Eld Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 3 minuty temu, Alonzo napisał: Szarpał bym jak Reksio boczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 10 minut temu, january napisał: Zaczynam układać totalnie wstępnie powerranking, żebyś tam -2 nie dostał;) Poczekaj na rozstrzygnìęcia IV tury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 5 minut temu, january napisał: Zaczynam układać totalnie wstępnie powerranking, żebyś tam -2 nie dostał;) Na Wschodzie top3 to Miami, Orlando i Philly 4-5 Toronto i Milwaukee (o top3 mogą włączyć się Toronto, a Bux pomimo Antka mają problem z głębią); Walka o 6 seed oraz play in - New York, Washington, Detroit, Indiana, Cleveland i Charlotte; Poza playoffs - Boston i Brooklyn, Atlanta i Chicago; Na Zachodzie: Top5 - Sota, Lakers (-2), Denver, Dallas i Houston Walka o play in - Oklahoma, Golden St., Phoenix, Sacto i mogą włączyć się Clippersi Poza playoffs - Memphis (GM przespał FA), Portland, Utah, San Antonio i New Orleans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 17 minut temu, Alonzo napisał: Poza playoffs - Boston Tu się nie zgodzę. 18 minut temu, Alonzo napisał: Top5 - Sota, Lakers (-2), Denver, Dallas i Houston Walka o play in - Oklahoma, Golden St., Phoenix, Sacto i mogą włączyć się Clippersi Zrób taki power ranking po IV turze. Ja od razu mówię, że delikatnie spoglądam w stronę HCA licząc na ( oby nie ofc ) brak sezonowej aktywności HOU i DEN, bo MIN i LAL to są poza moim zasięgiem. No i też dużo zależy od SGA. Jak RL OKC będą znów tankować to blada dooopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Leeeeegia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 2 godziny temu, january napisał: Ależ się pchają, aż nie wiem kogo wezmę w IV turze... se sprawdź swoje posty o nich to będziesz wiedzieć, Hopokryto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 1 godzinę temu, Qcin_69 napisał: se sprawdź swoje posty o nich to będziesz wiedzieć, Hopokryto Pierwszy z brzegu: W dniu 21.10.2020 o 17:52, january napisał: W RL Lakers z piłką grały swoje nawet takie ofensywne spierdoliny jak Danny Green Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 2 minuty temu, january napisał: A niby czemu? Bo jest ofensywną spierdoliną:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Hieny, klakierzy .... @Eld po co te bluzgi? Człowiek się grzecznie zapytał tylko:) 4 minuty temu, january napisał: A niby czemu? 1 minutę temu, fluber napisał: Bo jest ofensywną spierdoliną:) Otóż to, za słaby jest dla Ciebie:) źle by się czuł w tak mocnym teamie ze swoimi ułomnościami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Czy może ktoś mi powiedzieć, ile maksymalnie mogę zaproponować jakiemuś jednemu zawodnikowi, zakładając że reszta za minimum? Czy to jest kwota Min + TaxPayer - kontrakt(Reggie Jackson) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 31 minut temu, mac napisał: Czy może ktoś mi powiedzieć, ile maksymalnie mogę zaproponować jakiemuś jednemu zawodnikowi, zakładając że reszta za minimum? Czy to jest kwota Min + TaxPayer - kontrakt(Reggie Jackson) ? Zle sformułowałeś to. Mac pyta czy można do minimum dorzucić to co zostało z taxpayer, czyli połączyć minimum z ta resztka która mu została z Reggiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Zle sformułowałeś to. Mac pyta czy można do minimum dorzucić to co zostało z taxpayer, czyli połączyć minimum z ta resztka która mu została z Reggiego. Wolves nie mają tax payer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Chyba nie da się łączyć w taki sposób - przynajmniej nic w CBA nie pisze na ten temat. Jak dla mnie @mac taxpayer już poszedł bo zostało ci tam na trochę większe rookie min poza tym vet minima chyba zostały ale to pytanie do najlepszych ogarniaczy czyli @january bądź @karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 A właśnie, czyli min korzystało z normalnego full MLE na Reggiego?? Czy Jak to jest ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 6 minut temu, Szulim napisał: CBA nie pisze na ten temat. Pisze. Nie można łączyć wyjątków. Czy tam resztek z wyjątków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 No to jakis zysk mam z wykorzystania nie pełnego tax payera na danego zawodnika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 2 minuty temu, mac napisał: No to jakis zysk mam z wykorzystania nie pełnego tax payera na danego zawodnika ? Tak. 1,39 miliona dolarów w tym przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Moim zdaniem żadnego bo to są za małe kwoty. Tylko full MLE opłaca się dzielić między zawodników bo to w miarę rozsądna kwota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 3 minuty temu, mac napisał: No to jakis zysk mam z wykorzystania nie pełnego tax payera na danego zawodnika ? Żadnego, zwłaszcza, że nie macie tax payera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 3 minuty temu, mac napisał: No to jakis zysk mam z wykorzystania nie pełnego tax payera na danego zawodnika ? Taki, że przyoszczędziliście. Specjalnie, albo przez przypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi