BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Dla mnie Lou i Mook na tej ich gównianej ławce to duże wzmocnienie, patrząc jak wyrównana to była seria, moim zdaniem dzięki tej lepszej ławce Wiz by wyrwali 1 z 2 pierwszych gier w TD, stąd typ 2-4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 GSW (1) - UTA (4) 4:0 SAS (2) - HOU (3) 4:1 CLE (1) - MIL (5) 4:1 BOS (2) - WAS (3) 3:4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 GSW (1) - UTA (4) 4:0SAS (2) - HOU (3) 4:1CLE (1) - MIL (5) 4:1BOS (2) - WAS (3) 4:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 GSW - SAS 4:1 Cavs - Wizards 4:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 (edytowane) GSW (1) 4-0 SAS (2) Pytanie czy kontuzja Kawhiego normalnie sie liczy, bo to ma wpływ na wynik. Na razie uznaje, że tak. CLE (1) 4-2 WAS (3) Edytowane 5 Czerwca 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zależy od game planu. Ja w pierwszym meczu nie wystawiam kl bo chce go mimo wszystko wyleczyć za to celowo kontuzjuje forbesem zaze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zależy od game planu. Ja w pierwszym meczu nie wystawiam kl bo chce go mimo wszystko wyleczyć za to celowo kontuzjuje forbesem zaze. Ja w drugim w s5 wystawiam Jonesa i kontuzjuje Kawhia, który upadając uderza w kolano Tragića i kończy mu karierę. Serio, Ignazz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Trzeba było wcześniej pisać, że tak można to Terry kontuzjowalby Lebrona i teraz grałbym w ECF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Trzeba było wcześniej pisać, że tak można to Terry kontuzjowalby Lebrona i teraz grałbym w ECF. To ja nie chcę do play offów w takim razie Poczekam aż wszyscy się pozbędziecie wszystkich graczy Lebrona nie da się kontuzjować, ma taki perk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Przecież żartowałem. Już się uspokoicie. Przecież nie wyślę oferty do cavs ze za Pick pierwszorundowy skasuje curre i duranta Ale akurat jako gm leonarda wstawiłbym dopiero na G3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Jak chyba większość myślała, że zrobi Pop. Pewnie wtedy już byłoby pozamiatane, bo szansą Spurs w rl było wejść z buta i właśnie taki kop na ryj dla GSW, którzy byli zbyt wychillowani po dwóch seriach prawie bez oporu. Udało się, Kawhi przy pomocy świetnej organizacji i niemrawym początku zszokowanych dał solidne fundamenty. Przy 0-2 imho nie byłoby Już tego factora i Warriors bez stresu by dowieźli 4-0. Chyba obaj z Ignazzem będziemy chcieli pobawić się gameplanami i spróbować "ugryźć" rywala jak najmocniej. Więc proszę wszystkich, w imieniu chyba nas obu, żeby wstrzymali się z głosami. Nawet jeśli ktoś widzi 4-0 w którąkolwiek ze stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 (edytowane) Zawsze można zedytować głos ☺. Z gameplanami proponuję się pośpieszyć jeśli je chcecie robić, bo w poprzedniej rundzie też miało być tyle gameplanów i dupa wyszła. Edytowane 6 Czerwca 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 (edytowane) Zawsze można zedytować głos ☺. Z gameplanami proponuję się pośpieszyć jeśli je chcecie robić, bo w poprzedniej rundzie też miało być tyle gameplanów i dupa wyszła.Jeśli poleci zaraz 15 głosów na Warriors to na pewno będzie miał frajdę Ignazz przedstawiając swoją wizję fc***. Ogólnie dygresja taka: nie rozumiem osób, które porobiły zmiany w rosterach niektórzy solidne i nie chcą pokazać jaki był ich zamysł. Co miała ta drużyna grać i osiągnąć. Anyway. Gra jest rozpisana pierwotnie tak, że czas na gameplany jest do piątku 23:59 a głosowanie w sobotę i niedzielę. Więc nie wiem która strona nie rozumie założenia. Miało być czy nie miało. Co mają poprzednie rundy do finałów konferencji? Oczywiste,że wklepanie kilkunastu znaków i cyferek jest szybsze niż napisanie sensownej, nawet kompaktowej, wizji gry. A nie płacą nam za pisanie na forum Edytowane 6 Czerwca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Jeśli poleci zaraz 15 głosów na Warriors to na pewno będzie miał frajdę Ignazz przedstawiając swoją wizję fc***. Ogólnie dygresja taka: nie rozumiem osób, które porobiły zmiany w rosterach niektórzy solidne i nie chcą pokazać jaki był ich zamysł. Co miała ta drużyna grać i osiągnąć. Anyway. Gra jest rozpisana pierwotnie tak, że czas na gameplany jest do piątku 23:59 a głosowanie w sobotę i niedzielę. Więc nie wiem która strona nie rozumie założenia. Miało być czy nie miało. Co mają poprzednie rundy do finałów konferencji? Oczywiste,że wklepanie kilkunastu znaków i cyferek jest szybsze niż napisanie sensownej, nawet kompaktowej, wizji gry. A nie płacą nam za pisanie na forum Po 1 to ja nie wiem co zrobi 15 osób. Ja od siebie dałem głos i dopisałem, że sytuacja Leo ma wpływ na wynik. De facto bez Leo dla mnie osobiście Spurs wyglądaliby nie inaczej niż w rl nba. Głos zawsze mogę zmienić, a wolę mieć to z głowy. A reszta to niech robi co chce, w którym miejscu kogoś do czegoś zmuszam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legia1916 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 GSW - Spurs 4:0 Cavs - WW 4:2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 GSW - Spurs 3:4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 GSW-SAS 4:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Wciąż czekam na gameplany Póki co wygląda to tak, ale mogę jeszcze edytować: GSW-SAS 4:2 - Spurs dowiozą G1 bez Kawhi'a, ale potem będzie trudno, jednak uważam, że wyrwą jeszcze jeden mecz u siebie, ale z tak dysponowanymi Warriors nie da się więcej. CLE-WAS 4:1 - niby powinno być trudniej niż z Bostonem, ale Cavs mają przewagę parkietu, więc raz wygrają na wyjeździe i wszystko u siebie i mamy szybkie 4-1, ale mecze będą dużo bardziej wyrównane niż z Bostonem Edytowane 8 Czerwca 2017 przez MJ1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 GSW-SAS 4:2. Nad z SAS z Kawhim bym się zastanawiał, bo się nieźle wzmocnili. Ale sam Dragic z Wadem nie dadzą rady. CLE-WAS 4:2. Przewiduję, że WAS powalczą, mają potencjał ofensywy. Ale w defensywie jednak gorzej i to zdecyduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 GSW-SAS 4-0 CLE-WAS 4-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi