Skocz do zawartości

BothTeamsPlayedHurd

Rekomendowane odpowiedzi

@Ashigaru wydawało mi się wczoraj wieczorem ze po pierwszej fali głosów na Magic byly  później dwa głosy na denver w tym twój jeden i dopiero na deser wjechali Pablo i inni co zobaczyłem dopiero rano. Byłem podchmielony to mogłem źle widzieć. Wybacz za pomówienie. 

Edytowane przez RonnieArtestics

Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a):

nic nie rozgrzebałem, napisałem od serca co myślę z pełnym szacunkiem do Kolegi

nie no wiadomo -> Ty jak piszesz coś czego nie powinno się poruszać przy błahostkach = pisanie od serca vs ja komentujący ten wpis = siusiak

to trochę jak teksty o tym że utrzymywanie składu w Magic = kultura organizacji vs utrzymywanie składu w Nuggets = brak świeżej krwi

xDDD

Teraz to mnie zaciekawił ten epizod o Eldzie. 
On na bardzo późnym stadium choroby będąc aktywnym na forum strasznie się zapętlił. Nie wiem czy w kwestii jakiegoś opisu czy wymiany. Tam była szersza chyba krytyka ale reakcja Lewego może świadczyć o tym że się mylę a kolega ma coś na sumieniu. Szkoda że nie ma @fluber z nami bo on szybko takie rzeczy wyłapuje. 

2 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

Byłem podchmielony to mogłem źle widzieć. 

A jak dziś się czujesz? 

7 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

A c*** cię to obchodzi ale pytać możesz 

No obchodzi bo zadecydowałeś o odejściu a to akurat może obchodzić innych uczestników gry. Ja z troski a Ty z agresją. 

Stan faktyczny podejmującego decyzje tak ważną dla społeczności jest istotny. Kac lub pokliniczne kolejne podchmielenie może częściowo GM tłumaczyć z wpisów. 

Edytowane przez ignazz

4 minuty temu, julekstep napisał(a):

nie no wiadomo -> Ty jak piszesz coś czego nie powinno się poruszać przy błahostkach = pisanie od serca vs ja komentujący ten wpis = siusiak

a czego nie można poruszać? tego, że tamto zdarzenie wielu niczego nie nauczyło? że mam o to do siebie żal i między innymi dlatego zaraz mnie tu nie będzie?

no powiedz obłudniku, co takiego było w tym wpisie by tu o to na mnie wjechać?

a czego nie można poruszać?

nie zrozumiesz :)

no powiedz obłudniku, co takiego było w tym wpisie by tu o to na mnie wjechać?

zadałem konkretne pytanie

nie chciałeś odpowiedzieć, więc nie wiem co tu jeszcze drążyć :)  

25 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

chce mi powiedzieć, że nie przekonał Ciebie mój gameplan, a w pierwszym zdaniu wczesniej piszesz, że to Ty dałeś @Alonzo to ja ma grać?

wcześniej przekonujac, że nie byliscie przecież w żadnej komitywie? 

Godzinę temu, Ashigaru napisał(a):

Może przekonał mnie fakt, że @Alonzo skorzystał z mojego pomysłu na gameplan, który uważam za skuteczny.

Uważam, że jesteś na tyle inteligentny, by być świadomy, że stwierdzenie "skorzystał z mojego pomysłu na gameplan" przy moich dość rozbudowanych opisach, nie musi wcale oznaczać, że "dałem Alonzo to jak na grać", a co za tym idzie, drugi akapit to kolejna insynuacja. 

Dalsza część to już stworzenie chochoła i walka z nim. 

Nie mam z czym tam polemizować 

32 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

czy jakiś świeżutki promt?

Oho, chyba brakuje argumentów, skoro wracasz do tych promotów i oszczerstw na mój temat. 

Musisz poluzować gdzie Cię ciśnie.

Albo chcesz zgody, albo dalej obrzucać błotem. Jeśli to drugie, to poproszę o to byś pobawił się sam. 

41 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

na koniec o Twojej wiarygodności świadczą Twoje głosy na serie 23' gdzie z grubsza używałem tej samej narracji i narzędzi co teraz a jakoś pokonałem wtedy w Twoich oczach na oko tak 2x silniejszy team

Nie weryfikowałem tego i możliwe, że masz rację. 

Jednak tym razem, mając już parę sezonów doświadczenia i nieco inną perspektywę, punkty ciężkości postawiłem na inne aspekty, do czego mam prawo.

Teraz, ignazz napisał(a):

Sprawa Hayesa. Głośna sprawa. Zostawmy już mistrza i zajmijmy się poważnymi sprawami. Czyli uważasz że Eld był umoczony? 

co ma do tego Eld? zrobiliście z Lafem wymianę by ujebac Minnesotę o czym napisał kilka minut na otwartej grupie, a tutaj jak było pisane że szwindel to kłamaliście jak Rudy z PO. 

Wstyd. Dorośli ludzie - w sensie jeden przynajmniej 

Taki sms nie wiem od kogo nawet - mistrz 3 ligi to chyba człowiek M? 

Teraz, Qcin_69 napisał(a):

co ma do tego Eld? zrobiliście z Lafem wymianę by ujebac Minnesotę o czym napisał kilka minut na otwartej grupie, a tutaj jak było pisane że szwindel to kłamaliście jak Rudy z PO. 

Wstyd. Dorośli ludzie - w sensie jeden przynajmniej 

Aaa. To chodzi o nie Elda? Bo rozkminiamy ten watek.