ignazz Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zobaczę. Mam jednego jeszcze na oku. Tylko niewiele mogę oddać jak na dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Mam jednego gracza aby przetestować go. Chętnie wezmę Pick w zależności od sytuacji takiego który pozwoli mi go wybrać. 2 nd 2018 2020 oferuje. Własne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 No i tym graczem byl wlasnie White Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 No i tym graczem byl wlasnie White Chyba ostatni gracz, który coś tam dla mnie prezentuje. 40 % za 3, duże IQ, i niezłe warunki to cechy, które mogą zapewnić miejsce w nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 (edytowane) Dla mnie jest lepszy od Harta btw. Dozier to calkiem fajny pick, Bradley za nisko Edytowane 18 Czerwca 2017 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Tez miałem go na celowniku stad atak na 44 th. Ciekawy gracz jako senior. Ma swoje wady w tym spada skuteczność przy dobrych obrońcach oraz brak pierwszego kroku ale może przebić się do 30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Nie spodziewałem się, że to shevcu będzie przedłużał draft. Ale tempo dobre i chyba moje obawy czy się wyrobimy, mogę odłożyć na bok. W sumie to też trochę przedłużałem swoimi pickami w drugiej rundzie a jeszcze jeden mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 teraz pójdzie wolno bo już nie ma prawie kim się jarać, nawet stashów w tym roku ciekawych nie ma, w zeszłym roku chociaż taki Cornelie był w ostatniej dziesiątce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 teraz pójdzie wolno bo już nie ma prawie kim się jarać, nawet stashów w tym roku ciekawych nie ma, w zeszłym roku chociaż taki Cornelie był w ostatniej dziesiątce To prawda. Jeszcze ewentualnie jednego mam upatrzonego, ale tak raczej mało się nim jaram A stash to w ogóle czarna magia, przeglądałem sobie raporty tych graczy i w sumie niezłe opinie, ale ciężko po tym cokolwiek wywnioskować i wybrać jakiegokolwiek, który daje jakieś nadzieje. Przy okazji - stashowany zawodnik liczy się do salary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Nie spodziewałem się, że to shevcu będzie przedłużał draft. Ale tempo dobre i chyba moje obawy czy się wyrobimy, mogę odłożyć na bok. W sumie to też trochę przedłużałem swoimi pickami w drugiej rundzie a jeszcze jeden mam Sorry ale mialem w weekend wesele plus poprawiny wiec dopiero teraz moglem dac typ. Sorry ze tak przeciagalem, obiecuje poprawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Przy okazji - stashowany zawodnik liczy się do salary? nie liczy się bo nawet nie ma kontraktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Nie mam pojecia kim jest ten Lessort ale był najwyżej sklasyfikowanym eurowysokim a takich szukałem. Idzie raczej na stasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 czekam na ten #56 ;p ciągle podbieracie potencjalne perełki mam nadzieję, że ktoś mi zostanie i nie będę musiał brać Karnowskiego for fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Fajny gracz na pewno top10 ligi Francji oraz może i eurocup. Twarz uśmiechniętego coysinsa. Zobacz na jego per40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Karno chciałem podpisać bo mi brakuje centrów więc i tak bedzie w lidze, możęsz odpuiścić @LBS myslałem że ostanie się do końca Blossom Celtics w real NBA chyba wezmą Tatuma, pod Stevensem może byc perełką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Ja muszę coś rozkminic. Decyzja co do wyboru jutro, myślę że aż tak się nie spieszy a zawsze lepiej jest napisać żeby każdy wiedział na czym stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Mówiąc szczerze to o tym Jeanne myślaķem z 50 ale to, że w mockach go w ogóle nie ma mnie przeraziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Jeanne to wielkie ryzyko, które przed tradem też chciałem podjąć. Stashowani gracze i tak rzadko grają w NBA a w tym przypadku jednak jeżeli zdrowie by pozwoliło (Austinowi pozwoliło) to za cenę late 2rd pick dostajemy wartość picku w pierwszej rundzie. Może będę żałował, ale pewnie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Mówiąc szczerze to o tym Jeanne myślaķem z 50 ale to, że w mockach go w ogóle nie ma mnie przeraziło. Jeanne mimo tej diagnozy, wciąż lata w mockach. Co prawda spadł o 30 pozycji, ale nie dziwię się, że ktoś podjął ryzyko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Jeanne mimo tej diagnozy, wciąż lata w mockach. Co prawda spadł o 30 pozycji, ale nie dziwię się, że ktoś podjął ryzyko. aktualnie jest #59 w DE. Stwierdziłem, że z 57. pickiem mogę zaryzykować w zasadzie nic nie tracę, a mogę sporo zyskać, zobaczymy, życzcie mu zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi