RonnieArtestics Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 (edytowane) Robert Williams był jakos mocno połamany przed trade deadline ? Jaja sobie robisz ? Edytowane 10 Września 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 1 godzinę temu, january napisał: To machnij, też bym chciał Wielki Metu jest tak wielki, że jest w dwóch głosowaniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 patrz @człowiek...morza co się stało z Cambym. A taki piękny był, niezawistny no cóż, z kim się zadajesz takim się stajesz jak to mawiają, oby tylko Tangiersowi tez tak nie odjebalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 (edytowane) 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: patrz @człowiek...morza co się stało z Cambym. A taki piękny był, niezawistny no cóż, z kim się zadajesz takim się stajesz jak to mawiają, oby tylko Tangiersowi tez tak nie odjebalo szkoda gadac. bagley odrzuca rotfl, shamet na drugim. poole "nets" xd zwoje przegrzało pomocna dłon powoli chowam do kieszeni. najwyrazniej musi sie przejechac na swoich nowych "przyjaciołach". nie gwarantuje jednak juz, ze dlon dalej bedzie czekac Edytowane 10 Września 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Napiszę tylko odnośnie Muscali różnice w kasie. $ 3 170 018 Cavs $ 2 641 682 Reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 nie ma w szablonie poole'a indiany i olynyka knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Teraz, january napisał: Nie rozumiem kilku Twoich głosów, ale wiesz że się przyczepię Twojego głosu przy Clarksonie. Nie widzę tam argumentów za Kings. Wpisałeś non-bird minimum ,dla niego to jest około 2,5 mln. Bo obie te oferty są nieważne. a dlaczego lynyka niewazna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: szkoda gadac. bagley odrzuca rotfl, shamet na drugim. poole "nets" xd zwoje przegrzało pomocna dłon powoli chowam do kieszeni. najwyrazniej musi sie przejechac na swoich nowych "przyjaciołach". nie gwarantuje jednak juz, ze dlon dalej bedzie czekac Kabengele odrzuca gwarantowany kontrakt od Minnesoty, mimo ze jako jedyni złożyli mu ofertę, w turze gdzie nawet Aleksander Balcerewski doczekał się propozycji. CambySZROAT, szkoda chłopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Nie było jakiejś zasady czy komunikatu że w 4 turze fa zawodnicy już nie odrzucają gwarantowanych kontraktów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 (edytowane) 1 minutę temu, january napisał: Bo nie masz tylu ofert (punkty karne). kiedy ja dostlaem jakies punkty karne? xd 1 rfa poole i 8 ofert Edytowane 10 Września 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: bagley odrzuca rotfl Przecież to są tragiczne oferty, podobnie Westbrook. Nie rozumiem zarzutów. Ale chyba jest dobrze, bo i Jasiek niezadowolony i spółdzielnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 (edytowane) Teraz, MarcusCamby napisał: Przecież to są tragiczne oferty, podobnie Westbrook. Nie rozumiem zarzutów. Ale chyba jest dobrze, bo i Jasiek niezadowolony i spółdzielnia miales 4 tury na zlozenie lepszych. i inni tez Edytowane 10 Września 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: Przecież to są tragiczne oferty, podobnie Westbrook. Nie rozumiem zarzutów. Ale chyba jest dobrze, bo i Jasiek niezadowolony i spółdzielnia a Ty to głosujesz dla dobra zawodników czy dla własnego ego? Don Kiszocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 2 minuty temu, january napisał: Nie, dopiero w 5, ale te odrzucenia są bez sensu (Brick, Kabengele). A będzie 5 tura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: a Ty to głosujesz dla dobra zawodników czy dla własnego ego? Don Kiszocie Dla dobra zawodników. Ja swojego nędznego ego nie muszę łechtać w internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: Dla dobra zawodników. Ja swojego nędznego ego nie muszę łechtać w internecie @MarcusCamby z ciekawości to dlaczego taka kolejność w top 2 na tych 2 zawodników? 30. Scottie Pippen Jr Bulls 1y min Hornets 1+1 TO min Warriors 1+1 TO min odrzuca Głos: 1. Bulls 2. Hornets 32. Ron Harper Bulls 1y min Hornets 1+1 TO min Timberwolves 1+1 TO min odrzuca Głos: 1. Hornets 2. Bulls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 9 minut temu, january napisał: Nie rozumiem kilku Twoich głosów, ale wiesz że się przyczepię Twojego głosu przy Clarksonie. Nie widzę tam argumentów za Kings. Przecież Ci przedstawiłem wyraźnie argumenty, w czym masz problem jeszcze? Z argumentacją możesz się nie zgadzać, ale to moje zdanie. Gdzie jeszcze masz problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Dla dobra zawodników. Ja swojego nędznego ego nie muszę łechtać w internecie czyli dla dobra zawodnika jest odrzucić gwarantowany kontrakt w top2 drużynie ligi mimo ze nikt inny nie złożył mu oferty? ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 5 minut temu, Qcin_69 napisał: czyli dla dobra zawodnika jest odrzucić gwarantowany kontrakt w top2 drużynie ligi mimo ze nikt inny nie złożył mu oferty? ok Odrzuciłem zdecydowaną większość ofert, gdzie drugi rok to TO mając w perspektywie V turę i drugi rok nie będzie wiążący. Aczkolwiek fakt, że może decyzje z Kabengele jest pochopna. Wydawało mi się, że Boston Celtics dali mu gwarantowany kontrakt w RL NBA, a jednak to tylko two-way. Normalny człowiek wszedłby w polemikę i wymianę, ty jednak z kolegą wolicie mnie obrażać, chociaż obaj wiecie, że nigdy przy głosowaniach nie kieruje się sympatiami, jak silne by one nie były. @fluber tu musiałem źle spojrzeć. Dzięki, poprawię tą niekonsekwencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Odrzuciłem zdecydowaną większość ofert, gdzie drugi rok to TO mając w perspektywie V turę i drugi rok nie będzie wiążący. Aczkolwiek fakt, że może decyzje z Kabengele jest pochopna. Wydawało mi się, że Boston Celtics dali mu gwarantowany kontrakt w RL NBA, a jednak to tylko two-way. Normalny człowiek wszedłby w polemikę i wymianę, ty jednak z kolegą wolicie mnie obrażać, chociaż obaj wiecie, że nigdy przy głosowaniach nie kieruje się sympatiami, jak silne by one nie były. @fluber tu musiałem źle spojrzeć. Dzięki, poprawię tą niekonsekwencje. bagley nie ma TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi