Jendras Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Skąd takie info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don'tPanic Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Na Bleacher Report to chyba było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Skąd takie info? http://bleacherreport.com/articles/2714648-lonzo-ball-may-be-a-star-but-los-angeles-lakers-have-questions-ahead-of-draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Na Bleacher Report to chyba było. http://bleacherreport.com/articles/2714648-lonzo-ball-may-be-a-star-but-los-angeles-lakers-have-questions-ahead-of-draft A fakt, widziałem ten tekst, ale tylko fragmenty. No trochę dziwne, żeby ktoś mógł "zachwycić" na indywidualnym workoucie. Dla mnie wydźwięk artykułu brzmi podobnie do tego o czym pisze January: Według Woja Lakers chcą "zmusić/skłonić" Ball do wspólnych workoutów z innymi graczami (pewnie w domyśle Fox etc) Czyli "nie jesteśmy przekonani. Zgódźcie się na workout przeciwko innym prospectom". Póki co, agenci są widać nieugięci. Drugi istotny fragment: The Lakers remain intrigued by Markelle Fultz and Josh Jackson, and to a lesser extent De'Aaron Fox, along with Ball for their No. 2 overall pick. Czyli Fox jednak trochę niżej. Edytowane 12 Czerwca 2017 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ja jednak mam nadzieję, że weżmiecie tego Balla, ale w sumie trudno dziwić się tym reportom, ze w tak wyrównanym drafcie Ball nie jest pewnym, drugim pickiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Pytanie skąd w ogóle te wszystkie doniesienia i na ile to prawda, a na ile zwykły dym. Liczę, że ostatecznie będzie to właśnie Ball. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Medina podał dziś, że Lakers są zmartwieni kondycją Balla. The Los Angeles Lakers were impressed by many of the qualities of Lonzo Ball during his workout this week, but they were concerned with his conditioning. Some observers viewed Ball as being out of shape. Ball acknowledged that the “drills get you tired, so you got to stay focused.” The Lakers are considering drafting Ball with the second overall pick. Ball struggled during his NCAA Tournament matchup against fellow lottery pick De'Aaron Fox. Ciekawe, czy to jakaś gra Magica, czy faktycznie Lakers są niezbyt zajarani Ballem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Jeśli kondycja, to jest jedyne "ale", to wg mnie Lakersi są po workoucie zachwyceni Ballem. Przecież gość od ponad miesiąca jest na wakacjach i jako pewniak do top3 draftu, powinien tylko uważać, żeby się nie połamać pod prysznicem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ball nie bierze udziału w innych workoutach, w dodatku pod koniec sezonu grał zdaje się z kontuzją, więc pewnie za wiele od tego czasu nie biegał. Medina też dodał, że Lakers nie przywiązują przesadnie wielkiej wagi do workoutów. Jak dla mnie za dużo jest tych informacji o tym, że Lakers nie są przekonani do Balla, wręcz trochę na siłę to się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzak Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 A czy tego całego Jacksona od bidy nie dałoby się połączyć z ingramem? Tego drugiego przesunąć na SG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzak Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Jakkolwiek... w teorii do wykonania? Mogą to pelinki i medżiki brać to pod uwagę? Ktoś gdzieś o tym głośniej myślał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Co do JJ kwestia jest też taka, że Lakers mają potencjalnie (nie wiadomo na ile to prawda) zaklepanego George'a, który już niejako dubluje się z Ingramem, a tu włożylibyśmy kolejnego winga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Pisałem już w temacie obok - Lakers prawdopodobnie patrzą na to pod kątem "positionless basketball". Czyli bez klasycznego podziału na pozycje, a w poszukiwaniu broniących wszystko wingmanów Edytowane 12 Czerwca 2017 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzak Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ktoś czyli kto ;-) ? Ktoś czyli sources... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Takie info mnie cieszy https://twitter.com/Lakers/status/874331428716068864 bo ta trójka powinna grać razem jak najwięcej, tylko martwi mnie że wszyscy się cieszą z tych treningów a DAR wygląda jakby połknął kij od miotły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 A jest czarny? Taka trochę kawa z mlekiem Lonzo miał już workout nie? Nikt z pewnych źródeł nie puścił żadnej pary z ust? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 http://www.silverscreenandroll.com/2017/6/11/15780580/2017-nba-draft-rumors-la-lakers-very-impressed-dennis-smith-jr-lonzo-ball-newsJeżeli nie Ball, to sto razy bardziej wolałbym Smitha niż Foxa.Ba, nie wiem czy nie zrobiłbym trade downu po Smitha, jeśli znalazłby się ktoś kto weźmie kontrakt Denga.Kij z Mozgovem, na ławce niech sobie siedzi i kibicuje Zubacowi ;-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczottie Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 https://www.youtube.com/watch?v=tcSmPZL2JW8 Lonzo wygląda na fajnego dzieciaka. Mam nadzieje, że trafi do Lakers i te plotki to tylko do podgrzania atmosfery przed draftem. Myślę, że wielu kibiców z LA nie wybaczyłoby Magicowi ani Pelince jeśli by go odpuścili i za pare lat okazałby się gwiazdą. Ja jestem za Lonzo, miejscowy dzieciak, chce dla nich grać i do tego jest top prospect. Po drafcie od razu kupuję koszulke jak tylko go wybiora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Jakby sytuacja była odwrotna to pierwszy byś krzyczał, że Ingram i Nance to zajebiści profesjonaliści, bo trenują na pełnym skupieniu i uważnie słuchają Magica i Pelinki, natomiast DLO to dzieciak, który by tylko się wygłupiać chciał.<br /><br />Następnym razem dowalisz się do Russella o to, że jest czarny?<br />Sory January ale czy Ty jakieś trudne dzieciństwo miałeś, że na każdy mój post reagujesz negatywnie/z agresją? Weź chłopie może nie czytaj moich wypowiedzi jak sobie nie radzisz (choć nie wiem co ja tu złego napisałem - raczej mam obawę czy plotki i wypowiedzi managementu LAL nie siedzą mu za bardzo w głowie, że się chłop w wakacje nie uśmiecha), bo to już żenujące się robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Ja jestem za Lonzo, miejscowy dzieciak, chce dla nich grać i do tego jest top prospect. Po drafcie od razu kupuję koszulke jak tylko go wybiora z podpisem za 500 dolców wiecej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi