człowiek...morza Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) 5 minut temu, Tecu napisał: Pytanie do @tangiers @SlaKB Ross - jaki będzie kontrakt rosnący czy płaski rozkład? To samo pytanie do @Alonzo @człowiek...morza o Josepha. rosnacy Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 17 minut temu, Tecu napisał: Pytanie do @tangiers @SlaKB Ross - jaki będzie kontrakt rosnący czy płaski rozkład? Płaski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 U mnie mialo byc po rowno ale to juz bez znaczenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 31 minut temu, Tecu napisał: To samo do @człowiek...morza @Ashigaru w sprawie Johnsona. Rosnący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 W dniu 25.08.2019 o 22:34, julekstep napisał: Reoferty: Magic: Cory Joseph 27.950.000/4 z PO w 4 roku, MLE (6.500.000 -> 6.825.000 -> 7.150.000 -> 7.475.000) 2 godziny temu, Tecu napisał: Pytanie do (...) jaki będzie kontrakt rosnący czy płaski rozkład? To samo pytanie do @Alonzo @człowiek...morza o Josepha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 @Tecu u mnie kontrakt jest rosnący zgodnie z wyjątkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) tak juz na marginesie a propo tylera (bo nie chce mi sie wdawac juz specjanie w dyskusje, mimo ze glosy na blazers sa dla mnie mocno niezrozumiale) i roli w blazers a knicks. to dziwie sie, ze glosujacy nie widza, ze on w gruncie rzeczy ma sporo wieksza konkurencje do gry w ptb anizeli knicks. paul, schroeder, kcp vs irving czyli wybieracie mniejsza role w c***owej druzynie (czwarty obwodowy) wzgledem sporych minut (drugi najlepszy guard) w faworycie do mistrza. no ale jak wolicie, moze tyler ma jakies problemy z glowa a ja przez jego rok gry w knicks nie zdazylem ich dostrzec. Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Ja mam nadzieję, że ten drugi najlepszy guard to chwilowo, bo jak Tyler Johnson ma być drugim najlepszym guardem głównego faworyta do tytułu to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 5 minut temu, człowiek...morza napisał: ma sporo wieksza konkurencje do gry w ptb anizeli knicks. paul, schroeder, kcp vs irving Hmmm interesujące spostrzeżenie. Zastrzegam sobie w takim razie prawo do zmiany głosu, no chyba że @Ashigaru coś ukręcił i nie ma Schrodera. KCP to SG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 4 minuty temu, Lucas napisał: Ja mam nadzieję, że ten drugi najlepszy guard to chwilowo, bo jak Tyler Johnson ma być drugim najlepszym guardem głównego faworyta do tytułu to Spokojnie, TJ nie będzie drugim najlepszym guardem w Knicks. Najdalej w lutym pójdzie w wymianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Eld napisał: Hmmm interesujące spostrzeżenie. Zastrzegam sobie w takim razie prawo do zmiany głosu, no chyba że @Ashigaru coś ukręcił i nie ma Schrodera. KCP to SG. Przecież Ashigaru pisał , ze Johnson będzie jego druga opcja w ataku CM z kolei nie pisał, ze Johnson zostanie u niego choćby do końca sezonu - stad argumenty o natłoku na 1/2 są hehehe, takie Knicksowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Nie żeby coś, ale niech się to Portland wzmacnia. Nie będę jakoś specjalnie płakał . @BMF tylko może ubolewać bo ma LAC/POR better. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 @Tecu Płaski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) 39 minut temu, Alonzo napisał: Spokojnie, TJ nie będzie drugim najlepszym guardem w Knicks. Najdalej w lutym pójdzie w wymianie. tym samym tokiem myslenia mozna napisac ze od ciebie odejdzie towns 36 minut temu, Qcin_69 napisał: Przecież Ashigaru pisał , ze Johnson będzie jego druga opcja w ataku CM z kolei nie pisał, ze Johnson zostanie u niego choćby do końca sezonu - stad argumenty o natłoku na 1/2 są hehehe, takie Knicksowe to u mnie johnson bedzie pierwsza opcja podłe i bezczelne są te ataki na knicks i stosowanie wobec nich specjalnych standardow (nie przypominam sobie zadan deklaracji od innych gm;ow). zasada "bij mistrza' nawet w begm najwyrazniej obowiazuje, szkoda tylko ze przyslania modelowy proces decyzyjny. no ale jak wolicie tak jak wspominalem wczesniej, Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) riversem tez handlowalem jak cos. wiec cyk cyk i zmiany glosu prosze. i to jest zabawne, ze kazdy o tym zapomnial. i zapewniam was, ze przy wielu glosowaniach na temat innych zawodnikow rowniez o tym zapomnieliscie, tylko no double standards Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 41 minut temu, człowiek...morza napisał: paul, schroeder, kcp vs irving czyli wybieracie mniejsza role w c***owej druzynie (czwarty obwodowy) wzgledem sporych minut (drugi najlepszy guard) w faworycie do mistrza. Tyler -> Druga opcja w ataku i S5. Jako 6 zawodnik i lider drugiej linii. KCP miał grać na SF, ale nic nie stoi na przeszkodzie by łapał minuty z ławki. Mam na tych dwóch pozycjach do rozdysponowania 96 minut, ze zdrowiem Paula może być różnie, a do tego inni też mogą mieć mniejszą lub większą kontuzję. Myślę, że jestem w stanie to ogarnąć, a w razie czego KCP dostanie minuty z SF, gdy będę chciał grać small ball. Poza tym planuje wymiany, bo muszę wzmocnić się na pozycje 3 - 5. Zobaczymy jednak co z tego wyjdzie. 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: to u mnie johnson bedzie pierwsza opcja do wymiany, gdy będzie taka możliwość - zapomniałeś dopisać. 36 minut temu, Qcin_69 napisał: Przecież Ashigaru pisał , ze Johnson będzie jego druga opcja w ataku CM z kolei nie pisał, ze Johnson zostanie u niego choćby do końca sezonu - stad argumenty o natłoku na 1/2 są hehehe, takie Knicksowe Ku przestrodze dla tych co chcą pchać Tylera do NYK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) 1 minutę temu, Ashigaru napisał: Tyler -> Druga opcja w ataku i S5. Jako 6 zawodnik i lider drugiej linii. KCP miał grać na SF, ale nic nie stoi na przeszkodzie by łapał minuty z ławki. Mam na tych dwóch pozycjach do rozdysponowania 96 minut, ze zdrowiem Paula może być różnie, a do tego inni też mogą mieć mniejszą lub większą kontuzję. Myślę, że jestem w stanie to ogarnąć, a w razie czego KCP dostanie minuty z SF, gdy będę chciał grać small ball. Poza tym planuje wymiany, bo muszę wzmocnić się na pozycje 3 - 5. Zobaczymy jednak co z tego wyjdzie. do wymiany, gdy będzie taka możliwość - zapomniałeś dopisać. Ku przestrodze dla tych co chcą pchać Tylera do NYK. dalej jak spojrzysz na sklad ma wieksza konkurencje w blazers niz w knicks. i to jest fakt. ladnie to ubierasz w slowa i tyle Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 1 minutę temu, january napisał: Jak tam u Johnsona pójdzie deklaracja 2y no-trade, u Riversa też to pozmieniam głosy na NYK. @człowiek...morza Czekam na tą delkaracje, tak samo jak @january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 7 minut temu, january napisał: Jak tam u Johnsona pójdzie deklaracja 2y no-trade, u Riversa też to pozmieniam głosy na NYK. Bazemore u nich nie był, to bez problemu głos (Bux się nie będą liczyli) na nich. 5 minut temu, Ashigaru napisał: @człowiek...morza Czekam na tą delkaracje, tak samo jak @january proszę napisać do rady z postulatem wprowadzenia klauzuli no-trade. jeśli miałbym taką możliwość to odpowiednia klauzula w kontrakcie johnsona by się znalazła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) 2 minuty temu, january napisał: Można obiecać zawodnikowi akurat brak wymiany przez te przykładowe 2 lata i być z tego rozliczanym. nie mozna bo byloby to obejscie przepisow. smutne, ze radny do tego namawia. z jakiegos powodu taki przepis istnieje w prawdziwym CBA. z jakiegos powodu wykasowany został u nas (choc ja nie rozumiem dlaczego). Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi