Eld Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 13 minut temu, człowiek...morza napisał: szkoda, że paru graczy z drużyn, które o nic nie walczą, nie trafili na wolną agenturę valanciuns, clarkson, jeff t, ellington, whiteside, biyombo, gibson, bradley. troche tego jest Moje źródła donoszą, że wkrótce jedno z tych nazwisk pojawi się na FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Teraz, kungfubestia napisał: Mem zwalniają Clarksona Proszę bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Nie wiem czy brać tego Clarksona czy nie.. może być już za dużo grzybów w barszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 moze @LONGER01 by sie zainteresowal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Nie wiem czy brać tego Clarksona czy nie.. może być już za dużo grzybów w barszczu Wcześniej byś musiał kogoś zwolnić. Pod kątem hard cap się zmieścisz. Ledwo, ledwo ale się uda. @LONGER01 ze swoim DPE może złoży ofertę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 choc jak na moje clarkson to akurat zadna wartosc dodana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Teraz, człowiek...morza napisał: choc jak na moje clarkson to akurat zadna wartosc dodana Solidny punktujący z ławki zawsze w cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 2 minuty temu, Eld napisał: Wcześniej byś musiał kogoś zwolnić. Pod kątem hard cap się zmieścisz. Ledwo, ledwo ale się uda. @LONGER01 ze swoim DPE może złoży ofertę. Wszystko wiem Do kiedy można zwalniać graczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Teraz, SlaKB napisał: Do kiedy można zwalniać graczy ? Właśnie zacząłem sprawdzać czy jeszcze w ogóle można, bo przecież teoretycznie wg regulaminu na ściąganie buyotów miało być 48H po zamknięciu okienka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 3 minuty temu, Eld napisał: Wcześniej byś musiał kogoś zwolnić. Pod kątem hard cap się zmieścisz. Ledwo, ledwo ale się uda. @LONGER01 ze swoim DPE może złoży ofertę. Negocjowałem Clarksona przed TD ale nie udało się dogadać, jeśli będzie można to powalczę o niego znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Oczywiście że można. Do końca sezonu. Jedyne czego nie można to stre*hować teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Czas minął 1 marca, więc na szczęście temat zamknięty. Clarkson zostaje w Memhpis @kungfubestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Czas minął 1 marca, więc na szczęście temat zamknięty. Clarkson zostaje w Memhpis @kungfubestia A skąd masz takie info? W cbafaq nie znalazłem nic co by nosiło nazwę 1st March. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 @MarcusCamby kogo nazywasz papierowym contenderem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 A team can waive a player at any time during the regular season and remove them from their roster. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Teraz, Eld napisał: A team can waive a player at any time during the regular season and remove them from their roster. Ale nikt go juz nie moze przejac u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Teraz, fluber napisał: Ale nikt go juz nie moze przejac u nas Nie może go zdjąć z listy waivers. Jak się stanie FA to chyba można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 26 minut temu, MarcusCamby napisał: I bardzo dobrze. Zero zniżek dla papierowych contenderów, co żydzą assetów. Uwielbiam tą krucjatę Marcusa przeciwko buyoutom Czekam tylko na petycję do NBA w tej sprawie, chętnie podpiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 4 minuty temu, SlaKB napisał: @MarcusCamby kogo nazywasz papierowym contenderem? Żydowskie organizacje co myślą o mistrzostwie oszczędzając assetów, a potem czekają na waiverów Teraz, cvbe napisał: Uwielbiam tą krucjatę Marcusa przeciwko buyoutom Czekam tylko na petycję do NBA w tej sprawie, chętnie podpiszę Są w RL NBA rozwiązania, które mi się nie podobają. Buyouty to jedne z Nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Żydowskie organizacje co myślą o mistrzostwie oszczędzając assetów, a potem czekają na waiverów najpierw sie przyjebales do murzynow. tera do zydow. kto nastepny? nie dziwie sie, ze w nowym orleanie jest jak jest. drugi sterling. Edytowane 6 Marca 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi