Qcin_69 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zarząd Knicks zapowiedział poczynienie odpowiednich działań celem ochrony dóbr osobistych Justise Winslow'a i ukarania gm'a Lakers za mało wyrafinowany język. popieram (wcale nie ze wzgledu na swap pickow) #hejtstop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Żeby biały GM tak się wyrażał o czarnoskórym zawodniku w 2018 roku? To już lepiej January jakbyś molestował sekretarkę.Może być grubsza afera, która skutecznie zniechęci wolnych agentów do Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Sources: Bucks dogadali się z Nets w sprawie dużej wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 2 tygodnie. 4 drużyny. Czekajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Niniejszym oficjalnie rezygnuje z członkostwa w radzie beGM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) Ogłaszamy tym samym nabór do rady, optymalnie przyjmiemy 2 nowe osoby. Proszę się zgłaszać i nie wstydzić, władza to nic złego ;] Edytowane 19 Czerwca 2018 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Ogłaszamy tym samym nabór do rady, optymalnie przyjmiemy 2 nowe osoby. Proszę się zgłaszać i nie wstydzić, władza to nic złego ;] Jeżeli nie byłoby lepszych kandydatów to mogę się zgłosić. Oczywiście wolałbym, żeby jednak ogół ludzi poparł lub odrzucił moją kandydaturę, czyli jakieś głosowanie, albo lajki. Nie twierdzę, że jestem optymalnym kandydatem i nie mam żadnych zapędów do władzy, ale jak potrzeba pomóc to możecie na mnie liczyć, że się postaram. Jeżeli będą inni kandydaci, którym bardziej zależy/są bardziej odpowiedni lub nie uzyskam poparcie odpowiedniego lub jeżeli ktoś zgłosi, że nie chce mnie w radzie to oczywiście nie mam z tym żadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Mi się kandydatura Tecu bardzo podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Podobno Atlanta tez bylaby za gdyby potrzebne bylo glosowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Ok, czyli wiele wskazuje, że Tecu wejdzie do rady. Potrzeba jeszcze jednego chętnego ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Nie wiem, czy bym się nadawał, ale chętnie mogę dołączyć do elitarnego grona niech reszta GM-ów oceni czy byłbym odpowiednim kandydatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Popieram kandydaturę MJ1, zastanawiam się też czy za ciężką pracę wykonaną na potrzeby gry nie powinna pl zostać uwzględniona nominacja ozzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Popieram kandydaturę MJ1, zastanawiam się też czy za ciężką pracę wykonaną na potrzeby gry nie powinna pl zostać uwzględniona nominacja ozzy Dzięki za wzięcie mnie pod uwagę, ale jednak podziękuję. Nie wiem czy dobrze bym się sprawdził w radzie. Ciche pilnowanie arkusza zdecydowanie mi wystarcza Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Kurcze, w sumie chciałem napisać jakąś historyjkę tutaj, ale nie potrafię po prostu. Warriors mają starego nowego gma. Niepotrzebnie chyba dałem się namówić wyjątkowo na badanie w ramach NFZ. Po szybkiej konsultacji z dwoma kolejnymi lekarzami wydaje się, że komuś coś się "trochę" pomyliło. Niemniej i tak pewnie moja aktywność będzie jeszcze trochę ograniczona, zapewne gdzieś do początku sierpnia, ale zapewniam, że na każdą ofertę odpiszę jeszcze tego samego dnia. Także no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 O co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Spurs chętnie porozmawiają o pokryciu debetu. Zgodnie z nowymi przepisami chętnie wezmę cześć na okrycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Podobno MarcusCamby ma zwołać nadzwyczajne posiedzenie rady, gdzie zarząda głowy flubera. Bóg na ustach, szatan w sercu - miał powiedzieć GM Pels o będącym w kolejnym konflikcie fluberze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi