człowiek...morza Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 W dniu 11.10.2018 o 20:37, january napisał(a): Żadnych Hornets dla CMa. Niech się też męczy z extensions, brakiem picków i presją w NY, a nie idzie na łatwiznę do Charlotte, gdzie kilka lat sobie tankować można spokojnie. Ja gram tylko o wynik. BMF nie ma co liczyć na czołowy pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 W dniu 11.10.2018 o 20:52, january napisał(a): Ogólnie sytuacja jest zupełnie inna - wtedy mieliśmy gigantyczne problemy z dobiciem do 30 GMów. Obecnie być może nawet mamy nadmiar. Tecu nie będę szukał X stron wstecz. Pisaliśmy, że zmiany GMów są słabe i tego nie chcemy. Mogło mnie po prostu nie być jeszcze w radzie to raz a dwa to co ma dyskusja na radzie bez żadnych ustaleń jak inni nawet o tym nie wiedzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 W dniu 11.10.2018 o 20:52, january napisał(a): Ogólnie sytuacja jest zupełnie inna - wtedy mieliśmy gigantyczne problemy z dobiciem do 30 GMów. Obecnie być może nawet mamy nadmiar. Tecu nie będę szukał X stron wstecz. Pisaliśmy, że zmiany GMów są słabe i tego nie chcemy. MarcusCamby potwierdza, jest nadmiar, a na ławce rezerwowej taki nick, że by Wam kapcie spadły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 W dniu 11.10.2018 o 20:55, MarcusCamby napisał(a): MarcusCamby potwierdza, jest nadmiar, a na ławce rezerwowej taki nick, że by Wam kapcie spadły ely3 albo Matek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 W dniu 11.10.2018 o 20:43, Tecu napisał(a): A tak serio to co za podwójne standardy? Kolader mógł zmienić klub a ktoś inny nie może? Już kiedyś tłumaczyłem ale wytłumaczę kolejny raz Miałem zrezygnować w ogóle z udziału w zabawie. O czym wiedziały bodajże 2 osoby: MC i Tomek. Obaj przekonywali mnie (Tomek zdecydowanie dłużej) żebym nie rezygnował. Ja rzuciłem że chyba tylko w Nets mógłbym na spokojnie być gm-em i jechać na autopilocie co jakiś czas zaglądając w tematy, mogąc skupić się na sprawach prywatnych. Nie pamiętam dalszego przebiegu rozmowy ale miał być jakiś znajomy LBS, który przejął Blazers. To tyle. Ale skoro komuś przeszkadza że tak się potoczyło to moja rezygnacja może zostać obwieszczona w każdej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 W dniu 11.10.2018 o 21:09, kolader napisał(a): Już kiedyś tłumaczyłem ale wytłumaczę kolejny raz Miałem zrezygnować w ogóle z udziału w zabawie. O czym wiedziały bodajże 2 osoby: MC i Tomek. Obaj przekonywali mnie (Tomek zdecydowanie dłużej) żebym nie rezygnował. Ja rzuciłem że chyba tylko w Nets mógłbym na spokojnie być gm-em i jechać na autopilocie co jakiś czas zaglądając w tematy, mogąc skupić się na sprawach prywatnych. Nie pamiętam dalszego przebiegu rozmowy ale miał być jakiś znajomy LBS, który przejął Blazers. To tyle. Ale skoro komuś przeszkadza że tak się potoczyło to moja rezygnacja może zostać obwieszczona w każdej chwili. Nie bądź już taki honorowy Wiadomo, że twój przypadek był inny, ale niejako stanowi precedens sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 W dniu 11.10.2018 o 21:09, kolader napisał(a): Już kiedyś tłumaczyłem ale wytłumaczę kolejny raz Miałem zrezygnować w ogóle z udziału w zabawie. O czym wiedziały bodajże 2 osoby: MC i Tomek. Obaj przekonywali mnie (Tomek zdecydowanie dłużej) żebym nie rezygnował. Ja rzuciłem że chyba tylko w Nets mógłbym na spokojnie być gm-em i jechać na autopilocie co jakiś czas zaglądając w tematy, mogąc skupić się na sprawach prywatnych. Nie pamiętam dalszego przebiegu rozmowy ale miał być jakiś znajomy LBS, który przejął Blazers. To tyle. Ale skoro komuś przeszkadza że tak się potoczyło to moja rezygnacja może zostać obwieszczona w każdej chwili. Ale mi w niczym nie przeszkadza, jeżeli uraziłem to przepraszam i proszę o wybaczenie. Po prostu dałem jako przykład, jako dobry przykład Ani się waż rezygnować, masz misję do wykonania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 W dniu 11.10.2018 o 21:12, MarcusCamby napisał(a): Nie bądź już taki honorowy Wiadomo, że twój przypadek był inny, ale niejako stanowi precedens sprawy. Bardziej chciałbym być uczciwy względem każdego a nie chcę by ktoś sugerował, że zyskałem coś a inny nie może tak. Sam dobrze wiesz że 3 albo 4 miesiąc ci odpisuję na temat rozpoczętej dyskusji. Ja ciągle pamiętam W dniu 11.10.2018 o 21:13, Tecu napisał(a): Ale mi w niczym nie przeszkadza, jeżeli uraziłem to przepraszam i proszę o wybaczenie. Po prostu dałem jako przykład, jako dobry przykład Ani się waż rezygnować, masz misję do wykonania. Nie uraziłeś, dopełniam wypowiedź, żeby nie było niedomówień a kilka osób jest nowych i może uznać że dostałem jakiś "star" bonus. Wybaczam i sam proszę o wybaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 W dniu 11.10.2018 o 21:01, Eld napisał(a): ely3 albo Matek? Matek odpada bo on nie wierzy w te gre ely jak dolaczy to moze byc masakra w dyskusjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 W dniu 12.10.2018 o 04:50, shevcu napisał(a): Matek odpada bo on nie wierzy w te gre ely jak dolaczy to moze byc masakra w dyskusjach ely to by pewnie Jazz chciał ale to okupowane przez MJ1. Chyba że on chciał by wtedy np takie Orlando. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 (edytowane) Cytat "The New York Knicks have a very good shot at luring KD away from the Bay Area," said Chris Haynes on Fox Sports 1. "The reason I say that is his business partner, Rich Kleiman, is based in New York, huge New York Knicks fan. Their business is located and based in New York. KD’s dad is a big New York Knicks fan. Edytowane 12 Października 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Michael Jordan zdecydował! Agnelll został ogłoszony dzisiaj nowym GM Hornets! Witamy w BeGMowej rodzinie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 W dniu 12.10.2018 o 20:43, MarcusCamby napisał(a): Michael Jordan zdecydował! Agnelll został ogłoszony dzisiaj nowym GM Hornets! Witamy w BeGMowej rodzinie! Powitać a co z dmc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 W dniu 12.10.2018 o 20:44, LeweBiodroSmoka napisał(a): Powitać a co z dmc? Kontuzje leczy po niefortunnym upadnięciu na parkiet podczas meczu z Houston Rockets... A co do Dnc to nic mi nie jest wiadome. Czy Derrick Rose w Spurs i Jarrett Jack w Nuggets już podpisali kontrakty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 W dniu 12.10.2018 o 20:47, MarcusCamby napisał(a): Czy Derrick Rose w Spurs i Jarrett Jack w Nuggets już podpisali kontrakty? co do Jacka to 3 doby chyba na przebicie lub wyrównanie oferty jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnelll Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 (edytowane) Cześć, grę obserwuje praktycznie od jej powstania, forum zacząłem czytać w 2015. Kibicuje drużynie z Minneapolis, ekipa z Charlotte w lekkim dołku, ale postaram się coś z tego ulepić. Edytowane 12 Października 2018 przez Agnelll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 W dniu 12.10.2018 o 21:20, january napisał(a): Siemka machnij trading block ;> Jak coś mogę tego połamańca Zhaire przejąć, jak wiadomo nigdy go nie ceniłem Nie wierz mu. Fajnie że jesteś. Miałem rozpoczęte rozmowy z Lucasem. Jak wymyślisz wizję na Hornets to się odezwij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 W dniu 12.10.2018 o 21:27, Eld napisał(a): Nie wierz mu. Fajnie że jesteś. Miałem rozpoczęte rozmowy z Lucasem. Jak wymyślisz wizję na Hornets to się odezwij. Z tym panem możesz handlować. W słowa Januaryego bym nie wierzył xd Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 W dniu 12.10.2018 o 21:46, january napisał(a): Przecież jak Agnell napisał, że śledzi naszą grę (co notabene widać było), to zna moją opinię o Zhaire, kręciłem bekę sztywniaki ;/No cóż. Gówniany dzień to i niczego nie łapię Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnelll Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Cenie sobie opinie Januarego na temat około draftowe. W sumie forum to dla mnie podstawowe źródło wiedzy od 3 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi