MarcusCamby Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Też marzyłem o Culverze. Wziąłbym go nawet z dwójką. @kungfubestia może jakiś deal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 @kungfubestia korzystaj z okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 @MarcusCamby A przyklepałeś już tego Davisa?? ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 3 minuty temu, january napisał: @Ashigaru Ty masz picki od cvbe nawet chyba co nie ? Można ruszyć dalej Już wybór zatwierdzony, zaraz się pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 3 minuty temu, january napisał: Trza go było brać z 4 ;] Dobrze wiesz, że Ja > Jarrett. No i nie mogłem zaprzepaścić takiej sytuacji, gdzie dealowałem po Culvera a wyszedł mi z tego Morant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Teraz, cvbe napisał: Już wybór zatwierdzony, zaraz się pojawi @january, @cvbe Panowie... nie można tak po prostu wrzucić pick. Stwórzmy jakiś klimat, może trochę niepewności... Czy wbije nóż w plecy? Wybierze Bol Bola? Mamy czas. Chill. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Dawaj pick, ja tu jak na szpilkach siedzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Na #7 pick i tak poczekacie dopóki @MMM2121mi nie odpisze, a nie odpisuje mi od trzech tygodni, tak że... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 1 minutę temu, BMF napisał: Na #7 pick i tak poczekacie dopóki @MMM2121mi nie odpisze, a nie odpisuje mi od trzech tygodni, tak że... Dawaj bierz tego Huntera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Także tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Będzie zajebisty, chyba że ma słabą głowę, mark my words Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Wysoko poszedł u nas Reddish. Zaskoczony jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Mi też @MMM2121 nie odpisuje od jakiegoś czasu. A wcześniej był bardzo aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Czekałem na te reakcje, jeszcze lepsze by były gdybym go wziął z dwójką, co rozważałem a jeszcze zobaczycie później ile za niego oddałem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 @january czy Twoje top3 zostało już u nas wybrane ? U mnie wciąż jeden gość nietknięty jak spadnie do 9 minimum a ktoś nie będzie miał pomysłu na wybór to ponegocjuje- mam coś do zaoferowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Mi też @MMM2121 nie odpisuje od jakiegoś czasu. A wcześniej był bardzo aktywny. Mielismy dogadany deal 12 <=> 17+Zizić, nawet go wysłaliśmy, ale popełniliśmy błąd ze salary, więc wymaga on drobnej korekty (rzucenie jakiegoś kontraktu) w zamian ze strony Bulls. Ale dopóki tego nie ma, nie wiem jakie mam picki. Ale ok, jak się bawić, to się bawić - wrzucę zaraz. Jakieś typy? Jak ktoś (poza januarym i Cambym) zgadnie, to dam protected 2nd roundera 2026. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 (edytowane) 8 minut temu, BMF napisał: Mielismy dogadany deal 12 <=> 17+Zizić, nawet go wysłaliśmy, ale popełniliśmy błąd ze salary, więc wymaga on drobnej korekty (rzucenie jakiegoś kontraktu) w zamian ze strony Bulls. Ale dopóki tego nie ma, nie wiem jakie mam picki. Ale ok, jak się bawić, to się bawić - wrzucę zaraz. Jakieś typy? Jak ktoś (poza januarym i Cambym) zgadnie, to dam protected 2nd roundera 2026. Hunter! O serio ?! Goga? Edytowane 11 Czerwca 2019 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Ciekawy i odważny draft mamy Goga myślałem, że jednak pójdzie w moim zasięgu, ale końcu to BigManFan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Goga to chyba pierwsza duża niespodzianka. miałem 6 nazwisk na swojej liście do ósmego picku i jeden się ostał. Inaczej byłby trade. @shevcu czyń honory! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Goga to szok, jezeli bedzie tak dobry jak pick z ktorym poszedl to czapki z glow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi