Eld Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) 5 minut temu, fluber napisał: Nie wiem ale przeciez ross spadl do 3 tury dokladnie z tego samego powodu. No co Ty gadasz . Ross spadł do III rundy bo Bucks podpisali Greena. 2 w prio był Ross u nich. Raptors podpisali Favorsa i Harrela. Ross 3 w prio Heat mieli go na prio nr 4. Podpisali Sato Pacers mieli go na 3, ale podpisali Lamba Czyli generalnie nie było żadnych innych ofert na Rossa a u mnie zostanie moja niezależna kontroferta. Chyba po to są kontroferty aby graczy jakiś pozyskać, co nie? Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 12 minut temu, MarcusCamby napisał: To chyba jest 4-letnia oferta. Ten sam zapis co u polishlamy. @Qcin_69 Co to za Thomas? Nie khyri??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 @Eld ma rację. Craig do IV tury już nie spadnie. Oferta Hornets jest przecież priorytetem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: @Eld ma rację. Craig do IV tury już nie spadnie. Oferta Hornets jest przecież priorytetem. Jakim priorytetem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Przecież jak nie podpiszę Bazemore to Craig idzie zapewne do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Teraz, fluber napisał: Jakim priorytetem? Charlotte Hornets 1. Torrey Craig - minimum + PO 2. Wesley Matthews - minimum + PO 3. Isaiah Thomas - minimum + TO 4. Dwight Howard - minimum + TO 5. Serge Ibaka - minimum + PO 6. Ed Davis 24/3 + PO warunek, jeśli nie 5 7. Robin Lopez 18/2+PO warunek, jeśli nie 5 i 6 Twoja lista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Charlotte Hornets 1. Torrey Craig - minimum + PO 2. Wesley Matthews - minimum + PO 3. Isaiah Thomas - minimum + TO 4. Dwight Howard - minimum + TO 5. Serge Ibaka - minimum + PO 6. Ed Davis 24/3 + PO warunek, jeśli nie 5 7. Robin Lopez 18/2+PO warunek, jeśli nie 5 i 6 Twoja lista Przeciez te numery to nie sa priorytety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Teraz, january napisał: A ja tam nie widzę żadnego Mle u Josepha. Nie musi pisać o MLE, przecież już to omawialiśmy i sam przyznałeś mi racje w tej sprawie. Nawet gdyby trzeba było, to oferty byłyby nieważne, bo on nawet nie ma 50% cap space by dać takie oferty. Nie graj Jasiu brzydko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 2 minuty temu, fluber napisał: Jakim priorytetem? Charlotte Hornets 1. Torrey Craig - minimum + PO 1 minutę temu, Sylvinho. napisał: Przecież jak nie podpiszę Bazemore to Craig idzie zapewne do mnie. Washington Wizards 1. Jeff Green 1+1 PO minimum 2. Kent Bazemore 4,5/4,5/4,5 z wyjątku full MLE 3. Tyler Johnson 1+1 PO 4. RHJ roczne minimum 5. Marvin Williams minimum ----- i kontroferty ----- 6. Craig 26/4 (3+1 PO) 7. Mike Scott 1+1 PO minimum ------ Więc pytanie. Jak Ty chcesz ich wszystkich podpisać? Kto od czego zależny? Dziwna i niezrozumiała ta rozpiska. 2 minuty temu, fluber napisał: Przeciez te numery to nie sa priorytety. A co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 5 minut temu, Eld napisał: No co Ty gadasz . Ross spadł do III rundy bo Bucks podpisali Greena. 2 w prio był Ross u nich. Raptors podpisali Favorsa i Harrela. Ross 3 w prio Heat mieli go na prio nr 4. Podpisali Sato Pacers mieli go na 3, ale podpisali Lamba Czyli generalnie nie było żadnych innych ofert na Rossa a u mnie zostanie moja niezależna kontroferta. Chyba po to są kontroferty aby graczy jakiś pozyskać, co nie? Ja dalem kontroferte na Rossa w stylu Sato + Ross, a nie jeden albo drugi. W glosowaniu bylem 2 lub 3 niewazne w sumie, bo to bylo kontroferta i dlatego Ross spadl do tej tury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 @MarcusCamby z zapisu tak, ale w rzeczywistości są to dwie ostatnie pozycje, jeśli liczymy, że jedna oferta się nie kwalifikowała, to będą to w kolejności nr 5 i 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 2 minuty temu, fluber napisał: Przeciez te numery to nie sa priorytety. No to będzie duży problem, bo moim zdaniem są. I podobnie u LBS. Dałeś 6 i 7, co to ma niby znaczyć jak nie kolejność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Teraz, tangiers napisał: Ja dalem kontroferte na Rossa w stylu Sato + Ross, a nie jeden albo drugi. W glosowaniu bylem 2 lub 3 niewazne w sumie, bo to bylo kontroferta i dlatego Ross spadl do tej tury. Nawet jeśli to pytanie po co w takim razie składamy te kontroferty? Ten 5.32b to jakaś coś nie wiadomo co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: @MarcusCamby z zapisu tak, ale w rzeczywistości są to dwie ostatnie pozycje, jeśli liczymy, że jedna oferta się nie kwalifikowała, to będą to w kolejności nr 5 i 6 No tylko szkoda, że to post factum tłumaczysz i będzie znowu dym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: No to będzie duży problem, bo moim zdaniem są. I podobnie u LBS. Dałeś 6 i 7, co to ma niby znaczyć jak nie kolejność? Numery ofert. Przeciez wypisalem warunki co jesr od czego zalezne. Co to znaczy Twoim zdaniem sa? To chyba ja wiem co skladalem i jest napisane czarno na bialym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Po coś te numerki są nadawane, tak? Nie dla ozdoby a właśnie dla prio. Jak ktoś takie prio wypisał to takie powinno być brane pod uwagę, a nie że wygra co tam chce, np z 4 czy 6 pozycji i będzie tłumaczyj "Ale hej to było moje prio" ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 2 minuty temu, Eld napisał: Więc pytanie. Jak Ty chcesz ich wszystkich podpisać? Kto od czego zależny? Dziwna i niezrozumiała ta rozpiska. Tak naprawdę tylko Craig jest zależny od Bazemore. A co do reszty to mam wystarczająco miejsc w zespole żeby ich wszystkich podpisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Teraz, Eld napisał: Nawet jeśli to pytanie po co w takim razie składamy te kontroferty? Ten 5.32b to jakaś coś nie wiadomo co. Ten zapis jest po to, że np. mój Melli jest piąty na liście i bardzo prawdopodobne, że moja oferta do Niego nie dojdzie i teraz taki Tecu dał mi umowę 1+1TO. Teoretycznie z twojego punktu widzenia Tecu powinien podpisać Melli na tak korzystnym kontrakcie. A ten przepis chroni przed takimi absurdami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Eld napisał: Nawet jeśli to pytanie po co w takim razie składamy te kontroferty? Ten 5.32b to jakaś coś nie wiadomo co. To juz inna sprawa. Wydaje mi sie, ze chodzi o to zeby nie stealowac w ten sposob, zwlaszcza w 1-2 rundzie FA. Mozna wtedy zmyslnie policzyc priorytety i wyrwac all stara za bezcen, co by popsulo gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) 1 minutę temu, Sylvinho. napisał: Tak naprawdę tylko Craig jest zależny od Bazemore. A co do reszty to mam wystarczająco miejsc w zespole żeby ich wszystkich podpisać. A gdzie to opisane? 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Ten zapis jest po to, że np. mój Melli jest piąty na liście i bardzo prawdopodobne, że moja oferta do Niego nie dojdzie i teraz taki Tecu dał mi umowę 1+1TO. Teoretycznie z twojego punktu widzenia Tecu powinien podpisać Melli na tak korzystnym kontrakcie. A ten przepis chroni przed takimi absurdami. Ok i to rozumiem. Ma sens i dzięki. Tak na to nie patrzyłem. Czyli @fluber może mi wysłać Craiga 9/2 1+1TO bo dał prio. W sumie moja oferta i tak jest lepsza od jego minimum. Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi