Skocz do zawartości

beGM - Free Agency - komentarze

Tomek9248

Rekomendowane odpowiedzi

A ile jest niby? co się tak wszyscy uparli na nie na końcu?

PS. Ja płakał nie będę, jak nie zrobi 20-10 sezonu nikt z was sknery mu nie będzie chciał dać 80/4 ;] a nie zrobi takiego sezonu.

Słabszy Aaron Gordon dostał 22mln na znacznie chudszym rynku. Turner te twoje 23mln dostanie nawet jak powtórzy obecny sezon.

Ja nie widzę pół powodu do twojego extension.

Słabszy Aaron Gordon dostał 22mln na znacznie chudszym rynku. Turner te twoje 23mln dostanie nawet jak powtórzy obecny sezon.

Ja nie widzę pół powodu do twojego extension.

w realu może i dostanie, u nas to wszystko działa inaczej, zmusiliście DNC aby podpisał Gordona za 20+ tylko dlatego, że zagrał dobre kilka tygodni, teraz nie róbcie podobnej szopki z Turnerem, bo już naprawdę nie ma powodów do tego, uczciwe siano

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

po extension Russella w Lakers

Może to i lepiej, ja i tak uważam, że Russell zanim skończy mu się ten kontrakt wyląduje w Chinach i przepłaciłeś go. Z drugiej strony nie ma opcji, żeby to klepnął w RL NBA, więc to głosowanie mocno pokazało, jak różnie patrzymy na głosowania i co bierzemy pod uwagę, bo pewnie każdy z nas na miejscu Russella wziąłby tę kasę.

/dopieroś faryzeuszu wypisywał jak to w niego wierzysz :P

Zobaczymy jak to wypali, bo bałem się że za rok po dobrym sezonie mu ktoś maxa rzuci. Takie ryzyko z mojej strony.

Iskierka nadziei sie tli i pewnie sam bym mu podrzucil podobne extension gdybym mogl ale jednak bardziej prawdopodobne jest to ze bedzie bustem.

W sumie to Ashigaru trochę okradziony mi się wydaje z Dariusa Millera. Grał tam rok temu i mając taką samą ofertę na stole nie poszedłby raczej do Magic. Trochę brakuje tu konsekwencji patrząc na sytuacje Randolpha.

No ale niestety tak to jest z mniej aktywnymi. Jak sam nie zadbasz o swoje interesy to nikt Ci nie pomoże.

Byłem też pewien, że Miller dostanie w to lato lepsze pieniądze po fajnym sezonie w barwach Pels. A tu znowu tylko minimum.

W sumie to Ashigaru trochę okradziony mi się wydaje z Dariusa Millera. Grał tam rok temu i mając taką samą ofertę na stole nie poszedłby raczej do Magic. Trochę brakuje tu konsekwencji patrząc na sytuacje Randolpha.

No ale niestety tak to jest z mniej aktywnymi. Jak sam nie zadbasz o swoje interesy to nikt Ci nie pomoże.

Byłem też pewien, że Miller dostanie w to lato lepsze pieniądze po fajnym sezonie w barwach Pels. A tu znowu tylko minimum.

Zapłacił za dość szeroką rotację, która mu się tam wytworzyła i jednocześnie wcale nie lepsze perspektywy niż dają Magic jeśli chodzi o wynik.

Bertans oficjalnie dogadal się z Bulls. Teraz czekam na ruch Ignazza :D

Spurs mimo trudnej sytuacji finansowej z przyjemnością wyrównują Bertansa.

Dodatkowo gracz dostaje dodatkowy pakiet minut po tym jak doskonale przepracował lato.

Ze względu na odejście Leonarda otwiera mu się droga w korzystnej dla niego sytuacji do dalszego rozwoju.

Z którego GM jest dotychczas bardzo zadowolony.