ptak Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 moralnymi? na parkiecie też wygrali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Posty Shadowy86 to jeden z większych raków na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Posty Shadowy86 to jeden z większych raków na tym forum. Tacobell też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Patrząc na poprzedni sezon celci stracili Thomasa, Bradleya, Horforda, Crowdera, licząc tych uważanych za siłe zespołu, do tego odpadli tacy zmiennicy jak Olynyk, Johnson. W zamian dostali 19-latka, rezerwowego centra z przeciętnych w zeszłym roku Pistons, jakiegos niemca nigdy nie draftowanego który dotychczas tylko w niemczech grał, no i Morrisa który wygląda najlepiej w tych "wzmocnieniach", ale skoro on z nowych wygląda najsolidniej to wiele mówi. Gdyby ktoś powiedział że po takich stratach oni będą w stanie wygrac mecz mógłby być przed sezonem wyśmiany, a dziś własnie wygrali. Zresztą dodajac Irwinga i Horforda (to już ogromna róznica) to wtedy bilans 11-2 który z nimi zrobili i tak wygląda absurdalnie i za ewentualny pomysł że w takim składzie będą już solidni teraz a nie np. za 3 lata to z pewnoscią by sie zostało za kretyna uznanym. Chyba się przerzucę z kibicowania Mcgee na boston. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stockton Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Patrząc na poprzedni sezon celci stracili Thomasa, Bradleya, Horforda, Crowdera, Zresztą dodajac Irwinga i Horforda (to już ogromna róznica) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) Dziś Horford nie grał, Irwing też, wygrali dziś bez nich. Natomiast do uzyskania 11-2 już obu dodałem Myślałem że tylko Horford ma wstrząs mózgu Edytowane 11 Listopada 2017 przez darkonza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiTt Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) Oczy dzisiaj krwawiły niemiłosiernie oglądając to spotkanie, ale widok 19-letniego Tatuma w swoim 13 meczu w NBA w roli go-to guy'a musi cieszyc każdego kibica Zielonych Edytowane 11 Listopada 2017 przez KiTt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Baynes > Zaza, no normalnie nakryl swoja brudna glupota gruzina a na forum cisza? Zlamac irvingowi nosa w taki sposob naprawde zacnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Baynes > Zaza, no normalnie nakryl swoja brudna glupota gruzina a na forum cisza? Zlamac irvingowi nosa w taki sposob naprawde zacnie Nie kuś karmy:P. A Irving jest na razie day2day Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Rozier to w każdym meczu taki słaby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Celtics niezbyt SMART końcówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 widać, ze dzieci grają. tam brakowało ogarnięcia. ale wygrana się liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Ogólnie to mam wrażenie, że w tym sezonie spokojnie wykręcą 1st seed i to z dobrym ratio, ale w PO bez wkomponowanego Haya będzie bardzo trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Na razie dosyć łatwy terminarz, to nie byłbym taki pewien co do tego wykręcania. A doczepki do Roziera nie rozumiem. Textbook backup PG za małe pieniążki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Rozierowi wydaje się, że jest drugim Thomasem. Wjazdy pod kosz itp. Tylko brakuje mu szybkości co kończy się częstą czapą. Wygrana wyszarpana, na Nets powinno wystarczyć, ale tak młodym składem daleko nie zajedziemy. Morris, Baynes i Theis nie uspokoją gry, nie rozprowadzą piłki. To wyrobnicy. A Smart i Larkin to jeszcze trochę muszą się nauczyć. Skuteczność mamy kiepską, ceglimy strasznie, ale wygrywamy ba tablicach. Na 1 bym się nie nastawiał, ale na ECF po cichu liczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 W końcówce mieli więcej szczęścia niż rozumu. Tatum już przynajmniej drugi raz robi taki głupi błąd w końcówce, wcześniej w którymś meczu (zapomniałem, w którym) podał tak, że piłka wyleciała poza parkiet. No ale jest młody to można mu to wybaczyć. Rozier to rezerwowy, który wczoraj jeszcze musiał grać dodatkowe minuty, nie ma się go co czepiać za bardzo. Gość jest jaki jest, ale na backup pg to nie jest wcale zła opcja. W dodatku ciągle jest młody, więc może się jeszcze rozwinie. 12 i jedziemy dalej. Wiem, że terminarz był dość przyjazny, ale kto się spodziewał takiego streaku po dwóch pierwszych meczach? Chyba nikt, a ja już na 100% nie. Na tym etapie to myślałem, że jak będzie 8-6 to będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Ja wolę Roziera niż Smarta. Wiem, że Tatum zawalił, ale trudno wymagać sprytu od 19 latka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Smart to mi wygląda na gościa, który bardzo niedługo będzie grał w Chinach. Wydaje mi się, że ma bardzo niskie basketowe IQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Nie będzie. Robi swoje, gryzie parkiet i przeciwników. Mnie cieszy jego gra, bo z ławki jest jak znalazł. A jak będzie tak grać to nie będzie mógł żądać 15 tylko raczej 10/11 za sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Nie będzie. Robi swoje, gryzie parkiet i przeciwników. Mnie cieszy jego gra, bo z ławki jest jak znalazł. A jak będzie tak grać to nie będzie mógł żądać 15 tylko raczej 10/11 za sezon. Z tym salary to za 10/11 są gracze typu Leuer. Nie licz, że Smart na to przystanie, nie ma najmniejszych szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi