Sylvinho. Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Wyczekujcie odpowiedniego momentu na dobrych zawodników z fa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Dość Przyzwoity kontrakt w RL, u nas chyba jest gotowy do podpisania w 5 turze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 8 minut temu, Reikai napisał: Dość Przyzwoity kontrakt w RL, u nas chyba jest gotowy do podpisania w 5 turze? Jako RFA chyba przez Raptors albo Bucks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 16 minut temu, MarcusCamby napisał: Jako RFA chyba przez Raptors albo Bucks To jest RFA Bucks (polecałem go evitacre swego czasu jak wiedziałem, że zabraknie mi miejsca w rosterze, żeby mógł zostać). Jednak sądząc po tym co się działo w 4 turze i znając ograniczenia finansowe Bucks to pewnie wyląduje teraz w Nets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 52 minuty temu, january napisał: Aktualnie to mamy coś w rodzaju lockautu u nas, bo nie ma kluczowych decyzji Rady co zrobić z ancymonami z Denver i Milwaukee po 4/ przed 5 turą. Dziwne że podpisują ludzi z 4 tury nie mając jednocześnie miejsca na ludzi z RFA czy tam na cap hołdzie których nie zrzucili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 3 godziny temu, january napisał: Aktualnie to mamy coś w rodzaju lockautu u nas, bo nie ma kluczowych decyzji Rady co zrobić z ancymonami z Denver i Milwaukee po 4/ przed 5 turą. @Szulim @LONGER01 @Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 @Ashigaru beda dzis oferty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 2 minuty temu, Reikai napisał: @Ashigaru beda dzis oferty? Najpierw trzeba rozwiązać sprawę Bucks i Nuggets, o czym january pisał. Bez tego chyba 5 tury nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 ale to terminy sa poprzesuwane jakos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 2 godziny temu, Braveheart22 napisał: Najpierw trzeba rozwiązać sprawę Bucks i Nuggets, o czym january pisał. Bez tego chyba 5 tury nie ma. Nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 (edytowane) W dniu 25.09.2022 o 16:50, kuba2419 napisał: Dziwne że podpisują ludzi z 4 tury nie mając jednocześnie miejsca na ludzi z RFA czy tam na cap hołdzie których nie zrzucili chyba dziwnych rzeczy tu nie widziałeś wyjściem jest niepodpisywanie kasztanów z klucza (bo ktoś zapomniał) tylko ich odprawianie zgodnie z logiką rada powinna nam to ułatwić od razu, kosztem nie wiem 2nda, albo odebraniem spota na FA ale nie róbmy sobie jaj, że coś takiego ma wstrzymywać rozgrywkę w momencie gdy Miles Bridges na dziś ma jeszcze trochę czasu na podjęcie QO Edytowane 28 Września 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Jeżeli nie złoże oferty graczowi któremu zgłosiłem QO to przychodzi on automatycznie do mnie za QO czy muszę skaldac ofertę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Jeżeli nie złoże oferty graczowi któremu zgłosiłem QO to przychodzi on automatycznie do mnie za QO czy muszę skaldac ofertę? Jak nikt mu nie złoży oferty albo uzna QO za najlepszą ofertę na rynku to podpisze u Ciebie. Nie musisz składać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Tak wstępnie to żadne extension pewnie nie przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Tam w Warriors brakuje info ze Podpisuje jednego z. Niech was Szlag za to że nikt się na Daysa nie rzucił, tak to bym mu dal TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 7 minut temu, january napisał: Zrobi ktoś szablon, bo mi ciężko z telefonu? Wystarczy dać Loftona (bux/hornets) i 3x extensions tak/Nie. Reszty nie trzeba glosowac;) Także niecałe 1 min roboty, ale bez lapka nawet to ciężko. Ja juz robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Ashigaru napisał: Portland Trail Blazers Blazers zrzucają cap holdy Tylera Johnsona i. No i tyle pozostało z kariery tylera johnsona. Super wybrał te 3 lata temu. Gra na dnie i ostatecznie wylot z ligi. Edytowane 4 Października 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: No i tyle pozostało z kariery tylera johnsona. Super wybrał te 3 lata temu. Gra na dnie i ostatecznie wylot z ligi. Nie stracił, ale za to NYK zyskało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 @Szulim poprawione To są w ogole legitne umowy? Wcześniej jak dopytywałem to ktoś mi mówił, że minimalne kontakty można dawac tylko 1+1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Czyli Dean Wade idzie na trzyletnie minimum do Bucks? Ładny steal @evitacre w takim razie, skoro w RL NBA dostał 18/3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi