Skocz do zawartości

BothTeamsPlayedHurd

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Ashigaru napisał(a):

Uważam, że jesteś na tyle inteligentny, by być świadomy, że stwierdzenie "skorzystał z mojego pomysłu na gameplan" przy moich dość rozbudowanych opisach

tak przy Twoich opisach

jakby co to kolejny chohoł 

jestem na tyle kumaty by stwierdzić, że wytykanie braku gameplanu gdy wcześniej dało się komuś jakąś jego nawet część jest wystarczające nby nie ufać w zasadność tych tłumaczeń

nie chcę żadnej zgody, jakbyś nie zauważył to zaraz stąd spadam, a rękę podam tym, którzy na to zasłużą, oczywiście nie życzę nikomu źle, ale w świetle gry - no nie ma szans na żadne ustępstwa

7 minut temu, Ashigaru napisał(a):

Oho, chyba brakuje argumentów, skoro wracasz do tych promotów i oszczerstw na mój temat. 

no tak no oszczerstwa

szkoda, że nawet z AI potrafiłeś stworzyć paszkwila z tyloma farmazonami, nie jest tak, że zabieram Tobie zasługi w tym dziele - to Twoja sprawka, czuj się dalej dumny z tym jak Ci tak dobrze

9 minut temu, Ashigaru napisał(a):

Nie weryfikowałem tego i możliwe, że masz rację. 

Jednak tym razem, mając już parę sezonów doświadczenia i nieco inną perspektywę, punkty ciężkości postawiłem na inne aspekty, do czego mam prawo.

myślę, że to odpowiednie podsumowanie całego obozu pod banderą "beAlonzo", myślę, że w tym tempie za 5 lat będziecie pisać opisy 3zdaniowe, oczywiście full AI, skoro to jest owoc doświadczenia i szerszej perspektywy

Teraz, Qcin_69 napisał(a):

przeczytaj jeszcze raz :) o oddaniu picku po koleżeńsku :) akurat gdy sobie foteczki z piwkiem robiliście :)

Nawet przy wódce mogłoby być. I tak byłoby legit. Chyba że bym celowo upił wziął telefon i potwierdził niechcianą wymianę. 
Byliśmy zapewne na meczu w Toruniu. Raz z dwóch razy w czasie całego życia. 

Teraz, ignazz napisał(a):

Nawet przy wódce mogłoby być. I tak byłoby legit. Chyba że bym celowo upił wziął telefon i potwierdził niechcianą wymianę. 
Byliśmy zapewne na meczu w Toruniu. Raz z dwóch razy w czasie całego życia. 

no coz, przynajmniej Twija uczciwość mamy wyjaśniona :) 

1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a):

no coz, przynajmniej Twija uczciwość mamy wyjaśniona :) 

W jaki sposób? 

Że jak 50% grających gdzieś się widzieliśmy a we wpisie jest że nie potrafiłem czegoś wykorzystać? Gdzie tu zgrzyt? 

Kiedyś był koncept aby zrobić zlot w momencie TDL i aby na żywo wymieniać graczy. 

Kupiłem mu bilet za który oddał kasę i tu o pickach nie było mowy za cokolwiek. 

Derby Toruń Włocławek. 

Za taki bilet myślisz że bym chciał tylko jeden obsrany pick Minny która przez niego prowadzona była bardzo wysoko w rankingach więc pick cirnki ;) bilet na derby. Bez szans na zdobycie. 

Że 3/4 bym brał. 

Teraz, Qcin_69 napisał(a):

eee Laf nigdy nie był w spółdzielni, mylisz historię 

To po co ją przywołałeś te spółdzielnie sugerując że się brzydzę a w niej byłem w domyśle? 
Lepiej mi wyślij pm z wpisowym bo inflacja i nie wiem ile teraz to waży. Kiedyś za piwo to można było pick kupić. Teraz ceny chyba wyższe. Choć piwo to piwo. Zawiera w sobie inflację amortyzację i indeksację. 

0/10 ta sensacja. To już ta podwójna kontuzja SF w simce obok lepsza. 

Nie zmienia to faktu że tym mistrzostwem Alonzo otworzyliśmy Ci drogę powrotu. Mistrz Alonzo nie będzie teraz marudził tylko jeszze przytuli.