Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

Panyy nie chce mi się odpisywać ;>

Zobaczymy gdzie ten Butler wyląduje w RL, o ile wyląduje gdzieś.

Do Nets pewnie chce iść ze względu na DLO #per sources.

A do Lakers nie chce iść bo się z Rondo nie lubi. też #per sources.

Persources DLO pójdzie w drugą stronę. Nagram wtedy podcasta z transmiją video jak leże i się turlam ze śmiechu :D.

Persources 2. Rondo przyjdzie do Ciebie jak Ci DLO wpadnie na głęboką rezerwę w Wolves.

Ale Tobie nie trzeba robić dużych ruchów aby go pozyskać. To jest w tym najlepsze.

No jeśli Nets w RL NBA pozyskają go w wymianie, a kolader będzie bierny to wtedy może dojść do casusu Paul George i patowej sytuacji, a wiadomo że Jasiek to król nawijania makaronu na uszy.

Ale tak czy siak trochę beka, bo Jasiek może zapoznać się z obusiecznością własnego oręża.

Ja wciąż uważam, że LeBron powinien wybrać Houston Rockets u Nas.

Oj coś czuję że Wiggins bez tego wiecznie niezadowlononego niszczacego szatnie gościa znów odzyje :)

Świetna wiadomość dla mnie.

Jeśli Butler będzie chciał połączyć siły s Irvingiem w jakimś przykladowym Sacramento, to już widzę te łzy Lebrona :)

Watpię, by ktoś docenił Kings i możliwość połączenia sił Irvinga i Butlera, ale jeżeli obaj wylądują za rok w LAC i ich głównym argumentem będzie gra razem, to czekam, jaka wtedy rozpęta się burza w czasie I tury...

Jak Butler wyląduje w Clippers to Jasiek tutaj ma największe szanse. No chyba że BMF mu plany zepsuje.

Jak Butler w rl wyląduje w Knicks to tutaj Nets. Nowy Jork to Nowy Jork.

A jak w Nets to niech ktoś już tam na szaro wpisze Koladerowi Butlera od przyszłego roku :).

Ja również głosowałem na Houston bo w mniemaniu to była najlepsza opcja dla Brona, dzięki której w moim odczuciu zdobylby mistrza.

Jeśli w real nba Butler i Irving połączą siły w jednej drużynie to jeśli jesteśmy konsekwentni powinniśmy w ich przypadku wybrać drużynę która daje im taka możliwość, nie ważne czy to będzie Sacramento czy inne Toronto.

Jak Butler wyląduje w Clippers to Jasiek tutaj ma największe szanse. No chyba że BMF mu plany zepsuje.

Rozwiniesz myśl bo poza miastem nie ma zadnego zwiazku...?? bardziej na miejscu Lakers martwiłoby mnie po raz kolejny pierdolniecie prosto w twarz od topowego gracza o braku checi gry w Lakers...byc moze nie jest tak kolorowo jak pisze Jasiu i mowie to jako kibic Lakers...

A jak w Nets to niech ktoś już tam na szaro wpisze Koladerowi Butlera od przyszłego roku :smile:.

Tylko kolader będzie musiał mu zagwarantować kontrakt ;) a Nets w beGM już raz (nie za koladera) tego nie zrobili i mogą żałować - Dinwiddie i legendarne elaboraty januarego w trakcie grudniowego okienka ;)

Rozwiniesz myśl bo poza miastem nie ma zadnego zwiazku...?? bardziej na miejscu Lakers martwiłoby mnie po raz kolejny pierdolniecie prosto w twarz od topowego gracza o braku checi gry w Lakers...byc moze nie jest tak kolorowo jak pisze Jasiu i mowie to jako kibic Lakers...

Słowo największe oznacza jakieś 5%. Nie więcej.

Pozostałe to 0,01%

Ja również głosowałem na Houston bo w mniemaniu to była najlepsza opcja dla Brona, dzięki której w moim odczuciu zdobylby mistrza.

Jeśli w real nba Butler i Irving połączą siły w jednej drużynie to jeśli jesteśmy konsekwentni powinniśmy w ich przypadku wybrać drużynę która daje im taka możliwość, nie ważne czy to będzie Sacramento czy inne Toronto.

Nie chce mi się zbytnio wdawać w tym momencie w takie dyskusje, ale tylko przypomnę, że Kyrie miał Knicks na swojej liście drużyn do których chce trafić. 

Zobaczymy moi drodzy, jak Butler trafi do Nets i z DLO zrobią mistrza wschodu, zakochają się w sobie i w BKN nawet nie pomyślą o sprowadzeniu Kyriego...

Ogólnie tysiące scenariuszu ;-)

GM Lakers czuwa.

GM Knicks tradycyjny sęp też, ale nie wie że może nagle stracić Kyriego ;>

Na pewno bym to przytoczył, ale jak widać nie trzeba ;-)

A jak Butler jednak trafi do Nets a w drugą strone poleci DLO po czym Thibs go zakopie w rotacji za Teague i Rosem? :D

Czekam na Qcina i jego pudelka jak wpadnie z jakąś historyjką/dialogiem gdzie na koniec padnie zdanie:

"ale wiesz szefie, piwerko dobre, wchodzi, miło się siedzi, ale za rok i tak odejdę".

Kurtyna, brawa, publiczność wstaje i klaszcze, tylko bis bis nie ma do czego krzyczeć :).

Ta scena powinna miec miejsce na imieninach gm-a lakers, czyż nie?:)

A jak Butler jednak trafi do Nets a w drugą strone poleci DLO po czym Thibs go zakopie w rotacji za Teague i Rosem? :D

Butler dał jasno do zrozumienia ze chce być niekwestionowaną gwiazdą i 1 opcją zespołu na wielkim rynku. Skoro lebron poszedł tu do lakers bo w rl nba poszedł do lakers to sorry ale butler z lakers ucieja w najblizszej wolnej agenturze. Kto mieczem wojuje, od miecza ginie:)

Tak jak PG13 rok temu, że pójdzie tylko do Lakers ;>

Ja bym poczekał na FAKTY. Jak w przypadku PG13 i LJ ;)

Największy fakt jest taki, że Jimmy chce spie*dalać z Wolves.

Mozesz poczekać z niezadowolonym butlerem, nie ma problemu:)

Najwiekszy fakt jest taki jak ostentacyjnie lakers i lebron nie pojawili sie na liscie butlera:)