Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, Alonzo napisał:

Odp o Lowrym jest powyżej.

Niestety jeste$ niereformowalny a moje szczere i życzliwe odp. odbierasz jako słabość.

O jakie stabilizacji piszesz w Indianie - nie mam pojęcia.. Ostało ci si€ 3-5 graczy z poprzedniego sezonu..

Mój błąd że podjąłem z Tobą dyskusję..

No i w momencie I tury gdy chce zachować swojego gracza z poprzedniego sezonu (cp3)  to ty mi go zabierasz i dajesz do nets i jeszcze bezczelnie piszesz o 3-5 graczach z poprzedniego sezonu? A zabierasz mi go bo nie złożyłem oferty w pierwszym dniu? dodajmy ze sam tego nie zrobiłeś w przypadku swojego 37-latka, czy tam nawet 36-latka…

Na koniec FA w składzie bedzie pewnie shamet, Green, Niang lub Olynyk i inni. O czym ty do mnie piszesz ? Teraz jestem może winny bo tak nierozsądnie planowałem ze wszystkim się kontrakty pokończyły w tym samym roku i w trakcie I tury mam 4 graczy z zeszłego sezonu? Hahahah 

Edytowane przez RonnieArtestics

1 minutę temu, RonnieArtestics napisał:

No i w momencie I tury gdy chce zachować swojego gracza z poprzedniego sezonu (cp3)  to ty mi go zabierasz i dajesz do nets i jeszcze bezczelnie piszesz o 3-5 graczach z poprzedniego

Mogłeś mu dać extension rok temu..

Nie umiem z Tobą rozmawiać. Włącza się Tobie agresja i winisz wszystkich z wyjątkiem siebie .

Dla Paula powinna być oferta nr1 - taka jest prawda. Reszta to tylko Twoja narracja.

21 minut temu, Alonzo napisał:

Mogłeś mu dać extension rok temu..

Nie umiem z Tobą rozmawiać. Włącza się Tobie agresja i winisz wszystkich z wyjątkiem siebie .

Dla Paula powinna być oferta nr1 - taka jest prawda. Reszta to tylko Twoja narracja.

a co ma extension do free agents I tury i tego gdzie powinien iść teraz cp3? Dałeś extension lowryemu? Takie które zaakceptował? No nie dales, wiec mnie nie ucz co mam robić i jak. 

Odpowiesz mi na pytanie dlaczego Kyle Lowry nie dostał oferty w I turze ? Bo nie byłeś pewny ze dostanie, prawda ? Czemu mnie chcesz karać za ten sam dokładnie ruch co twój? (Wiemy z cała pewnoscia ze gdybym ja czy kolader złożył lowryemu jakaś ofertę to byś raczej dawal kontrofertę tak samo jak ja dalem cp3). [Najśmieszniejsze już w ogóle ze smiem twierdzić kolader lub ja będziemy mocno potrzebować starting PG w II turze, a ty będziesz robił wygibasy żeby Lowry został na zniżce u ciebie, wiec zaraz role się odwrócą ]

odpowiedz mi tez może jak będziesz przekonywał głosujących do tego żeby Lowry został u ciebie gdy ja lub kolader złożymy mu super korzystna  ofertę w II turze 

i nie gadaj jakichś głupot o agresji, bo ja agresywny nie jestem. Zauważyłem generalnie od afery z LMA ze jak tylko podaje jakiekolwiek argumenty, i ktoś przegrywa dyskusje zarzuca mi automatycznie ze się pienie, jestem agresywny, i inne tego typu sprawy. Nie podobam się wam to serio mnie wyrzućcie. Nikogo nie obraziłem i pisze kulturalnie od afery z LMA. Podaje argumenty i nie życzę sobie takich komentarzy, w momencie kiedy jestem normalny. Takich jak twoj, albo prowokacyjnych tekstów tangiersa „nie chciałeś zapłacić cp3 a teraz ci psychika siada”.  

Nic nie zrozumiałeś Ronnie z tego co napisałem w tych kilku postach w próbie dyskusji z Tobą. 

Na dodatek szantażujesz mnie przechwyceniem Lowrego .. Odejdzie to odejdzie.. Natomiast jak jego nowy klub go wymieni po 2 trymestrach, czy tam po sezonie to ta gra faktycznie nie ma sensu i polega tylko na toksycznym robieniu na złość innym a nie na budowaniu normalnych drużyn. 

Na zakończenie - fajnie, że wspomniałeś Aldridgea. To ja wtedy wpisywałem w arkuszu jego nieobecności. Oburzałeś się, że Aldridge by grał u Ciebie, a on chwile później zakończył karierę.. Choć tylko na resztę tamtego sezonu.. - miło by było jakbyś miał tu jakieś reflexje o tzw. pewności czegoś.. 

Ogolnie epickie FA. 5 osób jedzie po mnie ze olalem i obraziłem Paula, ale w głosowaniu chyba poki co  prowadze. 

Za to w głosowaniu na duranta nie wiem nie liczyłem, czy prowadzi nets czy Wizards, ale wychodzi na to ze głosowanie duranta, nie licząc Heat, w bezpośrednim starciu Nets/Pacers wygrywa ze mną gorsza organizacja .. bo .. uwaga, dałem mniejszy kontrakt cp3. 

czyli durant całkiem możliwe ze pójdzie do herro, na własne, bez cp3, a cp3 zostanie mino tego ze jest na mnie obrażony. Za to durant chyba wypiął się na pacers względem nets/Wizards ze wzgledu na to ze cp3 dostał mniejszy kontrakt od nas i nie dostał oferty w I fazie I tury ;) 

38 minut temu, RonnieArtestics napisał:

Ogolnie epickie FA. 5 osób jedzie po mnie ze olalem i obraziłem Paula, ale w głosowaniu chyba poki co  prowadze. 

Za to w głosowaniu na duranta nie wiem nie liczyłem, czy prowadzi nets czy Wizards, ale wychodzi na to ze głosowanie duranta, nie licząc Heat, w bezpośrednim starciu Nets/Pacers wygrywa ze mną gorsza organizacja .. bo .. uwaga, dałem mniejszy kontrakt cp3. 

czyli durant całkiem możliwe ze pójdzie do herro, na własne, bez cp3, a cp3 zostanie mino tego ze jest na mnie obrażony. Za to durant chyba wypiął się na pacers względem nets/Wizards ze wzgledu na to ze cp3 dostał mniejszy kontrakt od nas i nie dostał oferty w I fazie I tury ;) 

Nets nie są gorszą organizacją

5 minut temu, kolader napisał:

Nets nie są gorszą organizacją

Sorry, ale  Byli w ostatnich ~5 latach :D 

Paul 

Kolader 1 1 2 1 2 2 2 2 2 1 2 1 

Ronnie 2 2 1 2 1 1 1 1 1 2 1 2 

Durant 

Kolader 1 1 3 3 4 3 2 1 3 1

Tangiers 2 3 1 1 1 1 3 3 1 3

Ronnie 3 2 2 2 2 2 1 2 2 2 

Odrzuca 4 4 4 4 3 4 4 4 4 4 

Kolejna patologie tego regulaminu odkrylem. Mam dotychczasowe głosy rozpisane. Kolader ma szanse wygrać duranta o jeden głos na pierwszym miejscu, mimo ze duża cześć jego agentow uważa go za najgorszy wybór sposrod trzech, a jeden z agentow uznał ze nawet lepiej odrzucić kontrakt i czekać do II tury, niż podpisać z nets. Beka…. 

powinny liczyc się punkty, ale będą liczyc się pierwsze miejsca, Pacers zawsze w oczy piach już od czasow paula George  ;) 

Współczuje serio tangiers jak przegrasz o jeden głos na jedno pierwsze miejsce z koladerem, do którego może nawet nie trafi cp3. 

Niezaleznie od wyniku I tury wnoszę o usprawnienie w regulaminie, który przewiduje ze w przypadku gdy o jednego gracza biją się trzy drużyny, decyduje liczba pierwszych miejsc a nie małe punkty. 

Ta zasada jest debilna, i bez sensu. Już tłumacze o co chodzi. 

zalozmy ze Ponitka dostaje oferty od x y i z

Drużyna x  11 pierwszych miejsc 1 drugie miejsce 15 trzecich miejsc łącznie 27 głosów 

Drużyna y - 10 pierwszych miejsc - 15 drugich miejsc - 2 trzecie miejsca łącznie 27 głosów 

Drużyna z - 6 pierwszych miejsc - 11 drugich miejsc - 10btrzecich miejsc.

ponitke wygrywa drużyna x mimo ze ponad połowa agentow uznała druzyne x za najgorsze z trzech możliwych miejsc. 
chore to. I nie logiczne. 

to nie ma nic wspólnego z Durantem, nie walczę o to żeby to wprowadzić dzisiaj, po prostu to jest chore i niesprawiedliwe.

nazwijmy nowa zasadę „gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta” i liczmy małe punkty. 

W dniu 20.07.2022 o 03:45, Reikai napisał:

Ktoś chętny na damskiego boksera  który takze bije swoje dzieci? Ktoś pragnie przekonywać jaki to super deal, zapisze się na terapie, a tak w ogole to organizacja jest super bo daje drugą szansę?? :P

A press release from the LA County District Attorney’s Office stated that Bridges is facing multiple charges — one felony count of injuring a child’s parent and two felony counts of child abuse under circumstances or conditions likely to cause great bodily injury or death. The case also includes an allegation of causing great bodily injury on the domestic violence victim.

Auć

4 minuty temu, fluber napisał:

Co to za nigeryjska domena 

Co jest. Ona usunęła Instagrama? Nie mogę tego znaleźć.

Ale boję się żeby się nie okazało, że chłop rzeczywiście jest/był niewinny i pójdzie siedzieć za nic. To byłoby straszne

2 godziny temu, ozzy110 napisał:

Co to za nigeryjska domena 

Co jest. Ona usunęła Instagrama? Nie mogę tego znaleźć.

Ale boję się żeby się nie okazało, że chłop rzeczywiście jest/był niewinny i pójdzie siedzieć za nic. To byłoby straszne

Ja się boję, że jest winny i nie pójdzie siedzieć.

Tak sie zastanawialem jakis czas, nie ma tu oczywistego rozwiazania, ale jedna konklzuja jest pewna.

nets i pacers maja porownywalny support, natomiast nets na pewno duzo wieksz pole do rozwoju i popisu na rynku transferowym.

kolader uderzył troche z przyczajki, gdzies ta cala otoczka ulozyla sie pod niego (mniejsza suma dla cp3 od pacers, tez mam zagwostke czy durant chcialby byc tym drugim w heat), 

stad moj glos poki co pada zarowno przy cp3 jak i durancie na nets. i mam nadzieje, ze kolader pojdzie za ciosem w kierunku wzmocnien. z calym szacunkiem valanciunas to nie to i tu mam zgrzyt czy kolader rzeczywiscie zasluguje na zaufanie. i to moze mnie jeszcze przekonac do zmiany. valanciunas to gowno na po i slaba laurka dla gm'a. tu powinno byc duzo mocniejsze nazwisko, wtedy bym glosowal zgodnie z sumieniem w pelni.

nie jest to glos ostateczny, moze zmienie zdanie.

tangiers swoim dzialaniem na pewno na duranta zasluzyl. wiecej nie dalo sie zrobic.

ronnie zas zupelnie odrowtnie

Ok, czyli rozumiem że tez twierdzisz ze durant się obraził o zniżkę dla cp3, czy dlaczego nie zasłużyłem? Przecież dałem durantowi maxa i możliwość gry z cp3, fvv, nurkicem  xDD no ja pi****le, faktycznie na niego nie zasłużyłem. Wkurwilem duranta zniżka dla … cp3 :o za to sam poszkodowany cp3 się nie obraził o to, bo w głosowaniu prowadze. Tworzycie kolejne absurdy i tyle. Ale spoko, ja Nie zamierzam się tym przejmować, za 4 dni spierdalam na Filipiny na 6 tygodni, wlasnie skończyłem oststni dzień pracy, wiec mam WY-JE-BA-NE czy zasłużyłem ;) 

PS. z tego co widzę to kolader tak czy siak nie wygra cp3, bo jest chyba 10-7, wiec raczej Ci którzy uważają ze Durant nie chce iść  do Doncica powinni wlaśnie się zastanowić czy nie zmienić głosu z nets na pacers, bo dziwne mega wydaje mi się ze durant woli do nets niż do pacers, nawet w momencie gdy cp3 zostaje w Pacers.