SlaKB Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 9 godzin temu, january napisał: Zdradzę sekret Będzie 5 max playerów : A.Davis, Siakam, Ingram, J.Brown, J.Murray. A następni najlepsi FA to level Bogdanoviciów, Brooka Lopeza i Ala Horforda. Także no - szału nie ma^.^ Lopez ma przecież kontrakt w Bucks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 4 minuty temu, SlaKB napisał: Lopez ma przecież kontrakt w Bucks. Z player option które na ten moment odrzuca jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Jako jedyny w niego wierzyłem, daje mu S5 w contenderze, w rl Bucks jest zadowolony i gra za mniejszy hajs, już nie wspominając o tym ze swego czasu oferowałem mu chyba 80/4 i mimo tego że to odrzucił to wróciłem do rozmów z nim w późniejszym czasie. Ale to wszystko nie ma znaczenia, bo tutaj trzeba jak najbardziej utrudnić rywalowi i żądać jako agent jak najwięcej kasy byle ktoś miał trudniej. (pomijam przypadek Russella bo część ludzi omamił January, a część tak nie lubiła Russella że wróżyła mu Chiny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 3 minuty temu, SlaKB napisał: Jako jedyny w niego wierzyłem, daje mu S5 w contenderze, w rl Bucks jest zadowolony i gra za mniejszy hajs, już nie wspominając o tym ze swego czasu oferowałem mu chyba 80/4 i mimo tego że to odrzucił to wróciłem do rozmów z nim w późniejszym czasie. Ale to wszystko nie ma znaczenia, bo tutaj trzeba jak najbardziej utrudnić rywalowi i żądać jako agent jak najwięcej kasy byle ktoś miał trudniej. (pomijam przypadek Russella bo część ludzi omamił January, a część tak nie lubiła Russella że wróżyła mu Chiny) nie no pls bez takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Teraz, człowiek...morza napisał: nie no pls bez takich Sam pisałeś o kłodach pod nogi Knicks podczas FA i trochę racji miałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 (edytowane) 3 minuty temu, SlaKB napisał: Sam pisałeś o kłodach pod nogi Knicks podczas FA i trochę racji miałeś jo, ale tutaj sytuacja jest inna. jest gracz, ktory ma 31 lat, byc mzoe ostatni kontrakt dluzszy przed soba. za rok kij wie czy go dostanie. moze zrezygnuje z po, by podpisac znow z Toba 2+1 PO albo nawet 1+PO? widze tu logiczne rozwiazanie, no chyba, ze nagle ktos by wylecial z jakas kolosalna oferta Edytowane 20 Lutego 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Przecież Lopez wziął przed sezonem (zapewne) mniejszy, ale długi (w pełni gwarantowany) czteroletni kontrakt z Bucks. 52/4. Co za problem, żeby dostał u nas taką samą umowę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 13 minut temu, człowiek...morza napisał: jo, ale tutaj sytuacja jest inna. jest gracz, ktory ma 31 lat, byc mzoe ostatni kontrakt dluzszy przed soba. za rok kij wie czy go dostanie. moze zrezygnuje z po, by podpisac znow z Toba 2+1 PO albo nawet 1+PO? widze tu logiczne rozwiazanie, no chyba, ze nagle ktos by wylecial z jakas kolosalna oferta Jakby tak miałobyc to spoko, ale tu będzie raczej coś takiego, że np. ode mnie dostanie 25/2, a od jakiegoś średniaka 30/2 i pójdzie do średniaka bo też ma miejsce w S5 i 5 milionów więcej 1 minutę temu, BMF napisał: Przecież Lopez wziął przed sezonem (zapewne) mniejszy, ale długi (w pełni gwarantowany) czteroletni kontrakt z Bucks. 52/4. Co za problem, żeby dostał u nas taką samą umowę? Będzie rok starszy, ale na 3 lata jak najbardziej ode mnie też może dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 23 minuty temu, SlaKB napisał: Jakby tak miałobyc to spoko, ale tu będzie raczej coś takiego, że np. ode mnie dostanie 25/2, a od jakiegoś średniaka 30/2 i pójdzie do średniaka bo też ma miejsce w S5 i 5 milionów więcej Osobiście przy Twojej stabilizacji składu te 5M, czyli 2,5 na rok by mnie nie przekonało. Ktoś by musiał rzucić jakieś 40/2 1+1TO aby Lopez Ci zwiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 28 minut temu, SlaKB napisał: Będzie rok starszy, ale na 3 lata jak najbardziej ode mnie też może dostać. Jak chcesz ryzykować, możesz dać trzyletnią umowę, ale te 52/4 to i tak świetny deal z Lopezem (gość ma pewnie największy impakt w lidze sposród nie-allstarów, a 32 lata to nie jest dramat), a wtedy będzie zapewne Twój. Nie dramatyzowałbym, zwłaszcza, że wobec problemów Sixers i potencjalnie Knicks strasznie Ci się okienko otwiera... A wtedy będzie Ci łatwiej o zatrzymanie go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Skończyłem w naszym arkuszu zakładką Free Agents. Na to lato mamy: 74 UFA 26 RFA 29 Team Option 49 Player Option Łącznie na FA może wejść 178 graczy. Najciekawsze nazwiska ( moim zdaniem ) są pogrubione. Sądzę, że rozejdą się one w pierwszych dwóch turach. Przy zakładanym salary na poziomie 115M będzie około $ 531 700 000 do wydania gdzie ta kwota może się jeszcze zwiększyć poprzez odrzucone player option graczy, lub nie podjęcie team option przez kluby. Część z tej kwoty pójdzie na podpisanie graczy wybranych w pierwszej rundzie draftu, czyli jakieś $ 123 500 000 ( bez podpisanych graczy II rundy draftu ). W najgorszym wypadku ( podjęcie wszystkich TO i PO co jest nierealne ) daje nam kwotę do wydania w wysokości $ 408 200 000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 (edytowane) Do postu powyżej dodać należy jeszcze wyjątki które spokojnie podbiją dostępną kwotę do 550M. Do tego liczne PO i TO sprawić mogą że ta kwota skoczyć może nawet do astronomicznych ~ $ 700 000 000 jak gracze ( czyli my ) zobaczą ile gotówki i jakie nazwiska są na rynku. Edytowane 25 Lutego 2020 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Jakby co to fluber najpierw zaoferował minimum+TO, a dopiero po mojej ofercie zmienił TO na PO, edytując post aby zmanipulować głosujących! Skandal!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Myślę że do końca okienka transferowego czyli do 1 Marca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 5 minut temu, SlaKB napisał: Jakby co to fluber najpierw zaoferował minimum+TO, a dopiero po mojej ofercie zmienił TO na PO, edytując post aby zmanipulować głosujących! Skandal!!!!!!! Tak, złożyłem to TO przez pomyłkę i jak zobaczyłem, to poprawiłem, ale mogę zmienić z powrotem na TO, bo to i tak bez znaczenia, bo nie ma szans, żeby Reggie wybrał Charlotte over Milwaukee:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 16 minut temu, SlaKB napisał: Jakby co to fluber najpierw zaoferował minimum+TO, a dopiero po mojej ofercie zmienił TO na PO, edytując post aby zmanipulować głosujących! Skandal!!!!!!! nie dziwią mnie manipulacje na niskim poziomie od tego GMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 16 minut temu, SlaKB napisał: Jakby co to fluber najpierw zaoferował minimum+TO, a dopiero po mojej ofercie zmienił TO na PO, edytując post aby zmanipulować głosujących! Skandal!!!!!!! 10 minut temu, fluber napisał: Tak, złożyłem to TO przez pomyłkę i jak zobaczyłem, to poprawiłem, ale mogę zmienić z powrotem na TO, bo to i tak bez znaczenia, bo nie ma szans, żeby Reggie wybrał Charlotte over Milwaukee:) Zaraz na salę, ubrany cały na biało, wejdzie @LONGER01 ze swoim DPE i Was pogodzi. Albo ja ze swoim ROOM MLE . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 12 minut temu, polishllama69 napisał: nie dziwią mnie manipulacje na niskim poziomie od tego GMa Nie zauważyłem oferty od Slakba, jak poprawiałem swoją, którą wprowadziłem błędnie przez zwykłą pomyłkę. Jakbym widział ofertę od Bucks to bym już swojej nie poprawiał, bo nie miałoby to sensu, bo, jak pewnie wszyscy widzą, Bucks są w kontekście PO lepszą drużyną od mojej, a ponadto mają znacznie słabszą obsadę na pozycji PG ( kontuzja Kemby, Barea jako rezerwowy rozgrywający) w porównaniu do mnie i mogą zapewnić Reggiemu zarówno więcej minut, jak i większe szanse na tytuł. Co zresztą otwarcie przyznałem po zwróceniu uwagi przez Slakba i nawet poprawiłem z powrotem na TO, żeby nikt nie miał do mnie pretensji o to, że oszukuję. Myślę, że zachowałem się w porządku. Nie rozumiem, co do mnie masz i czemu mnie notorycznie obrażasz. Choć się niestety domyślam. Bardzo proszę, żebyś przestał mnie obrażać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 16 minut temu, Eld napisał: Zaraz na salę, ubrany cały na biało, wejdzie @LONGER01 ze swoim DPE i Was pogodzi. Albo ja ze swoim ROOM MLE . Dokładnie, ponad 5mln czeka także zwalniać, zwalniać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 jeżeli nigdzie nie poszedł w wymianie to Mahimi do zwolnienia byłby dobrą opcją dla kilku zespołów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi