RonnieArtestics Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Jak ktoś chce zejść z salary to ryan anderson, thad young, jj redick, cody zeller dostępni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Podbijam i uzupełniam: Do handlu pick 12ty rookie draftu, George Hill, Lance Stephenson i ewentualnie kolejne picki w mini drafcie lub inni moi gracze. Oczekuję wyższego picku lub prospekta. Hill to klasa gracz a Stephenson po powrocie do Indiany może grać całkiem nieźle co pokazał w końcówce sezonu a salary jego jest bardzo niskie. Idealny gracz by zejść z salary a nie tracić na sile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Coś zdechło tempo draftowania. Zakończmy to już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 @Tizz Sprawdź skrzynkę prosze - kliknij reply - nastepnie treść "ok Evi, wchodzę w to" - i wyślij :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 @Tizz Sprawdź skrzynkę prosze - kliknij reply - nastepnie treść "ok Evi, wchodzę w to" - i wyślij :-) Przecież i tak się wycofasz, LOL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 (edytowane) He ? Czekam aż reszta odpisze na zapytania i wtedy dam znać. Jak widzisz nie wszyscy odpisali skor na forum musze pisać Edytowane 13 Czerwca 2017 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Mamy deal: Tecu dostaje LaVinea i Nogueirę Ja otrzymuję Zubaca i Stephensona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 (edytowane) Potwierdzam. Przy okazji do handlu: Morris Hill Biyombo pick 12ty Harkless Nogueira Lopez Edytowane 14 Czerwca 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Jako, że już skończyłem draftować - podsumowanie: Khris Middleton Marquese Chriss Kriss Dunn Stanley Johnson George Hill Maurice Harkless Marcus Morris Bismack Biyombo Robin Lopez Tyler Ennis Zach LaVine Lucas Nogueira Josh Richardson Plus picki 2, 8, 12cie w rookie drafcie. Większość do handlu, zwłaszcza weterani - tanio sprzedam. Jak oceniacie moje draftowanie i handel? Bo ja sam nie wiem czy nie przesadziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Ja też trochę poszalałem z trade'ami i wyszło mi coś takiego: 1 Jabari Parker 22 47.7 2 Myles Turner 21 46.6 3 Klay Thompson 27 45.55 4 James Johnson 30 39.7 5 Dion Waiters 25 37.95 6 Reggie Jackson 27 34.45 7 Kentavious Caldwell-Pope 24 33.85 8 Alex Len 24 28.75 9 Solomon Hill 26 24.3 10 Michael Carter-Williams 26 22.35 11 Mike Muscala 26 21.7 12 Trey Lyles 22 16.85 13 Dante Exum 22 15.4 I bez picków Edit: Nietykalni tylko Parker, Turner i KCP Edytowane 14 Czerwca 2017 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Na pewno cieszy Wasza aktywność na starcie. Oby nie zabrakło zapału. Składy macie młode i perspektywiczne także tylko czekać i handlować dalej.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Przyjmę rozgrywającego. Na wymianę m.in. Klay, Waiters, Len, tegoroczny pick rookie draftu (niski), przyszłoroczny pick rookie draftu (wysoki, bo mam samą młodzież) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Chętnie wysłucham ofert za pick 14 w rookie draft. Do pakietu dorzucę kogoś z moich sredniakow w okolicach 30-35 a w zamian oczekuje pewniaka do 45-50 w najblizszycy dwóch trzech sezonach. oddam również np w pakiecie z IT za jakiegoś pewniaka do 60+ na lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Chętnie wysłucham ofert za pick 14 w rookie draft. Do pakietu dorzucę kogoś z moich sredniakow w okolicach 30-35 a w zamian oczekuje pewniaka do 45-50 w najblizszycy dwóch trzech sezonach. oddam również np w pakiecie z IT za jakiegoś pewniaka do 60+ na lata. za 14pick i średniaka oczekujesz 45-50fp? Grubo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Podobno draft jest mega głęboki Wiec czemu by nie? Może ktoś z liderów zechce prospecta u siebie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 W sumie Gasola moge dac. Wymagania powinien spełniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Wymiana z evitacre. Hassan za Nurkicia. Do potwierdzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 @up - potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Wymiana pomiędzy Houston i Indianą.... D. Wade <-> T. Young Wczoraj zaktualizowałem składy, dzisiaj założę temat odnośnie draftu rookie (przypominam, że draft rusza 1 września:>) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi