z głowy wybij sobie Ingram bultelierem? Weź schowaj psa do budy, a Huerter.. heh, Huerter jest rudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Zaraz każdy będzie musiał napisać wierszem o swojej rotacji. Inaczej nie przejdzie Ciężko mi będzie złapać rym do LaMarcus lub co gorsza Aldridge. „Nazywam się Baton” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) Zaraz każdy będzie musiał napisać wierszem o swojej rotacji. Inaczej nie przejdzie Ciężko mi będzie złapać rym do LaMarcus lub co gorsza Aldridge. „Nazywam się Baton” Może kartridż? Ewentualnie idąc tropem batona i skutecznosci lma proponuje "Aldridge o żesz ty ch***" Edytowane 18 Listopada 2018 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi