Eld Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Hayward oficjalnie ma się spotkać tylko z trzema klubami. W sobotę ma Heat, w niedzielę Celtics a w poniedziałek Utah. Wygląda że na tym gronie się skończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Wszystko, absolutnie WSZYSTKO co byscie chcieli wiedziec o jakiejkolwiek druzynie w najblizszym sezonie ( w tym FA) czyli -sytuacja salary cap -sytuacja z pickami draftu -charakterystyka i info o zawodnikach -problemy druzyny -plany zawodnikow -inne 340 stron dobrego, jakościowego contentu na ktory poswiecono dziesiatki godzin conajmniej http://data.shamsports.com/content/manifesto/2017%20NBA%20Manifesto%20-%20Mark%20Deeks.pdf wziete z http://www.shamsports.com/2017/06/2017-nba-manifesto.html takze jak ktos bedzie cos myslal o jakiejs druzynie, co moga zrobic, jak wyglada ich sytuacja z cap, jakie maja mozliwosci, to moze sobie pobrac ten PDFik i sobie wszystko sprawdzic, mozna tez po prostu poprzegladac i poczytac, chociaz o wszystkim raczej ciezko bo jednak 340 stron takiego contentu to niemalo, a niektorym ciezko jest czasem 3 strony przeczytac w kazdym razie polecam, sam dopiero na to trafilem wiec bede sobie analizowal, ale bedzie mi bardzo przydatne bo jutro mam zamiar robic "odcinek" swoj o drafcie i free agency, wiec bedzie jak znalazl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Suns mają sie spotkać z Griffinem i Sapem. I w sumie Millsap jest pewnie całkiem możliwy - dobry sztab medyczny da szansę trochę karierę przedłużyć, a drużyna na pewno ciekawa. Tylko o PO może nadal na przeładowanym zachodzie być ciężko. Griffin bardziej mnie zdziwił, ale w sumie why not suns. Młodzież + Tyson + Bledsoe + Griff to wydaje się fajna mieszanka. Oby tylko zdrowie dopisało wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Tyson+Bledsoe+Griffin nie wygląda mi na zdrowie. Ale skład na papierze byłby zacny i w sumie chętnie bym parę meczy pooglądał takiego zespołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Suns nadal kompletnie nie potrafią ogarnąć, że muszą się zdecydować, albo budują przyszłość, albo budują na tu i teraz, ale ekipę na 1 rd. Słabo wróżą te doniesienia o chęci pozyskania Blake'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Takie troche Bucks sprzed kilku lat. Nie cgca tankowac choc powinni, wierza ze oklep w 1 rundzie PO cos im da. Jakos nie widzi mi sie ze Blake w ogole ich bedzie rozpatrywal, jezeli chodzi o swoja przyszlosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Takie troche Bucks sprzed kilku lat. Nie cgca tankowac choc powinni, wierza ze oklep w 1 rundzie PO cos im da. Jakos nie widzi mi sie ze Blake w ogole ich bedzie rozpatrywal, jezeli chodzi o swoja przyszlosc. Jeśli umówił się z nimi na spotkanie tzn że rozpatruje jednak bo chyba nie jedzie w lipcu podziwiać uroki Phoenix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Jeśli umówił się z nimi na spotkanie tzn że rozpatruje jednak bo chyba nie jedzie w lipcu podziwiać uroki Phoenix Dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Jeśli umówił się z nimi na spotkanie tzn że rozpatruje jednak bo chyba nie jedzie w lipcu podziwiać uroki Phoenix Wiesz Aldridge też był na spotkaniu z Lakers a nie wiem czy aby na pewno ich rozpatrywał jak plan A czy B, raczej E lub F . Podobnie może być z Griffinem - LAC, Miami, Boston, może OKC a gdzieś dalej są Suns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Aldridge ponoć myślał poważnie o Lakers, ale Lakers po prostu tak bardzo dali dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Phoenix, Boston, NY, Toronto to ulubione "NBA cities" Griffina więc nic dziwnego, że gada z Suns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Lowe kiedyś o tym miał podcast, że dla części klubów ważne jest by top FA chcieli chociaż się z nimi spotkać i zjeść ten darmowy posiłek. Nie ma co się dziwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Griffin w Suns to.byloby cos. Pamietajcie jaki maja sztab medyczny, kazdego tam postawia na nogi... zdrowego Blakea fajnie by sie ogladalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 https://twitter.com/ChrisBHaynes/status/880849251609268224 To znaczy, że są już dogadani, czy wręcz przeciwnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) https://twitter.com/ChrisBHaynes/status/880849251609268224 To znaczy, że są już dogadani, czy wręcz przeciwnie? a z kimś się spotyka? Jak dla mnie to info nie ma sensu. Czemu miałby się nie spotykać w ogóle z Warriors? Chyba tylko dlatego, że jest zdeterminowany do pozostania. Ale to też się nie do końca trzyma kupy. Wątpię też, żeby z góry mu powiedzieli "ok, Andre nie chcemy Cię, papa". Edytowane 30 Czerwca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Leo Beas: Per source, Jeff Teague and the Sacramento Kings have mutual interest as free agency approaches. Tego się nie spodziewałem powiem wam. Do tego kings mają rozmawiać z Gallo. Z kolei Dedmon na radarze GSW jeśli Iggy by odszedł Edytowane 30 Czerwca 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheRocket Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 https://twitter.com/ChrisBHaynes/status/880849251609268224 To znaczy, że są już dogadani, czy wręcz przeciwnie? Po prostu dają sobie jeszcze czas na takie spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Leo Beas: Per source, Jeff Teague and the Sacramento Kings have mutual interest as free agency approaches. Tego się nie spodziewałem powiem wam. Do tego kings mają rozmawiać z Gallo. Z kolei Dedmon na radarze GSW jeśli Iggy by odszedł Dla Kings nie ma to większego sensu, przecież oni mieli tankować, przecież wzięli w drafcie Foxa. Ja rozumiem, że muszą kogoś podpisać, ale po co Teague'a i Gallinariego, którzy z pewnością wezmą dłuższe umowy? Dedmona powinien ktoś sprzątnąć za większą kasę, to bardzo solidny roles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Dla Kings nie ma to większego sensu, przecież oni mieli tankować, przecież wzięli w drafcie Foxa. Ja rozumiem, że muszą kogoś podpisać, ale po co Teague'a i Gallinariego, którzy z pewnością wezmą dłuższe umowy? Dedmona powinien ktoś sprzątnąć za większą kasę, to bardzo solidny roles. Ale ja się ze wszystkim zgadzam co piszesz, ino napisałem co czytałem w internetach. https://www.hoopsrumors.com/2017/06/j-j-redick-interested-in-rockets.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Ktoś mi powie na cholere on tam? Edytowane 30 Czerwca 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Dedmond ma dostać paręnaście baniek. Nie widzę nawet cienia szansy, by z Nich zrezygnował dla GSW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi