Skocz do zawartości

BothTeamsPlayedHurd

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

fajnie się to czyta mając 42 za pasem

Ale ze zglosiles się do tegorocznego draftu

5 minut temu, 24kobe8 napisał(a):

Do jakiej grupy wg klasyfikacji Milwaukee Bucks zaliczają sie zatem 23 latkowie? 🫵

W kategoriach draftowych, a w takich tu się poruszamy, to na pewno nie są mlodzieniaszki

Edytowane przez nizina

6 minut temu, nizina napisał(a):

W kategoriach draftowych, a w takich tu się poruszamy, to na pewno nie są mlodzieniaszki

Zgadzam się, że to nie młodzieniaszki.

Stąd po prostu młodzi, a tymbardziej młode Jastrzębie (stażem). 

😅

6 godzin temu, ignazz napisał(a):

WOAH: Nikola Jokic might not sign his contract extension with Denver this summer, which would open the possibility of him becoming a free agent in 2027, per

Rozmawialiśmy o tym w nocy. Jokic jest od dziecka fanem Celtics. Jego dziad od strony matki był pół krwi Irlandczykiem. Fox natomiast jako dzieciak uwielbiał oglądać westerny, jego ulubionym aktorem jest John Wayne.

3 minuty temu, january napisał(a):

szkoda, bo ja już na wyniki tu mam bardziej wywalone, ale lubię sobie tu tworzyć draftem/wymianami/FA team, a chyba się kończy ta epoka dająca dodatkowy fun z NBA.

to czemu nie sprzeciwiałeś się walka Alonzo i jego szantażom? Gra mogła jeszcze wrócić do żywych :)

14 minut temu, january napisał(a):

szkoda, bo ja już na wyniki tu mam bardziej wywalone, ale lubię sobie tu tworzyć draftem/wymianami/FA team, a chyba się kończy ta epoka dająca dodatkowy fun z NBA.

Tak się kończy oddawanie władzy idiotom, beAlonzacja tej gry postępowała stopniowo ale gość dopiął swego, jak rasowy polityk PO.  Myślę że Alonzo i Camby po doświadczeniach w radzie begm będą do jakiejś rady miasta się idealnie nadawać. 

Edytowane przez RonnieArtestics

Ja też się nie zgadzam z wynikami finałowymi Knicks Spurs ale z LP nie zrezygnuje.  

2 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

Tak się kończy oddawanie władzy idiotom, beAlonzacja tej gry postępowała stopniowo ale gość dopiął swego, jak rasowy polityk PO. 

Serio rano chcę Ci się ludzi obrażać tak bezpośrednio w sumie? 

W imię gry. Wirtualnej. 

1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a):

Tak się kończy oddawanie władzy idiotom, beAlonzacja tej gry postępowała stopniowo ale gość dopiął swego, jak rasowy polityk PO.  Myślę że Alonzo i Camby po doświadczeniach w radzie begm będą do jakiejś rady miasta się idealnie nadawać. 

Jeżeli Tobie bardziej się nie podobają wyniki niż styl w jakim był prowadzony ten finał to może faktycznie czas się rozstać....cześć.

4 minuty temu, ignazz napisał(a):

Ja też się nie zgadzam z wynikami finałowymi Knicks Spurs ale z LP nie zrezygnuje.  

Serio rano chcę Ci się ludzi obrażać tak bezpośrednio w sumie? 

W imię gry. Wirtualnej. 

W imię gry wirtualnej tutaj poszedł jakiś wałek że wszyscy zagłosowali na Magic o godzinie 23:55 wiec spierdalaj gościu, nie macie wstydu w ogóle. 

2 minuty temu, kuba2419 napisał(a):

Jeżeli Tobie bardziej się nie podobają wyniki niż styl w jakim był prowadzony ten finał to może faktycznie czas się rozstać....cześć.

Bo ja mam szacunek do koszykówki w odróżnieniu od was i to jak Brunson został tu potraktowany po takich finałach nie jest akceptowalne przeze mnie. Przegięliście pałę zbyt mocno. 

Edytowane przez RonnieArtestics