TuPalnik Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Udało sie! I nikomu nie trzeba było dawać picku z Draftexpress. Myślałem, że gorzej bedzie. Szczególnie w 2 rundzie. Edytowane 21 Czerwca 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Udało sie! I nikomu nie trzeba było dawać picku z Draftexpress. Myślałem, że gorzej bedzie. Szczególnie w 2 rundzie. Clippers mieli pick z draftexpress. Edytowane 21 Czerwca 2017 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Troche zdziwiony jestem, ze Morris przetrwal. Peaka wzialem, bo juz nie mialem pomyslu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Nie - to pick z listy którą przesłał mi LAF. To przepraszam w takim razie, fajnie to wszystko poszło. Oby zapał nie zgasł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Ciekawe jaka będzie różnica między nami a real NBA ikto będzie miał rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Na pewno lepiej wytrejdowalem JB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) No ja zbustowałem z Rabbem zupełnie. Tak jak myślałem, mogłem brać Łotysza. Wybór Franka bez szału. Ktokolwiek wie, co z graczami niewybranymi w drafcie u nas? Edytowane 23 Czerwca 2017 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Ktokolwiek wie, co z graczami niewybranymi w drafcie u nas? Tak jak w życiu. Zostają wolnymi agentami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Na szybko. Trochę to inaczej wyszło u nas niż w rzeczywistości Ja się w sumie umiarkowanie cieszę. JJ w Suns to więcej miejsca na rozwój niż w Bostonie. Iwundu w Magic też nieźle a Thornwell w Clippers może mieć mocne minuty. Ntilikana tak jak przewidywałem w Knicks i zobaczymy jak wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 jordan bell steal, tak jak rok temu patric mccow. Cieszy mnie wybór przez GSW. No i White przez SAS też napawa optymizmem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Ale Bell może być przykuty do ławki, w innych druzynach miałby większą możliwość do pokazania się a to w tej grze jest ważne. White jak najbardziej ma szansę na grę chyba, że Paul w SAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Ale Bell może być przykuty do ławki, w innych druzynach miałby większą możliwość do pokazania się a to w tej grze jest ważne. White jak najbardziej ma szansę na grę chyba, że Paul w SAS Przecież Warriors brakuje ludzi do gry. Bell dostanie z miejsca minuty i będzie w idealnym dla niego systemie. Lepiej nie mógł trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Motley z #21 pickiem, co od początku budziło spore wątpliwości, w ogóle nie poszedł w drafcie. Ojeleye Anigbogu, Bell bardzo późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Ten, kto wybrał Adebayo z #24. Pogratulujcie ode mnie GMowi Wizards, bo wybrał człowieka Pata Rileya z genialnym #24 pickiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Ja tam jestem zadowolony. Mój człowiek w bux. Choć wolałbym abym się ośmieszył w grze w realnej NBA wilson był w spurs. Będę kibicował bux bo kierunek w którym idą podoba mi się. Bulls straszny ruch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Pogratulujcie ode mnie GMowi Wizards, bo wybrał człowieka Pata Rileya z genialnym #24 pickiem. Dzięki Mam nadzieję, że jego współpraca z Hassanem będzie dobrze przebiegała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Dzięki Mam nadzieję, że jego współpraca z Hassanem będzie dobrze przebiegała. Aaaa, znajomy człowiek. Gratki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Kennard w Pistons.. tragedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 no kurde to mi się Anigbogu ślizgnął w chooj, a Doziera nikt nie wziął - porąbało tych GMów tam za oceanem totalnie dobrze że chociaż Dozier dostanie w realu szansę z Lakersami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 ja jestem zadowolony, że Swanigan poszedł z #26 (wziąłem go z #34) i w Portland może z 15 minut dla siebie, a Frank Mason poszedł z #34 (wziąłem go jako #56) i w Kings będzie chyba back-upem dla Foxa i znajdzie solidną rolę na 15 min. Tylko Francuz niewybrany, ale to było ryzyko i z #57 sobie mogłem pozwolić - zobaczymy, czy ktoś się nim zainteresuje teraz - najwyżej go będę stashował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi