MMM2121 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Tak z ciekawości się zapytam bo nie za bardzo mam widzę medyczna na temat takich urazów jak jego. Czy jest szansa że to mu zakończy karierę? A co więcej dlaczego wgl ktoś publikuje filmiki skoro widać że to wszystko wygląda fatalnie. No i czy nie było informacji ze w gierkach 5 vs 5 wygląda dobrze? Co ta organizacja zrobiła z tym gościem to ja nie wiem. Chyba lepiej do szamanów oddawać połamanych niż do lekarzy 76. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 (edytowane) Dajcie spokój, przecież to chyba niemożliwe, że pro-lekarze tak chłopaka załatwili? Może oszczędza to ramię czy coś? Jak jeszcze dodać do tego deal z Celtics to wygląda to jak scenariusz filmu komediowego. Tylko pewnie Fultzowi nie jest do śmiechu. Edytowane 15 Stycznia 2018 przez andy13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyrjeElejson2 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Nic z chłopa już nie będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Nic z chłopa już nie będzie... Kyrie eleison. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skyjoe Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ale Wy pierdolicie głupoty. Wrzucanie pojedynczych rzutów z treningów tak bardzo rzetelne. Po co wstrzymać się z wnioskami do powrotu na boisko. Logiczne Specjalnie dla Was nowsze, tu macie jak trafia. https://twitter.com/kyleneubeck/status/952936047763251201 https://streamable.com/89bl3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Tylko tu nie chodzi o to czy wpadnie czy nie a o mechanikę rzutu. Ten jego rzut wyglada gorzej niż niejednego gościa z poziomu sksow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skyjoe Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Na etapie rehabilitacji może rzucać nawet i jedną ręką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 (edytowane) Ale Wy pierdolicie głupoty. Wrzucanie pojedynczych rzutów z treningów tak bardzo rzetelne. Po co wstrzymać się z wnioskami do powrotu na boisko. Logiczne Specjalnie dla Was nowsze, tu macie jak trafia. https://twitter.com/kyleneubeck/status/952936047763251201 https://streamable.com/89bl3 ja tu nie widze poprawy Edytowane 15 Stycznia 2018 przez iglo13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ponoć go dalej bark napierdala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ponoć go dalej bark napierdala. Jeśli to prawda to nie wiem kto pracuje w Sixers, że każe mu trenować i rzucać z niewyleczoną kontuzją.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Dany to ma jakiegoś szamana w szatni. IT kontuzja do stycznia, Fultz to nie wiadomo co z nim. A na wymianach Boston w plecy nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skyjoe Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Dokładnie, z Haywardem też mu ten szaman podpowiadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Jak Hayward wróci w tym sezonie to tak. Tu raczej prorok by się przydał. Ewentualnie jest to spisek mormonów. Ja nikomu źle nie życzę. Niech będą zdrowi i niech zajmą 9 miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Po czym poznać fana Celtics? Wchodzi w randomowy temat i wychwala Ainge pod niebiosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Gorzej jak się okaże że Fultz ma jakieś zmiany neurologiczne. Jedni piszą że go nic nie boli, drudzy że nawala. Niewiadomo w co wierzyć. Jeśli to neurologia to rip... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Mnie to pachnie shutdownem Fultza do końca sezonu. Nie wiem, czy wróci jeszcze na parkiet pokaleczyć swoją głowe, zdrowie itp, czy będą odkładać jego comeback do kwietnia, ale coś jest nadal seriously wrong. Nadal nie wierzę, żeby w 2 miesiące z pewnego jumpera, trójki, z hesi-pullup-jimbo zrobił się kartofel w stylu Lonzo Balla i to chyba jeszcze mniej celny. Bez jaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Mnie to pachnie shutdownem Fultza do końca sezonu. Nie wiem, czy wróci jeszcze na parkiet pokaleczyć swoją głowe, zdrowie itp, czy będą odkładać jego comeback do kwietnia, ale coś jest nadal seriously wrong. Nadal nie wierzę, żeby w 2 miesiące z pewnego jumpera, trójki, z hesi-pullup-jimbo zrobił się kartofel w stylu Lonzo Balla i to chyba jeszcze mniej celny. Bez jaj. Jak każdy porządny gracz Sixers powinien opuścić 1 sezon, zagrał na siłę i masz babo placek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Jedyny czolowy wybor Sixers, ktory gral 1 sezon to Okafor... Wiec lepiej Fultza posadzic.W sumie im dłużej nie grają, tym lepiej grają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 (edytowane) FT powoooli zacyzna wyglądać - filmik z dzisiaj https://twitter.com/NoahLevick/status/953689981532467200 Edytowane 17 Stycznia 2018 przez Julius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 FT powoooli zacyzna wyglądać - filmik z dzisiaj https://twitter.com/NoahLevick/status/953689981532467200 Dla mnie on za bardzo jakoś z przodu wypycha piłkę, na osobiste może starczyć na rzuty w meczu z obrońcą już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi