człowiek...morza Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 (edytowane) 4 minuty temu, january napisał: To zostało ustalone jeszcze podczas mojego poprzedniego pobytu w Radzie. A czlowiekmorza, jedyny radny w historii który traktował radę jako poletko dla swoich pytań i interesów rzucający oskarżenia to grubsza obrzydliwość widze polityka antyknicks dalej oczkiem w głowie gm'a lakers. no ale coz, tak to ejst jak sie samemu c***owo zarzadza i trzeba liczyc na magica szczerze mowaic bylem ogolnie pewien 5 ofert czytajac wczoraj regulamin. tera nagle 4. c***nia Edytowane 13 Sierpnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Mamy dosyć duży realizm gry. Niektórzy wiedzieli o zmianach wcześniej jak w NBA. Przyzwyczajony jestem do micro przewag lakers nad spurs od lat Od kalendarza do wyświetleń tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Ma to sens tylko tajming fatalny. Otworzyłem wino. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: szczerze mowaic bylem ogolnie pewien 5 ofert czytajac wczoraj regulamin. tera nagle 4. c***nia Ja mam tak samo. I bylem w Radzie przeciez i nic nie wiedzialem:) I jest wyrazne zapotrzebowanie na 5 ofert:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 (edytowane) 1 minutę temu, january napisał: Powtórzę: jedyna persona w historii wypieprzona z Rady zarzucająca interesy innym to taka typowa ryża obrzydliwość. nie chce mi sie poraz n-ty ciagnac tematu, nie dostajac konkretnych przykladow, w jaki sposob wykorzystalem rade i wprowadzone regulacje dla swoich interesow Edytowane 13 Sierpnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 2 minuty temu, january napisał: Wolelibyście po składaniu ofert? Wolelibysmy wiedziec w momencie podjecia decyzji:) Jaka jest przewaga 4 ofert nad 5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 (edytowane) Dla mnie to duzy minus, bo robilem plan na 5 ofert, a teraz jest praktycznie niemozliwe zeby kogos przystealowac za minimum w tej rundzie. Dla realizmu gry to dobra decyzja, ale timing fatalny. Takie rzeczy powinny byc wprowadzane po wszystkich rundach FA. Edytowane 13 Sierpnia 2019 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Yup, nawet ja wprowadziłem wczoraj błąd polishlame z tymi ofertami, bo w regulaminie tak było. Por que ta zmiana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: nie chce mi sie poraz n-ty ciagnac tematu, nie dostajac konkretnych przykladow, w jaki sposob wykorzystalem rade i wprowadzone regulacje dla swoich interesow za to wiem, kto traktowal funkcje admina dla swoich interesow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Ja też byłem przygotowany na 5 ofert. Nie może być tak bez dramatów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 3 minuty temu, BMF napisał: Yup, nawet ja wprowadziłem wczoraj błąd polishlame z tymi ofertami, bo w regulaminie tak było. Por que ta zmiana? spytałem, bo nie byłem pewny i już miałem plan opracowany na to a tak extension Bryanta zżera mi jeden slot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 1 minutę temu, january napisał: Mi to lotto, odzew jest na 5+2, jak była rok temu dyskusja w Radzie byłem za 5+2. Jak @ozzy110 lub @MarcusCamby się zgadzają na 5+2 nie ma dla mnie problemu. Bardzo bysmy prosili:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zróbmy 5, bo już Udnisowi obiecałem w te rundzie kontrakt. To z 4 wejdzie od przyszłego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 3 minuty temu, january napisał: extension to masz osobno. wtedy to wylane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Mi nie jest potrzebne 5 ofert ale myśle ze powinnismy dopuścić do 5 jeżeli ktoś to planował pare wieczorów wstecz. Szanuje prace innych wiec dajmy spokój - choć to świetny czas aby zrobić i zapowiedzieć zmiany na ZA ROK. zrobil ktoś listę tych nazwisk ? Ps. Paru GM może nie przebrnąć przez 1009 zaległych wpisów i mimo ze temat regulaminu jest wysoko myśle ze ktoś z Bahamas wyślę piec nazwisk z marszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Godzinę temu, january napisał: Mi to lotto, odzew jest na 5+2, jak była rok temu dyskusja w Radzie byłem za 5+2. Jak @ozzy110 lub @MarcusCamby się zgadzają na 5+2 nie ma dla mnie problemu. Zmiana jest od dawna ogłoszona w dodatkowych punktach regulaminu, więc byłbym za 4+2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 9 godzin temu, MarcusCamby napisał: Zmiana jest od dawna ogłoszona w dodatkowych punktach regulaminu, więc byłbym za 4+2. Czy my jesteśmy dla regulaminu, czy regulamin jest dla nas? Po co forsować zapis, któremu większość jest zdecydowanie przeciwna i psuje plany na tę turę FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Ja prosiłbym o info dziś ile tych ofert w końcu, bo jednak długi weekend zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 10 minut temu, Lucas napisał: Ja prosiłbym o info dziś ile tych ofert w końcu, bo jednak długi weekend zaraz Pięć, ale ostatni rok wyjątkowo i potem nie ma przebacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Pięć, ale ostatni rok wyjątkowo i potem nie ma przebacz. za rok 5 dla mistrza, 3 dla reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi