kolader Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Mam wrażenie, że twoje TOP15 jest mocno rozbudowane, bo co drugi pick przy każdym mniej pewnym wyborze to piszesz Zaraz się okaże, że tam miejsca dla Ziona w TOP15 brakło, ale dla kilku podejrzanych typów nie Zion jest przereklamowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 A liczyłem, że Keldon do 28-29 się utrzyma no ale cóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 2 minuty temu, january napisał: 27. Nic Claxton Liczyłem na niego na początku II rundy Mój nr6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Gdyby herro się ostał to bym brał nad cameronem tez myślałem ale jednak wiek robi swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Jeszcze się odezwę @RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Świetny pick. U mnie Claxton > Bol, Kabengele, Samanić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 1 minutę temu, january napisał: Mój nr 10 W całym drafcie Samanicia którego miałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Top 20, ale liczyłem na większe zaskoczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Jasiek rzadko dobrze wybiera w drafcie, ale Nic to będzie spoko gostek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Same łakome kąski wyjadacie, nic dla mnie nie zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Same dobre ruchy. Zaraz nie będzie mi po co pozyskiwać pick. Już w sumie dobry towar poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Mnie zastanawia na czym opieranie swoje wybory? Oglądacie pełne spotkania (jeśli tak to ile), czy tylko jakieś skróty i artykuły?ufacie sobie czy opieranie się na cudzej wiedzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Mix cudzesy plus pomiary plus opis potencjału plus mecze ( ale mało całych) na koniec mix z sieci aby dać się ponieść fantazji mam jeszcze jeden dodatkowy sposób ale nie powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 10 minut temu, karpik napisał: Jasiek rzadko dobrze wybiera w drafcie, ale Nic to będzie spoko gostek. W koncu jakis fajny prospect po J.Robinsonie, Ch.Hutchisonie, B Brownie i tym rudym Klayu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 7 minut temu, człowiek...morza napisał: Mnie zastanawia na czym opieranie swoje wybory? Oglądacie pełne spotkania (jeśli tak to ile), czy tylko jakieś skróty i artykuły?ufacie sobie czy opieranie się na cudzej wiedzy? Czucie i wiara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 6 minut temu, BMF napisał: Czucie i wiara. Głównie wiara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Godzinę temu, człowiek...morza napisał: Mnie zastanawia na czym opieranie swoje wybory? Oglądacie pełne spotkania (jeśli tak to ile), czy tylko jakieś skróty i artykuły?ufacie sobie czy opieranie się na cudzej wiedzy? dla mnie najważniejsze są trzy rzeczy: musi mieć cool imię i nazwisko, dobry fryz i wyglądać "męsko" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 1 minutę temu, BothTeamsPlayedHurd napisał: dla mnie najważniejsze są trzy rzeczy: musi mieć cool imię i nazwisko, dobry fryz i wyglądać "męsko" Czyli Jokića nie brał byś w drafcie nawet jak by się ostał do #60. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 1 minutę temu, BothTeamsPlayedHurd napisał: dla mnie najważniejsze są trzy rzeczy: musi mieć cool imię i nazwisko, dobry fryz i wyglądać "męsko" Meyers Leonard głównym celem Golden na przyszły sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 1 godzinę temu, january napisał: Mój nr 10 W całym drafcie Teraz już chyba możesz podać całą 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi