SlaKB Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 5 minut temu, fluber napisał: No pewnie, że woli odrzucić 3 razy wyższą ofertę, żeby grać dla Ciebie:) To jest oczywiste:) Cieszę się, że się rozumiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Nie za wcześnie ten temat QO? Nie będzie V tury? @january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 1 godzinę temu, cvbe napisał: 10 min/mecz w 1 trymestrze 0 w drugim 4 w trzecim? Gdzie te sukcesy? Intangibles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 3 godziny temu, kucio napisał: Ile mam czasu na wymiany, aby zrobić pod niego miejsce, jeśli będzie QO i ile tego miejsca mam mu zagwarantować? Może jednak popatrzy na moje argumenty i jednak nie będzie ryzykował z QO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 (edytowane) 11 minut temu, january napisał: Nie no bez żartów, QO on ma wyższe niż ofertę w 1 sezonie od Ciebie, no lol. Tu nie ma ćwierci argumentu. Beznadziejne oferty dostał, natychmiast idzie w QO. Na szczęście to tylko Twoje zdanie. Tak go wycenił NASZ rynek i z tym nawet nie masz jak dyskutować. Dwie oferty dopiero w czwartej turze mówią same za siebie. Bierze 7,1M w dwa lata i rezygnuje z PO promując się, albo bierze QO i liczy na cud widząc, że przez IV tury dostał dwie oferty. QO i ryzyko za rok vs. przynajmniej dwuletnia stabilizacja w OKC a jak mu nie pójdzie to bierze PO. Edytowane 11 Września 2019 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 (edytowane) 24 minuty temu, january napisał: Z Nets gdzie było mu świetnie i miał większe mpg odszedł w podskokach do Lakers, bo chciał tam cholernie iść akurat, już się wypowiadał przecież. Ciekawe. Jeszcze niedawno Jimmy Butler odszedl w podskokach z Sixers(Lakers) do Miami, bo chcial tam cholernie isc akurat. Jednak w tym wypadku nie malpowalismy NBA i Jimmy wybral opcje pozostania w Lakers.* Oczekuje tutaj pewnej konsekwencji, zeby odejsc do innego klubu Dudley powinien dostac lepsza oferte niz to co daje macierzysty klub, czyli Miami *tutaj akurat GMowie BeGM wykazali sie wiekszym rozsadkiem niz Butler w real NBA. btw. Witamy w zespole Treya Burke, licze na mocny sezon w real Sixers przy ich problemach z lawka. Szkoda mi Korneta, nie wiedzialem ze jest RFA, ale patrzac po ofertach nie tylko ja go traktowalem jako steal. Nie mialem podjazdu niestety. Edytowane 11 Września 2019 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 13 minut temu, tangiers napisał: Ciekawe. Jeszcze niedawno Jimmy Butler odszedl w podskokach z Sixers(Lakers) do Miami, bo chcial tam cholernie isc akurat. Jednak w tym wypadku nie malpowalismy NBA i Jimmy wybral opcje pozostania w Lakers.* Oczekuje tutaj pewnej konsekwencji, zeby odejsc do innego klubu Dudley powinien dostac lepsza oferte niz to co daje macierzysty klub, czyli Miami *tutaj akurat GMowie BeGM wykazali sie wiekszym rozsadkiem niz Butler w real NBA. btw. Witamy w zespole Treya Burke, licze na mocny sezon w real Sixers przy ich problemach z lawka. Szkoda mi Korneta, nie wiedzialem ze jest RFA, ale patrzac po ofertach nie tylko ja go traktowalem jako steal. Nie mialem podjazdu niestety. Kornet będzie wyrównany , ciesze się ze tak tanio bo jakbym sam dał taka ofertę to byłoby pierdololo ze QO:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Zeby wnieść coś do dyskusji powiem że powinienem wygrać kilka głosowan a kilka przegrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 17 minut temu, Qcin_69 napisał: Kornet będzie wyrównany , ciesze się ze tak tanio bo jakbym sam dał taka ofertę to byłoby pierdololo ze QO:) Przecież wciąż może wziąć QO. 12 minut temu, Wooden napisał: Zeby wnieść coś do dyskusji powiem że powinienem wygrać kilka głosowan a kilka przegrać. Same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Tylu 1+1 PO min jeszcze nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Co do extension, Levert jestem na tak, bogdanovic i drummond na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Wstawiłem szablon. Jakby ktoś znalazł jakieś błędy albo braki niech da znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 O co chodzi z tym Drummondem? On ma zrobić opt out i wziąć 90/4, czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 27 minut temu, BMF napisał: O co chodzi z tym Drummondem? On ma zrobić opt out i wziąć 90/4, czy jak? extension po tym chyba Godzinę temu, Eld napisał: Przecież wciąż może wziąć QO. jaki ma to sens w jego wypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 2 minuty temu, polishllama69 napisał: jaki ma to sens w jego wypadku Branie QO przez graczy w innych przypadkach niż jakieś bezczelne 10/4 jest mega ryzykowne i nieodpowiedzialne. 2+1 z PO to jest idealny kompromis pomiędzy w miarę pewną kasą, a elastycznością w przypadku dobrego rozwoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Teraz, Eld napisał: Branie QO przez graczy w innych przypadkach niż jakieś bezczelne 10/4 jest mega ryzykowne i nieodpowiedzialne. 2+1 z PO to jest idealny kompromis pomiędzy w miarę pewną kasą, a elastycznością w przypadku dobrego rozwoju. a co niby dostał Kornet ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 1 minutę temu, polishllama69 napisał: a co niby dostał Kornet ? Rozsądną ofertę. Napisałem tylko, że może wziąć QO jako jedna z opcji. Nie, że powinień. Sam osobiście nie wyobrażam sobie głosowania na QO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 1 minutę temu, january napisał: Tak (case Draymonda z RL NBA). Ja na wszelki wypadek zagłosowałem przy Drummondzie na nie, ale ta oferta na pierwszy rzut oka jest nieważna. On nie może zrobić opt-out i dostać za rok mniej kasy niż w obecnym kontrakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 4 minuty temu, karpik napisał: Ja na wszelki wypadek zagłosowałem przy Drummondzie na nie, ale ta oferta na pierwszy rzut oka jest nieważna. On nie może zrobić opt-out i dostać za rok mniej kasy niż w obecnym kontrakcie. Przerabialismy to rok temu z bazemorem, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 13 minut temu, fluber napisał: Przerabialismy to rok temu z bazemorem, nie? c***owe to CBA zatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi