ignazz Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Jak to dobrze tak z rana widzieć największa „szumowine” tej gry w formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 3 minuty temu, january napisał: Przecież LAF składa 60/2 dla Horforda;) Jakieś Smarty to tylko zasłona dymna. Smart? Horford? Nie to solidny paycheck dla Meltona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Teraz, january napisał: Btw dobrze ogarniam, że jak Knicks wyrównają z MLE Poole'a przez Arenas rule to stracą wtedy wszystkie wyjątki? Mhm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 @Pablo81 czy ty oddałeś Kawhia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 3 godziny temu, january napisał: Btw dobrze ogarniam, że jak Knicks wyrównają z MLE Poole'a przez Arenas rule to stracą wtedy wszystkie wyjątki? Co z tego? Rzuca minimum jakiemuś kennardowi jak rok temu żeby się rozwijał a potem wywala za assety w 1 lepszym okienku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 12 minut temu, ozzy110 napisał: @Pablo81 czy ty oddałeś Kawhia? Wuuut? To ta bomba o której była mowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 13 minut temu, ozzy110 napisał: @Pablo81 czy ty oddałeś Kawhia? Nie, a czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 14 minut temu, Pablo81 napisał: Nie, a czemu? Bo masz cj-a Tylko nazwisko jakieś dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 5 minut temu, fluber napisał: Bo masz cj-a Tylko nazwisko jakieś dziwne Dlaczego uznales, że CJ jest poprawne, a Mcconnell nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Dlaczego uznales, że CJ jest poprawne, a Mcconnell nie? To nie ja, tylko @ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Ja tam widziałem McCollum xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 6 minut temu, ozzy110 napisał: Ja tam widziałem McCollum xd Ja chyba też pisząc Ale no gdzie Kawhi, a gdzie CJ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Sure, wiec nie mogą za bardzo nic robić poza wymianami w okienku żeby zejść z HC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 2 minuty temu, january napisał: Tak nie żeby coś, ale Sixers i Bulls są over HC. Umowy mam na 139 a hc 143. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 2 minuty temu, january napisał: Tak nie żeby coś, ale Sixers i Bulls są over HC. Ta bo jeszcze Whitea nie oddali a Bulls to zaraz zbankrutują a Ayton i George nie mogą być wymieniani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Teraz, january napisał: Dołóż 7 spotów za minimum i jesteś over HC. O kurcze, to muszę Sextona oddać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Nom. Jeżeli masz poniżej 12 typa to zawsze musisz liczyć z CH 0y exp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 To co, cofamy FA i PG13 do pacers ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 1 minutę temu, january napisał: Dołóż 7 spotów za minimum i jesteś over HC. Ale przecież wiadome że oni oddają Sextona jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi