Skocz do zawartości

BothTeamsPlayedHurd

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, mac napisał(a):

są różne określenia i mogą być inaczej rozumiane.

I tak pajac, clown, cwel mają są imo znacznie mniej obrażliwe niż np frajer, debil, imbecyl - ale to może ja tak tylko uważam.

No i też ma znaczenie czy się nazywa kogoś jakoś publicznie czy jak napisałeś w zamkniętej grupie, gdzie często cała dyskusja jest na poziomie pato.

Tu jest już wystarczająco zaogniona sytuacja mi się wydaje by kontynuować te zwroty.

Chociaż w sumie można traktować `debil` jako słowo hiszpańskie? Wtedy to nie jest obraźliwe bo oznacza słaby.

debil to jest termin medyczny przecież. Nie jest bardziej obraźliwy niż Żyd 

4 minuty temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Cwel jest dużo bardziej obraźliwe niż debil albo imbecyl. Przynajmniej wśród ludzi 

Mi się wydaje, że nie, bo jak określasz kogoś cwelem, to raczej łatwo udowodnić, że się nie jest tą osobą, a więc:

osoby zmuszanej w więzieniach do odbywania stosunków seksualnych z innymi współwięźniami i wykluczoną przez to z kategorii grypsującychhttps://pl.wikipedia.org/wiki/Cwel

Więc łątwo można sądzisz, że i ten co użył tego zwrotu tak nie uważa.

W przypadku debila czy imbecyla imo, to już znacznie trudniej wskazać.

Nie rozdzielając kto tu dobry, kto zły. To forum to inertnet ze wszystkimi jego wadami i patologiami. Nie mam wątpliwosci, ze w realu jesteśmy lepsi, pokorniejsi, bardziej kulturalni. Codzienna  rzeczywistosc jest wystarczająco trudna, zeby jeszcze z wlasnej woli brać udział w czymś tak toksycznym. 

5 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a):

Od 23 poszło 7:0 dla Magic i jeszcze ashi z Kubą w cudowny sposób zmienili głosy, na pewno nie było żadnych ale do żadnych zakulisowych błagań o głosy i wszyscy o 23 się cudownie obudzili że Magic to lepszy koszykarsko zespół! 

@RonnieArtestics, jak chcesz mnie w coś mieszać, to chociaż zweryfikuj fakty. W którym miejscu zmieniłem swój głos?

Screenshot-20260628-152725.png

Nie zapoznałem się jeszcze z pozostałymi postami tej... dramy, ale już teraz pisze jasno:

Dnia 27 czerwca 2026 roku nie wymieniłem z @Alonzoani jednej wiadomości.

Nasza jedyna interakcja to jego polubienie postu, który widać powyżej. 

23 minuty temu, Ashigaru napisał(a):

@RonnieArtestics, jak chcesz mnie w coś mieszać, to chociaż zweryfikuj fakty. W którym miejscu zmieniłem swój głos?

Screenshot-20260628-152725.png

Nie zapoznałem się jeszcze z pozostałymi postami tej... dramy, ale już teraz pisze jasno:

Dnia 27 czerwca 2026 roku nie wymieniłem z @Alonzoani jednej wiadomości.

Nasza jedyna interakcja to jego polubienie postu, który widać powyżej. 

Ja Cie o nic nie posądzam, ale te wyrożnienie na konkretny dzień nie przeczy, że takowe coś nie było zaplanowane dużo wcześniej .

2 minuty temu, mac napisał(a):

Ja Cie o nic nie posądzam, ale te wyrożnienie na konkretny dzień nie przeczy, że takowe coś nie było zaplanowane dużo wcześniej .

Nie przeczy, ale też nie było takich rozmów wcześniej. 

Ale przekonanych o spisku i tak nie przekonam, że było inaczej. 

myślę, że Ronnie powinien wystosować oficjalne przeprosiny w wybranym przez Ashiego dzienniku ogólnopolskim

przecież on miał Magic w 6ciu od początku, a nie, że coś zmieniał

skandaliczna sprawa

"no hard feelings" Ashi, fanie Joka

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

1 godzinę temu, nizina napisał(a):

Nie rozdzielając kto tu dobry, kto zły. To forum to inertnet ze wszystkimi jego wadami i patologiami. Nie mam wątpliwosci, ze w realu jesteśmy lepsi, pokorniejsi, bardziej kulturalni. Codzienna  rzeczywistosc jest wystarczająco trudna, zeby jeszcze z wlasnej woli brać udział w czymś tak toksycznym. 

Szczerze to zazdroszczę beztroskiego życia jeżeli taka internetowa gra jest zestawiana w swojej toksyczności do trudów życia codziennego. Wpływ tej toksyczności kończy się zapewne za parę dni jak kurz opadnie i wróci kiedyś przy jakiejś kolejnej dramie. Też w wyolbrzymiony sposób. Wynik jest zaskakujący. 
Ale w obecnej NBA jak dla mnie bardzo zaskakujące były wyniki Lakers Houston Denver i Spurs. I niestety jak już uwierzyłem że spurs to biorą najbardziej zaskoczył mnie gong od knicks. 
W tym wyniku możliwe że i beGM dosyć blisko jest tego odzwierciedlenia zaskoczenia z RL bo kto by przewidział chociażby ten wynik połamanych Wilków nad Denver? Lub to jak fajnie grali Lakers? 

2 minuty temu, Ashigaru napisał(a):

Nie przeczy, ale też nie było takich rozmów wcześniej. 

Ale przekonanych o spisku i tak nie przekonam, że było inaczej. 

tzn, ja nie twierdze akurat, ze byl jakis spisek czy cos.

Sam kojarze tu wiele akcji, jak juz inni zauwazyli, ze glosowac mozna dowolnie.

W sumie najlepsze co z begm co mozna wysnuc jak wyglada system oparty wlasnie na glosowaniu wiekszosci i czy nie lepsze sa sztywne reguly matematyczne.

6 minut temu, ignazz napisał(a):

Szczerze to zazdroszczę beztroskiego życia jeżeli taka internetowa gra jest zestawiana w swojej toksyczności do trudów życia codziennego. Wpływ tej toksyczności kończy się zapewne za parę dni jak kurz opadnie i wróci kiedyś przy jakiejś kolejnej dramie. Też w wyolbrzymiony sposób. Wynik jest zaskakujący. 
Ale w obecnej NBA jak dla mnie bardzo zaskakujące były wyniki Lakers Houston Denver i Spurs. I niestety jak już uwierzyłem że spurs to biorą najbardziej zaskoczył mnie gong od knicks. 
W tym wyniku możliwe że i beGM dosyć blisko jest tego odzwierciedlenia zaskoczenia z RL bo kto by przewidział chociażby ten wynik połamanych Wilków nad Denver? Lub to jak fajnie grali Lakers? 

chłop ma przecież 1000% racji, beGM w takiej formie to jeden wielki toxic

już się zapomina jak sporo osób w tym i ja cisnęli po śp. Eldzie gdzie on - mając okazje poznać go osobiście - na pewno to bardzo przeżywał, a był w tym czasie już bardzo chory i tak naprawdę niemal do ostatneigo dnia i tak był tu z nami na forum, nic nas to nie nauczyło, to znaczy, nie wszystkich, ale lwią większość

na samym początku bardzo mnie zabolał post @nizina o tej grafomanii a bardziej o propagandowym stylu, a dziś widzę, że muszę mu przyznać rację, a przede wszystkim podziękować, że pomimo tego zagłosował "za koszykówką" i teraz nie musi - jak jeden z kolegów - na pytanie czemu nie Nuggets odpowiadać - nie widzę tych Nuggets jako dynastię - ma to bardzo dużo sensu najważniejsze, że widzisz naszych Magic jako Mistrzów, to godne podziwu, jakkolwiek by to nie zabrzmiało

15 minut temu, ignazz napisał(a):

Szczerze to zazdroszczę beztroskiego życia jeżeli taka internetowa gra jest zestawiana w swojej toksyczności do trudów życia codziennego.

To brzmi mądrze, ale myślę, że każdy tu z nas w porównaniu do przeciętnego człowieka na świecie ma beztroskie życie.

53 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

myślę, że Ronnie powinien wystosować oficjalne przeprosiny w wybranym przez Ashiego dzienniku ogólnopolskim

przecież on miał Magic w 6ciu od początku, a nie, że coś zmieniał

skandaliczna sprawa

"no hard feelings" Ashi, fanie Joka

Może tak było. A może nie. 

Może przekonał mnie fakt, że @Alonzo skorzystał z mojego pomysłu na gameplan, który uważam za skuteczny.

Może po prostu Ty mnie nie przekonałeś do swoich Nuggets. 

Może nie podoba mi się Twój sposób prowadzenia argumentacji. 

Może nie podoba mi się, że wciąż nie wiem jaki jest gameplan Nuggets.

Może nie podoba mi się skupienie na rywalu, a nie na "swojej grze". 

Jednak to wszystko nie ma znaczenia, bowiem Ty masz już wyrobione zdanie i nic nie jest w stanie Cię przekonać.

Całość postu ani zabawa, ani przesadnie mądra... Ciąg dalszy insynuacji... W sumie nie spodziewam się już niczego więcej. Tylko ostatnie zdanie jest zgodne z prawdą. Jakież to znamienne. 

Prawda jest taka, że jakbyś się skupił na aspektach czysto koszykarskich to moich Blazers byś pokonał 4-0, bez tej całej sytuacji, która zdaje się chcesz kontynuować. Magic pewnie też byś zlał, ale to już inny temat.

Przepraszam @RonnieArtestics, że śmiałem wytknąć jawną nieprawdę. Posypuję głowę popiołem. Zapomniałem, że na tym forum tylko wybrani mogą sobię na to pozwolić, a ja nie należę do tego elitarnego grona. 

Przeczytałem też fragment o toksyczności i naszła mnie taka myśl... Ja tego fenomenu doświadczyłem wyłącznie w relacji z Tobą... Nawet z Ronniem jestem w stanie zachować poprawne/neutralne relacje. Jasiek jakoś przetrawił porażkę ze mną, a w twoim mniemaniu - starcie z ChatemGPT. Myślę, że z Brave'm też jest względnie. 

Oczywiście to tylko moja perspektywa i mogę się mylić. 

1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

już się zapomina jak sporo osób w tym i ja cisnęli po śp. Eldzie gdzie on - mając okazje poznać go osobiście - na pewno to bardzo przeżywał, a był w tym czasie już bardzo chory i tak naprawdę niemal do ostatneigo dnia i tak był tu z nami na forum, nic nas to nie nauczyło, to znaczy, nie wszystkich, ale lwią większość

jakoś mi się kojarzy że te pociski po Eldzie to w 3/4 jeden user

przypomnisz który? 🤔

11 minut temu, julekstep napisał(a):

jakoś mi się kojarzy że te pociski po Eldzie to w 3/4 jeden user

przypomnisz który? 🤔

wiem co próbujesz tu zrobić, ale nie masz racji, zresztą to nieistotne, sporo za to mówi o Tobie, że przylazłeś tu to rozgrzebywać, ciekawe w jakim celu

@Ashigaru

chce mi powiedzieć, że nie przekonał Ciebie mój gameplan, a w pierwszym zdaniu wczesniej piszesz, że to Ty dałeś @Alonzo to ja ma grać?

wcześniej przekonujac, że nie byliscie przecież w żadnej komitywie? 

ja nigdy nie robiłem szerszych gameplanów, chciałem napisać wczoraj coś w tej kwestii na ostateczną odpowiedź, ale gdy odkryłem, że Alonzo bezczelnie ściemniał z Quickleyem gdy wcześniej pisał elaboraty o tym jak to Watson doznał dwóch kontuzji na przestrzeni czterokrotnie dłuższego czasu, to uznałem, że nie chcę już w ogóle uczestniczyć w tym evencie

natomiast muszę przyznać, że info o tym, że przygotowywałeś gameplan dla Magic wzbudził we mnie spore ubawienie, w świetle tego co przygotowywałeś na czas WCF

więc o ile faktycznie mogę zrozumieć, że mój ofensywny styl mógł drażnić, to nigdy - idąc z duchem gry - nie powinien być decydujący w tym Finale, a ewidentnie widać, że nie macie żadnych merytorycznych argumentów

bo wiesz

jak mogłem o taktyce nie napisać nic, ale rzucenie Draymonda na Brunsona w czwartych kwartach zniwelowalby gemplany Auerbacha i Spo razem wziętych

to też był Twój pomysł?

czy jakiś świeżutki promt?

na koniec o Twojej wiarygodności świadczą Twoje głosy na serie 23' gdzie z grubsza używałem tej samej narracji i narzędzi co teraz a jakoś pokonałem wtedy w Twoich oczach na oko tak 2x silniejszy team

za styl narracji i tą ogólną napinkę mogę wszystkich przeprosić, ale w kluczowych aspektach nie ma cie na mnie nic i to widać teraz jak na dłoni

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

wiem co próbujesz tu zrobić, ale nie masz racji, zresztą to nieistotne, sporo za to mówi o Tobie, że przylazłeś tu to rozgrzebywać, ciekawe w jakim celu

przecież to Ty to zacząłeś rozgrzebywać xDDD

niezły psychiatryk tutaj xD