człowiek...morza Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 ta II tura moglaby byc szybsza wkurwiajace ejst to czekanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Ty no ale z drugiej strony jak Khris wyląduje w Socie to moje szanse na Kurucsa pójdą 100% do góry. @Qcin_69 Ty lecisz książkę telefoniczną od A do M, a ja od N do Z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 4 minuty temu, Lucas napisał: Uwaga za brak zmiany głosu Wooden dostarcza abonamenty na SzostymGraczu BTW który z Was to Michał Terefenko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 1 minutę temu, january napisał: Już pisze do Babiarza żeby Cię wyjaśnił z memami , łajzo jak zawsze, dobremu Chrześcijaninowi wiatr w oczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 No zobaczymy czy Dame Time działa w Minnesocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 GM Bucks nie głosujący w ogóle i GM Wolves głosujący na Duranta w Wizzards przesądzają upadek wymiany między Wolves i Bucks:) To przejdzie do historii:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Dziś może ktoś wylecieć z hukiem ze Spółdzielni - jak podaje anonimowe źródło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Ogólnie przemyślałem na spokojnie decyzje Duranta i wydaje mi się , ze wybrałby Heat- także zmieniam głos :wink::wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Najpierw stracic szanse na LBJ przez brak aktywności, teraz oddać za daemo KM i zdecydować o przyszlosci KD brakiem aktywnosci. MVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 tak na marginesie, to ja na miejscu qcina cieszylbym sie, ze z dealu nici winslow w przyszlym sezonie bedzie lepszy od middeltona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Teraz, Alonzo napisał: Dziś może ktoś wylecieć z hukiem ze Spółdzielni - jak podaje anonimowe źródło. Poryczałem się ze śmiechu przez Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 1 minutę temu, Alonzo napisał: Dziś może ktoś wylecieć z hukiem ze Spółdzielni - jak podaje anonimowe źródło. Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Kto zmienił głos? Bo mi się 1 tura podświetliła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Teraz, Wooden napisał: Prezes Następny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Teraz, Alonzo napisał: Dziś może ktoś wylecieć z hukiem ze Spółdzielni - jak podaje anonimowe źródło. To jest typowa zasłona dymna, przecież Sylvek to druga najważniejsza osoba w spółdzielni, a Lucas to taki Luca Brasi. Tam nie ma przypadkowych głosowań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 k**** on teraz to wrzuci, za karę za tę finały konfy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Teraz, fluber napisał: Kto zmienił głos? Bo mi się 1 tura podświetliła? U mnie się nie podświetliła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Którym Lillardem jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 @january zamknij temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi